Vasurit, virheet, demut ja rantaruotsalaiset haluavat lisää elätettäviä veronmaksajien kustannuksella

https://www.aamulehti.fi/a/e049617a-b836-4831-b36e-a02cbbcda6d6?c=1522737894164

”Näin eurovaaliehdokkaat jakautuvat turvapaikka-asioissa – Vasemmiston mielestä EU:n pitää pelastaa kaikki hukkumisriskillä Eurooppaan pyrkivät, perussuomalaisilta jyrkkä ei”

Kuten jutussa ilmenee, myös rkp haluaa kaikki halukkaat EU:n elätettäväksi.

55 Replies to “Vasurit, virheet, demut ja rantaruotsalaiset haluavat lisää elätettäviä veronmaksajien kustannuksella”

 1. Niin haluaa myös Kokoomus ja vahvasti:

  ”Enää kyse ei ole siitä, tuleeko heitä vai ei, kun heitä tulee. Meidän on yhteiskuntana pystyttävä vastaamaan tähän ja siihen kuuluu olennaisena osana kotouttaminen, työ, koulutus ja kielitaito”, sisäministeri Petteri Orpo sanoo.

  Orpon mukaan turvapaikanhakijoita ei tule ajatella pelkästään kustannuseränä, vaan heidät täytyy voida nähdä yhtenä mahdollisuutena Suomen talouden ongelmiin.(KL)

 2. ”Niin haluaa myös Kokoomus ja vahvasti:”

  Kokkareet ovat katsoneet liikaa ”Tuulen viemää” ja funtsineet, että olisi kiva saada tummaa palveluskuntaa.

  1. ja HALPAA sellaista, ei aayy porukkaa, sovittavissa potkut kun naama ei miellytä, 3€ tunnissa palkka, 24/7 tavoitettavissa, tämähän näiden toivomus olisi…

 3. Tässä Kokoomuksen ehdot hallitustunnustelija Antti Rinteelle koskien maahanmuuttoa:

  9. Hallituksen on edistettävä työperäistä maahanmuuttoa Suomen kilpailukykyä parantavalla tavalla.
  10. Hallitus ylläpitää ja vahvistaa sisäistä turvallisuutta ja oikeusvaltiota. Turvapaikkapolitiikan tiukasta linjasta pidetään kiinni. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on palautettava.

  https://www.verkkouutiset.fi/kokoomukselta-tiukat-ehdot-hallitustunnustelijalle/

 4. Kokoomuksen agenda viime vuodelta on lisätä haittamaahanmuuttoa 10 000 sandaaliäijää/ vuosi. Tuo tavoite ei ole muuttunut pätkääkään. Se on heidän kanta vaikka kuinka nyt valehdellaan… vai muuttuuko se mieli tuosta vaan…?

 5. Todellisuudessa Kokoomuksen agenda Ei ole tuoda Suomeen haittamaahanmuuttoa 10 000 per vuosi. EI ole, se on valhetta.

  Sanooko yksikään puolue Kokoomuksen lisäksi näin suoraan ja ehdottomasti:
  ”Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on palautettava.”?

  Nimenomaan tämä on tuore Kokoomuksen virallinen kanta.

  Työperäinen maahanmuutto on kokonaan eri asia kuin nämä ”turvapaikanhakijat”, joita Suomessa on lainvoimaisen kielteisen päätöksen saaneita tuhansittain. Nimenomaan Kokoomus haluaa ne pois Suomesta.

 6. Mikään Kokoomuksen päättävä elin ei ole koskaan päättänyt, että Suomeen pitäisi ottaa 10 000 ”turvapaikanhakijaa”, ”pakolaista”, tms.

  Piste.

  Joku kokoomuslainen on saattanut joskus sen tapaista sanoa, mutta se EI ole Kokoomus.

  Aiheesta on ihan tuore Kokoomuksen ”kynnyskysymys” tulevalle hallitukselle.

  Otsikko on: ”Kokoomukselta tiukat ehdot hallitustunnustelijalle”

  Ennen ehtoja tekstissä lukee: ”Kokoomus ilmoittaa olevansa valmis vastuunkantoon, mutta ei millä tahansa ehdoilla. Kokoomus pitää seuraavia kynnyskysymyksiä oleellisina hallituspolitiikan kannalta:”

  Ja turvapaikanhakijoista: ”Turvapaikkapolitiikan tiukasta linjasta pidetään kiinni. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on palautettava.”

 7. Juhani nyt on menossa hallitus neuvottelut eikä hallitus sanelut jota kokoomus tuollasilla koittaa tehdä terv tepivaari

   1. Demareilla näyttää olevan hillitön hinku viedä näkkileipä köyhimpien suomalaisten ikenistä vaikka hiilimonomanialla, jos ei muuten onnistu.

    1. Kyllä sitä näkkileipää vei kokoomus eikä SDPee ja sen tekoja Suomi maksaa kovalla työllä nyt terv tepivaari

     1. ”Kyllä sitä näkkileipää vei kokoomus”

      Ei ne mitään vienyt, vaan kansantalous oli pantu kuralle, jolloin ei ollut, mistä jakaa ja vasurit meinaavat panna sen nyt vielä entistäkin enemmän kuralle, jotta olisi vieläkin vähemmän jaettavaa. Tolloja ei saisi päästää hallitukseen, mutta minkäs teet, kun suuri osa kansasta antoi taas kusta saappaaseensa.

       1. Ei se noinkaan ollut vaan Ruotsi työnsi Suomeen pakolaisa haluttiin tai ei terv tepivaari

      1. Kansantalouden pisti katainen kuralle n neljä kymmentä miljardia lisää velkaa vajaassa neljässä vuodessa
       Ei kansaa kustu saappaaseen siplä jatkoi kusemista toisten saappaisin jossa eräät piirit oli riemu rinnoin mukana terv tepivaari

   2. Taipuu tai ei kokoomuksen paikka ei nyt ole hallituksessa vaan sen ulkpuolella terv tepivaari

 8. Jos Kokoomuksen sisäministeri pystyy ”omasta päästään” keksimään 10 000 pakolaisen lisäyksen/ vuosi niin huutoäänestykselläkö tälläisessä puolueessa asiat hoidetaan, sehän on kuin ryssälässä.

  Kokoomus ei ole irtisanoutunut Mykkäsen lausunnosta. Eli silloin se on hyväksytty Kokoomuksen puolesta.

 9. Kokoomuksen puoluekokouksessa 2018 oli käsiteltävänä aloite, että Suomen kiintiöpakolaisten määrä nostetaan 10 000:n. Puoluehallitus ei kannattanut aloitetta, eikä myöskään Kokoomuksen korkein päättävä elin puoluekokous.

  Siten Kokoomuksen kanta on, että Suomen pakolaiskiintiötä ei nosteta 750:stä.

  Piste.

    1. Joo mutta neuvotteluissa ei öykkäröi kukaaan eikä se kouriin tuntuva sanoma aina ole edes oikea .
     Mikä koulu noin opetti terv tepivaari

      1. Eiköhän sen öykkäröinnin tee jotkut muut kun minä eikä minulta tule epäselvää asiaa kuten eräät tekee tepivaari

 10. https://yle.fi/uutiset/3-10269925

  Sisäministeri Kai Mykkänen haluaa kymmenkertaistaa kiintiöpakolaisten määrän: ”Nykyjärjestelmä on kaukana täydellisestä”
  Mykkäsen mielestä ratkaisu olisi parempi, kuin vastaanottokeskusten perustaminen EU:n rajojen ulkopuolelle. Mikäli Mykkäsen ehdotus toteutuisi, se kasvattaisi Suomen kiintiöpakolaisten määrää tuhansilla.

  Pakolaiskiintiö22.6.2018 klo 14:15

  Eli Kokoomuksessa asiat hoidetaan kuin Punakaartissa konsanaan…huutoäänestyksellä.

  Virkaa tekevä ministeri pystyy pitkin vuotta puhumaan sitten paskaa…

 11. Kaneettina tähän loppuun. Jatkossakin Kokoomuksen ministeri pystyy sitten puhumaan paskaa koska Kokoomus ei ole samaa mieltä kuin ministerin suu. Outoa touhua…

  1. Niinpä. Erikoista minusta on moinen käytös. Koko viime vuoden tämä sisäministeri ajoi 10 000 lisäpakolaisen agendaa Suomeen joka tiedotusvälineessä eikä hänen puolue kieltänyt häntä puhumasta.

   Lopulta Kokoomus ei ole muka ollut missään vaiheessa samaa mieltä. Kuinka nämä puolueen edustajat voi sopia mitään ja kuinka näihin voi luottaa kun päätökset puolueessa hoidetaan kuin Punakaartissa konsanaan.

  2. Kokoomuksessa on tapana, että jokainen kokoomuslainen saa lausua vapaasti mielipiteensä – se mielipide ei kuitenkaan ole Kokoomuksen mielipide, vaan lausujan.

   Kokoomus ajaa niitä asioita, jotka Kokoomuksen päättävät elimet ovat päättäneet, ei asioita, joita joku kokoomuslainen ehkä voisi haluta.

   Esimerkiksi Elina Lepomäen mielipiteet ja sanomiset ovat usein ristiriidassa Kokoomuksen johdon mielipiteiden kanssa, mutta ei Kokoomus yritä vaientaa Elinaa. Sama asia vaikkapa Eija-Riitta Korholan kanssa. Eija-Riitta on hyvinkin paljon eri linjoilla kuin puoluejohto, mutta niinpä vaan Eija-Riitta on Kokoomuksen ehdokkaana Eurovaaleissa.

   Jopa minäkin, joka kuulemma kuulun ”Kokoomuksen suojeluskuntasiipeen” saan vapaasti mielipiteeni esiin vaikkapa Kokoomuksen Verkkouutisissa. Myös Nykypäivässä on tietääkseni kaikki kirjoitukseni julkaistu.

   1. Joo voi olla että saa sanoa mielipiteensä mutta kun vaalit tulee sanellaan ehdot puolueen toimistolta sellanen on kokoomus ei ole oikeaa asiaa selkään terv tepivaari

 12. Ei oo syytä huoleen. Pian on tää hallitus menneisyyttä. Eikä yksi ministeri päätä joka asiasta. Mutta sitä ”työperäistä ” maahanmuuttoa kait tullaan harrastamaan.

  1. Juu, rahdataan taas lisää lähi-idän ”koneinsinöörejä” ja muita alan ammattilaisia aavikolta. Entisistäkään ei olla päästy eroon n 9000 hyvinkin jihad kykyistä äijää piilottelee milloin kirkon ja milloin kenenkä toimesta Suomessa,,,Mitään muuta agendaa näillä jotka tänne näitä haluaa ei ole kuin halpatyövoima markkinat.

  2. N neljän vuoden päästä on tulevaa hallitus menneisyyttä terv tepivaari

 13. Kokoomus on tehnyt hartiavoimin työtä, jotta Suomeen syntyisi uusia työpaikkoja ja sitä myötä työttömien elintaso paranisi oleellisesti, sekä julkisen sektorin menot pienenisivät. Minun mielestäni se on ollut oikeaa politiikkaa. Demarit tietysti haluaisivat sen sijaan ottaa lisää velkaa ja nostaa veroja – se on mielestäni väärää politiikkaa.

  1. Juhani ei se noin mene kkoomus ei ole oikeasti vaikuttanut työpaikkoihin minkään % vertaa
   Ja mitä tulee yksilön mielipiteisiin ne on aikas suppeita linjoja terv tepivaari

   1. Tämä Tepin väite ettei Kokoomus ole vaikuttanut työpaikkojen syntyyn on aika omaperäinen ja erikoinen, mielesäni lähinnä kertoo kirjoittajansa asenteista.

    No jos ei Kokoomus mitenkään vaikuta työpaikkojen syntyyn niin pelkäänpä että vihervasemmisto sitäkin enemmän. Toki työpaikat enemmin ovat niinsanottuja suojatyöpaikkoja, jo ennestään mitttavan julkisen sektorin paisuttelua.

 14. ”Demarit tietysti haluaisivat sen sijaan ottaa lisää velkaa ja nostaa veroja – se on mielestäni väärää politiikkaa.”

  Se on itsemurhapolitiikkaa, mutta Paasilinnan kirjan mukaan joukkoitsemurha voi olla hurmaavakin ajatus.

 15. Varmaankukaanei nyt ottaisi lisää velkaa kataisenjäljiltä tuli n neljäkymmentä miljradia valtion kassaan lovea lisää
  Pelkkää höpinää Markun jutut terv tepivaari

  1. Potaskaa tepi, mutta ethän sinä sitä näytä tajuavan.
   Kataisen hallituksessa oli kokkarien lisäksi myös demarit – valtionvarainministeri Urpilainen – sekä vasurit, virheet ja rantaruotsalaiset.
   Velanotosta päätti koko hallitus eivätkä kokkarit sanelleet, kuten sinä jatkuvasti koitat sönköttää.
   Ei usean puolueen hallituksessa yksi sanele, vaan asiat päätetää kaikkien kesken – jausein toki lehmänkauppoja tehden – mutta kaikki povat päätökseen yhtä syyllisiä.
   Urpilainen oli esimerkki demujen taloustaidoista, kun selitti kreekujen ”lainalla” tienattavan.
   Demut olivat yhtä lailla lainaamassa holtittomasti, ”kun nousukausi maksaa lainat”.
   Ei sinun sönkötyksesi demujen vastuuta mihinkään poista ja nyt on pelättävissä yhtä holtiton demujen valtakausi katteettomine lupauksineen.

  1. Kokoomuksen agenda oli heidän sisäministerin mukaan ottaa joka vuosi 10 000 haittamaahanmuuttajaa lisää, Stubb näki että se on ”rikkaus, Orpo näki että se on” mahdollisuus”. Nyt kun homma meni vituiksi on kuin mitään ei olisi tapahtunut.

   Suomeksi sanottuna Kokoomus puhuu PASKAA.

  2. Niilo, Kokoomuksella ja vihervassareilla on tässäkin asiassa täysin erilaiset tavoitteet. Vihervassareiden mielestä kaikkien jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen pitäisi antaa jäädä Suomeen ja vielä saada suomalaista sosiaaliturvaa.

   Kokoomus sen sijaan laittoi hallitukseen menon ehdoksi ja kynnyskysymykseksi, että ne kielteisen päätöksen saaneet poistetaan maasta. Se on sitten kokonaan eri asia kumpi tulee veronmaksajille kalliimmaksi.

   Minä kokoomuslaisena olen koko ajan ollut ja olen sitä mieltä, että kielteisen päätöksen saaneet on kammattava tiheällä kammalla lukkojen taakse ja poistettava tehokkaasti maasta.

 16. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet yleensä ottavat hatkat eivätkä takuulla saa eivätkä tule pyytämään sosiaaliturvaa. Jossain ne piileskelee. Virkavallalla lienee muitakin hommia pilvin pimein kuin jahdata heitä. Sopiihan sitä poistaa maasa vaan jos ei ota vastaan? Entäpä nuo Guantanamon tyypit. Melkein kaikki toimitettaisiin pois vaan ei kukaan ota vastaan.

 17. Paskaa.

  Kokoomuksen Orpo nostaisi Suomen pakolaiskiintiötä – 300 pakolaista lisää https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005262160.html

  Orpokin ollut tällä kannalla, KOKOOMUKSEN puheenjohtaja. Vai onko Kokoomus Punakaarti jossa sen puheenjohtajan lausuntoja ei kuunnella.

  Stubb näki asian ”rikkautena” ja Orpo ”mahdollisuutena”.

  Kokoomuksen agenda on saada Suomeen mahdollisimman paljon haittamaahanmuuttoa. Se on TOTUUS.

  Tässä tämän varsinaisen ”neron” ajatuksia Suomen tuhoamiseksi Kokoomuksen kautta:

  ”Sisäministeriön aiheesta järjestämässä seminaarissa ei juuri kannettu huolta turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien vaikutuksista Suomen julkiselle taloudelle ja sisäiselle turvallisuudelle. Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) pohti jopa sitä, voisiko Euroopan rajat avata muulle maailmalle kokonaan.

  – Yksi sellainen peruslähtökohta […] on se että tarvitaanko me turvapaikkajärjestelmää ollenkaan. Voisko meillä olla niin, että Eurooppaan voi muuttaa vapaasti, Mykkänen pohti.” (Suomen Uutiset)

  Sekä pitää muistaa mitä muuta Suomen vastaista touhua Kokoomus harjoittaa parhaillaan. Tämä poimittu Sannin (KOK) twitter sivuilta. VIHREÄT taitaa olla lähimpänä näiden ajatusmaailmaa…

  ” Ilmastonmuutos on ihmiskunnan vakavin uhka. Kokoomus julkisti @KaiMykkanen johdolla valmistellun laajan ilmasto- ja ympäristöohjelman, joka erottuu muista sillä, että mukana myös uskottavat keinot. Vastuuta ilmastosta, vesistöistä ja luonnon monimuotoisuudesta.”.(Sanni Grahn Laasonen twitter)

  #lukusuositus https://t.co/JvCxN9JqCj

 18. Eikä pidä unohtaa Kokoomuksen Venäjä agendaa….

  ”Puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa kokoomuksen ristiriitaisesta politiikasta. Hän linkittää tekstinsä Sanni Grahn-Laasosen blogiin, jossa tämä toteaa, etteivät maakaupat venäläisille ole uhka isänmaalle. Kirjoitus kokonaisuudessaan ohessa.

  Missään muussa puolueessa äänestäjäkunnan odotukset ja puolueen käytännön toiminta eivät ole niin jyrkässä ristiriidassa kuin kokoomuksessa.

  Turvallisuuspolitiikassa, etenkin suhteessa Venäjään, kokoomus on onnistunut luomaan itsestään mielikuvan jämäkkänä, länsimielisenä puolueena. Moni Venäjästä huolestunut kansalainen äänestää kokoomusta.

  Mutta millaista on kokoomuksen käytännön toiminta tällä sektorilla?

  Kokoomus, Stubbin johdolla, ulvoi äänekkäimmin viisumivapautta venäläisille, kunnes ei Ukrainan tapahtumien ja EU:n asettamien pakotteiden vuoksi enää kehdannut.

  Kokoomus, Grahn-Laasonen etunenässä, vastusti raivokkaimmin venäläisten maakauppojen rajoittamista, vaikka oli täysin selvää, millaisia strategisia riskejä niihin sisältyy. Kokoomuksen mielestä rajoittaminen olisi ollut rasismia.

  Kokoomus, ministeri Mykkäsen hahmossa, haluaa pitää puolustuslaitoksen virat auki Venäjän kansalaisille. Ei tarvitse olla Clausewitz tai Sun Tzu ymmärtääkseen, mikä tässä on ongelma.

  Kokoomus on jatkuvasti ja johdonmukaisesti Putinin asialla. Päinvastainen mielikuva syntynee siitä, että kokoomus aika ajoin kertoo olevansa Nato-myönteinen. Ottamatta kantaa itse Nato-jäsenyyteen huomautan, että kokoomus on ollut tosiasiallinen päähallituspuolue seitsemän vuoden ajan eikä tietääkseni ole tehnyt yhtään mitään Nato-jäsenyyden edistämiseksi.

  On melko irvokasta, miten mielellään perussuomalaisille räksytetään ”Venäjä-myönteisyydestä”, vaikka perussuomalaisilla on ollut kaiken aikaa selkeä ja kielteinen kanta niin viisumivapauteen, kaksoiskansalaisuuteen kuin maakauppoihinkin.”

  Jussi Halla-aho (Suomen Uutiset)

  Olen täsmälleen samaa mieltä Jussin kanssa. Ei ole sattumaa Kokoomuksen ja Venäjän heilastelu.

 19. Miten Kokoomus r.p kehtaa enää käyttää etuliitettä ’kansallinen’?

  Myös vuonna 2015 elintasopakolaisten tulviessa maahan kokoomuksen johto näytti karvansa.

  *
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallinen_Kokoomus
  Kansallinen Kokoomus r.p. (ruots. Samlingspartiet r.p.), lyhyemmin kokoomus (lyhenne Kok.[10]) on suomalainen puolue. Kokoomus on nykyisin Suomen kolmanneksi suurin puolue kansanedustajien määrällä mitattuna .. 

  1. Aate näillä oli ja meni. Käyttäisin sanaa monikansallinen. Enemmän nämä vasemmalla on kuin oikealla nykyään. Vihreät on toinen samanlainen puolue. Eikä näiden ministerit pysy edes kannassaan ja ovat eri mieltä kuin puolueen jäsenet.

Kommentoi