Kumpi lähempänä kansaa Tynkkynen vai Soini?

Noin viikon uutiset: Sebastian Tynkkysen potkut – YouTube

Nyttemmin kansantaiteilija Tynkkynen on valittu eduskuntaan.

Kohta Soini kalpenee kateudesta, saattaa vihertyäkin. Tämä on asiallinen vaalivideo, jonka perusteella voi ennustaa tapahtumia eduskuntatalossa. Kohta jopa Folktingetin kultamitalin vastaan ottaneen Sauli Niinistön on turha ruveta poskeilemaan.

Sebastian Tynkkynen – YouTube

 

Jaa käyttäen:


5 Replies to “Kumpi lähempänä kansaa Tynkkynen vai Soini?”

 1. Soini onnistu vedättämään. Mutta ehkä ne oli viisaimmat jotka ei menny sinisen tulevaisuuden puolueen mukana.

  1. Sinisillä oli hyviä ideoita. Menestyivät varmaan hyvin perussuomalaisten vaalikonetesteissä. Vaalikonemenestyksestä lämpimät onnittelut heille!

 2. Sebastian Tynkkynen on kyllä hemmetin ikävä ihminen. Hänellä on paljon asiaa toki, mutta hän on oikein malliesimerkki siitä mitä vastapuoli kritisoi ihmisarvon halventamista. Hän harjoittaa sitä oikein olan takaa.

  Mutta, äänestäjä valitkoon.

  1. Tynkkynen on reagoinut kansallisvaltiovihamieliseen politiikkaan. Ei olisi pitänyt kenenkään ryhtyä kansallisvaltiovihamieliseksi. Sillä politiikalla oli olemassa selvästi etukäteen ennustettavat seuraukset.

   Mutta jotkut jatkavat kansallisvaltiovihamielistä politikointiansa edelleen kärjistäen tilannetta yhä pahemmaksi ja ikävämmäksi.

   ——————————-
   Mauno Koivisto nautti aikoinaan suurta suosiota yli puoluerajojen, mutta nykyään demaritkin nostavat koipeaan hänen ajatuksilleen.

   ”Minua rasittaa, että on joku eliitti, joka kertoo mitä mieltä kansan pitäisi olla ja antaa tuomioitaan ja hyväksymistään sen mukaan. Täytyy tunnustaa, että minua aika lailla rasittaa sekin, kun sanotaan, että katsokaa muita maita ja kuinka me kehtaamme niiden edessä olla. Aivan kuin meidän historiamme, yhteiskuntamme tai saavutuksemme olisivat sellaisia, että pitäisi jotenkin madella muiden ihmisten edessä.”

   Kommentti Suomen harjoittamasta pakolaispolitiikasta Ilta-Sanomien haastattelussa 10.1.1991

   https://fi.wikiquote.org/wiki/Mauno_Koivisto

   ————————-

   Myös pakkoruotsin suhteen Tynkkynen on Koiviston linjalla,sillä Mauno Koiviston mielestä hänenkin hallituskausinaan jyllännyt pakkoruotsittaminen edusti enemmän valtapolitiikkaa kuin pedagogiikkaa.

   Pedagogisesti ajatteleva suunnittelee opetusohjelmia kunnioittaen sekä yksilön että yhteiskunnan parasta. Ja nyt pakkoruotsi on vieläkin taantumuksellisempaa kuin Koiviston aikana.
   ———————
   Tynkkynen, jos kuka on yhteiskuntamme vastaisten voimien järjestämä sosiaalinen tilaus eduskuntaan. Yhteiskuntamme vastaiset voimat tulevat korottamaan panoksiaan. Se puolestaan tuo esiin kaapeistaan sadat tuhannet piilopersut.

Kommentoi