Mitä tapahtui, kun persut tulivat Tampereelle- entä, kun lähtevät ?

  1. Lylyn piti kohteliaana miehenä toivottaa persut tervetulleiksi Tampereelle ja tuhlaamaan rahansa ja nauttimaan Tampereen ylivertaisesta kauneudesta vrt. Turku, saati Pori  ja  Oulu, mutta erityisesti Hesan rakentamisen osaamattomat. Ja , että persujen kansanedustajien  rikkain mies, uusi kansanedustaja Vallin Tampereelta, opastasi heidät kapakoihin tuhlaamaan rahansa ja tipsit hänelle. Mutta odotettavissa on, että Pispalan musakourat kivittävät joka persun ulos Pispalan Pulterista.  Valitettavaa on, että Tampereen älykkyysosamäärä romahti persujen saavuttua kaupunkiin tilapäisestikin. Onneksi ei mitään suuria päätöksi ollut enää ilmassa.
  2. Mutta ei siinä mitään, persut ryyppäävät Hakkaraisen johdolla kapakat tyhjiksi ja täyttävät putkat. Tillikka menee uusiksi juuri valmistuneen remontin jälkeen. Ratikan kiskot on väännetty mutkille. Pyynikin upea kesäteatteri saa uudet kuorolaiset  ”Nuotin vierestä”- esitykseensä.  Mutta tärkeintä oli, että Halla-aho poistui Suomen Sisusta, sillä muutoin hän ei uskaltaisi tulla kotikulmilleen Peltolammille- Tampereen köyhimmälle alueelle. Kun persut lähtevät Tampereen älykkyysosamäärä nousee, jos vielä Hallakin jää pariksi päiväksi kotikulmilleen. Viisaus Tampereella nousee lopuksi Hallankin poistuttua entisille katukulmilleni Eiraan, Hallan naapuriin.

12 vastausta artikkeliin “Mitä tapahtui, kun persut tulivat Tampereelle- entä, kun lähtevät ?”

  1. Kyllä persupelko saa säälittäviä piirteitä.
    Muista, että joka viides vastaantulija ja naapurisi on persu.
    Joku voisi rakentaa sinulle sellaisen persuvaroittimen, joka piippaa, kun persu tulee 10 m lähemmäksi.
    Tokihan sellainen olisi huuhaata, mutta kyllä persopelkoinen siihen uskoo.

  2. On hyvä että piilopersu karjalainen pitää näilläkin blogeilla PS puolueen puolta. 🤣🤣🤣

  3. Täällä kerran valitti joku pöhkö, että Pirkanblogeissa on liikaa Perussuomalaisia koskevia aloituksia. Kukahan se mahtoi olla?

  4. Sääliksi käy sairasta miestä. Sillä sairashan hän, joka näkee mörköjä keskelä kirkasta päivää.

    Muuten Tampere olisi ihan kiva kaupunki, jos siellä asuisivat turkulaiset.

  5. Eiköhän Tre ole muutoinkin sekaisin ilman persuja ja sitä paitsi PS antaa hyvälaatuisen leinan suomalaisuudesta ”😉 🇫🇮 ennen oli kaikki paremmin ilman G-voimia” 😉 🇫🇮.

    Että se 👿 piru pois silmien välistä-kin !

  6. Toivotaan ettei yleismaailmallinen globaalisuus tyhjää baarin ainoaa pajatsoa, jota toiset luokittelevat Roope Ankan budjetiksi ts.rahasäiliöksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *