Nostan tämän kommenttini tähän persuille ihailtavaksi – ammutaan, kun muuhun ei pystytä

… että tällaista tämä persujen kansalaismielisyys on !

… ei tässä muuta, kun tämän palstan persuille itsetunnon kohottamiseksi !

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/07/11/ketaan-ei-kiinnosta/

 

Jaa käyttäen:


88 Replies to “Nostan tämän kommenttini tähän persuille ihailtavaksi – ammutaan, kun muuhun ei pystytä”

  1. Juu, neukkulassa ja venäjällä pikkupioneereille on taisteluharjoituksia oikeilla aseilla ja sotilaiden muistomerkeillä ovat juhlapäivimnä kunniavartiossa oikeiden aseiden kanssa….

  1. Eipä tuo ääriuskovainen poliittinen boikotti persuja kohtaan sivistyneeltä oikein vaikuta.
   Sivistyneet kykenevät keskustelemaan eri mieltä olevienkin kanssa, mutta tuon boikotin puuhastelijat eivät olekaan sivistyneitä.

  1. Eipä tuon pankkopojan kirjoituksista sitä asennetta todellakaan puutu – asiaa sitä enemmän.

  1. Onko siitä tarpeen edes keskustella, koska se tiedetään joka tapauksessa ja sen kieltäjät eivät siitä keskustele?
   Holokaustin kieltäjiä en pidä sivistyneinä.

 1. Karjalainen on tämän blogin ainut PS puolueen äänenkannattaja, kun kukaan ei puhu heistä niin toveri karjalainen puhuu… 🤣🤣🤣

  On tämä naurettava 🤣🤣🤣

 2. ”Mediaa ei kiinnosta, koska on niin kiire irvistellä vappusatasen kutistumiselle, ja kesällä on niin paljon muutakin kiireellistä uutisoitavaa vaikkapa opiskelevista syöttöporsaista. Lisäksi tämän paljastuksen takana on Varisverkoston anarkisteja. Ovathan heittäneet pyörätelineen näyteikkunasta sisään ja lyöneet poliisihevosta.”

 3. Sekä tässä asiasta kukkaruukkuun…

  Trump ei saa blogata ketää twitterissään:

  ”Donald Trump ei hyväksy julkista arvostelua tai kritiikkiä osakseen. Hän on estänyt Twitterissä lukuisia vaikutusvaltaisessa asemassa olevia henkilöitä. Tämä tarkoittaa, että he eivät pysty seuraamaan tai kommentoimaan Yhdysvaltain presidentin julkaisemaa materiaalia. Yhdysvalloissa vetoomustuomioistuin on nyt julistanut, että presidentti Donald Trump ei voi estää hänen politiikkaansa kriittisesti suhtautuvia Twitterissä.

  Tuomioistuimen mukaan Trump on rikkonut perustuslain ensimmäistä lisäystä.”

  Kuuluu kysymys,,, jatkakaapa siitä…

   1. Käykö jousimies, hoodedman, kun on tuo jousi nuolineen tuossa vieressä. Toisaalta läheltä liippasi kun tänään kävin tyttären kanssa ampumaradalla, oli hauskaa, välillä satoi ja paistoi ja reikiä ilmestyi tauluun, samalla radalla oli yksi ukki opettamassa pojanpoikaa ampumaan, oli mukavaa touhuta porukalla.

 4. Asiassa pysyminen on vaikeaa tälle persujen Marko-trollille. Persujen kansallismielinen porukka ampuu maalitauluja, joissa on kuvia hallituksemme jäsenistä. Menisitkö itse kuvaan mukaan ampujana ?

 5. Mä en harrasta ampumista, mutta voisin pyyhkiä perseeni vessapaperiin , johon on painettu Li Andersonin kuvaa.

 6. Karjalaisen tauti vaan pahenee, paha juttu.

  Eemeli se vasta sivistynyt on, kun täytyy itseään nostaa muita mollaamalla.Sitä kutsutaan heikoksi itsetunnoksi.

  Eemeli, ”tunne oma arvosi ja anna arvo toisillekin”.Suomalainen sananlasku.

 7. Persulaiset ”kasojen” ampujat ovat täällä kovasti tuoneet itseään esille.

  Itse asiassa tämä on käytännössä persumedia,, joten vastakirjoitukset ovat mitä parhainta mannaa sananvapaudelle ja oikeusvaltiolle, kiitos Karjalainen ja Eemeli.

  Ongelma tässä mediassa on tietysti se, että vasta-argumentteja on liian vähän, persut pääsevät mellastamaan ihan vailla tolkkua.

  1. 🤣🤣🤣karjalainen toisella nimellä, keksipä vielä joku Joona-Jussi tai Jussi-Pussi nimi tänne… IP-osoite näkyy Marsiin asti.

   Semmottii, päivän parhaat naurut. Tämä oli todellakin niin tässä…

 8. Täällä on solvattu urakalla esim. Rinnettä kuvamanupaalitoila sun muilla ja vihjailtu jopa prideen kuuluvaksi jne jne. Siinä persusananvapautta. Pientä on Eemelin jorinat sen rinnalla.

 9. Persu ja ”kasojen” ampuja Marko on taas paljastamassa muka toisten IP-osoitteita…

  No tee se nyt, äläkä aina uhittele, ootko mies vai persu?

 10. Vaikka Kyuu kovasti yrittää tasapainottaa tätä ”mediaa”, tästä on syntynyt juuri se persumedia, joissa heistä ei kukaan uskaltaa olla omalla nimellään.

 11. ”karjalainen” ja ”tapio_KK” saa pitää vuoropuhelua keskenään, ehkä parhaat naurut ikinä 🤣

 12. Marko ampuu ”kasoja” silloin kun minä raadan töissä, ihmeellinen suomisoturi, miten noin rakentaa tätä maata?

  Uhoaa täällä sormi liipasimella ja vetää lokaan koko pohjoismaisen oikeusvaltion, Putinin poikia tuo. Trollaa Russia Todayn ”uutisia” Euroopasta…

 13. Tuolla eräissä maissa, jotka eivät ole oikeusvaltioita, saattaa tulla soitto tuntemattomasta numerosta toisinajattelijalle tyyliin tiedämme ip…

 14. Joo, Venäjä, Kiina,Iran, Turkki ja niin edelleen kaikki roistovaltiot. Aamuyöllä aina haetaan toisinajattelijat, kalsareillaan.

  Koominen ”Marko” se sitten muka paljastelee meidän IP:eitä, mutta kenelle?

  FSB vai Miekkoniemen Shell?

 15. Ihan periaatteesta en viitsi lukea jotain uuninpankkopoikaa, joka luulee olevansa fiksu syytäessään propagandaansa. Jotain oikeasti älykästä voisin lukea.

 16. Timonen väheksyy jälleen kirjoituksessaan äärivasemmiston väkivaltaista toimintaa.

  ”Ovathan he ( Varisverkosto) ainakin kerran vuosia sitten heittäneet pyörätelineen näyteikkunasta sisään ja lyöneet poliisihevosta.”

  Valitettavasti näin ei ole käynyt vain kerran, vaan useasti. Nämä ”rauhanaktivistit” ovat ottaneet usein yhteen myös poliisin kanssa.

  Huomioitavaa on myös se, että he toimivat verkostoissaan anonyymisti. He kulkevat mielenosoituksissaan naamioituneiuna. Heitä ei voi tunnistaa.

  Varisverkosto, Takku.net, Antifa ym. verkostot eivät toimi avoimesti, vaan naamioiden ja nimimerkkien takaa.

  Tälläisiä toimijoita Timonen ja Timosta peukuttava Karjalainen ilmeisesti kannattavat.

  Seikku Kaita ja kumppanit uskaltavat sentään esiintyä omalla nimellään.

  1. Juha U, tämä karjalainen/ tapio touhu menee lähinnä vitsin puolelle, yritän taas olla kommentoimatta näitä provokatiisia vitsejä, lähinnä saanut nauraa kunnolla 🤣🤣🤣

 17. Täytyy todeta että kun en persuja äänestä, en voi sanoa hurjasti kiinnostuvani.

  Timonen ei ole mitenkään luotettavimman pään blogaaja – toisaalta, hän blogaakin sensaatiomedialle. Mutta kyllä tässä pieni pala totuuttakin on. Paljon toki koristeltua mielikuvituksen tuotetta päällä.

 18. Täytyy nyt vielä lisätä ettei tietyt herrat saa hepulia, että mielestäni tuollainen ihmisten kuvilla varustettuihin tauluihin ampuminen on lapsellista touhua.

  Tuollaiseen toimintaan osallistujat nolaavat vain itsensä.

 19. Persupelko on ihan aiheellien. Lisää vaan ”pökköä pesään” Karjalainen ja kumppanit, kannatus vaan kasvaa.

 20. PS:n äänenkannattaja jk : ”Kun EU:n herrat kuulivat Uuninpankopoika Timosen jutun..” [ Julkaistu 11.7.2019]

  Parlamentissa äänestettiin keskiviikkona [10.7.2019 ] viimeisistä valiokuntien johtopaikoista. Kaikki Identiteetti ja demokratia -ryhmän 11 ehdokasta torpattiin äänestyksissä, samoin kuin osa Unkarin Fidesz-puolueen ja Puolan Laki ja oikeus -puolueen ehdokkaista.

  *
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285240-perussuomalaisten-ryhma-suljettiin-vastuupaikoilta-europarlamentissa-poikkeus-40

  Näin ollen maahanmuuttovastaisella ID-ryhmällä ei ainakaan seuraavan kahden ja puolen vuoden aikana ole vastuupestejä europarlamentissa. ID-ryhmä olisi halunnut puheenjohtajat oikeus- ja maatalousvaliokuntiin, mutta ne menivät keskustaoikeistolaiselle EPP:lle ja keskustaliberaalille Uusi Eurooppa -ryhmälle.
  [ Neuvostomeininkiä ..]

 21. Blogin avaukseen liittyviä sivustoja:
  https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/07/11/ketaan-ei-kiinnosta/
  11.7.2019

  Ketään ei kiinnosta

  Kansallismielisten liittouma (KL) järjestää elokuussa Turun terrori-iskun muistopäivänä kokoontumisen ja kulkueen, jonka päätteeksi lasketaan kukkalaite Aurajokeen. Tietenkin tapahtuman tarkoituksena on kritisoida uutta hallitusta ja koko valtiovaltaa, koska KL on äärioikeiston koalitio, joka yhdistää hovioikeudessa kielletyn natsijärjestö PVL:n, Soldiers of Odinin ja Suomen Sisun kaltaisia toimijoita.

  Ketään ei kiinnosta.
  Kansallismielisten liittouma on valmistautunut tähän rauhanomaiseen tapahtumaan kesäleirillä, jonka ampumaharjoituksissa käytettiin maalitauluina vasemmistopoliitikkojen kuvia. Maalitauluiksi päätyivät ainakin pääministeri Antti Rinne ja opetusministeri Li Andersson. Lisäksi maalina oli George Sorosin kuva.

  https://rotvalli.ninja/?p=2521&fbclid=IwAR36pYeCREQYSYZl86WfXgczezFoLHMbpY6AsnUtI1WJDDdXTTvB5O_IcmE

  Maalitauluihin ovat päätyneet ainakin pääministeri Antti Rinne, opetusministeri Li Andersson sekä juutalaistaustainen valuuttakauppias George Soros. Neljännessä maalitaulussa voisi hiuksista päätellen olla sisäministeri Maria Ohisalo, mutta taulusta näkyy niin vähän, ettei kuvaa voi tunnistaa riittävällä varmuudella. Ampujien puolella puolestaan on ollut mm. Tampereen perussuomalaisten hallituksen jäsen Seikku Kaita, Helsingin perussuomalaisten hallituksen varajäsen Karin Zeiger, sekä hovioikeudessa kieltopäätöksen saaneen uusnatsijärjestö PVL:n johtaja Antti Niemi.

  [ Juutalaistaustainen valuuttakauppias George Soros on nykyään Yhdysvalloissa asuva monomiljardööri, joka on rahoittanut ihmisalakuljetusta Afrikasta EU-alueelle.]

 22. Niin, ei ole tosiaan kovinkaan fiksua. On kuitenkin yleistä, että viha joitakin ihmisiä kohtaan herättää vastavihaa. Eli kun te että hyväksy meitä, niin emme mekään hyväksy teitä.

  Antti Rinne, Li Andersson sekä juutalaistaustainen valuuttakauppias George Soros. Neljännessä maalitaulussa voisi hiuksista päätellen olla sisäministeri Maria Ohisalo, mutta taulusta näkyy niin vähän, ettei kuvaa voi tunnistaa riittävällä varmuudella

 23. Nuo ammuskelijat ovat roistoja, jotka pitäisi pidättää uhkauksista valtionhallintoa vastaan. Siinähän sitä harjoitellaan tappamaan ihan oikeita ihmisiä.

 24. PS:n äänenkannattaja jk :”Siinähän sitä harjoitellaan tappamaan ihan oikeita ihmisiä.”

  Uskotko edes itse tuohon väitteesi?

  Suomessa viimeksi vuonna 1904, jos Nikolai Ivanovitš Bobrikov lasketaan poliitikoksi.

   1. Heikki Ritavuori 1922 – poliitikko joka murhattiin. Kyllä.
    *
    Aseistakieltäytyjä Pekurisesta ei murhattu, vaan teloitettiin silloisten sotatilan sääntöjen mukaisesti.
    *
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Arndt_Pekurinen
    Talvisodan puhjettua Pekurinen kutsuttiin taas aseisiin ja hän sai kieltäydyttyään yli kahden vuoden vankeustuomion, josta anoi turhaan armahdusta.
    .
    Tämän vuoksi tuleva Mannerheim-ristin ritari, kapteeni Pentti Valkonen määräsi Pekurisen teloitettavaksi.

    1. Pekurinen tapettiin ilman minkäänlaista, kaikkein pikaisintakaan, juridista kenttäoikeuden päätöstä kapteeni Valkosen omavaltaisella yksin tekemällä laittomalla päätöksellä ja käskyllä. Vasta vuonna 1944 annettiin majureille ja ylemmille upseereille tarkoin määrätyissä tilanteissa oikeus pikateloituksiin ilman oikeuden päätöstä. Pekurinen murhattiin vuonna 1941, jolloin tällaiseen menettelyyn ei ollut mitään oikeutta.

     1. OK – Mannerheim-ristin ritarin, kapteeni Pentti Valkosen teko oli laiton. Poliitikon salamurhaksi tekoa ei kuitenkaan voitane luokittaa.

      Uskoisin suomalaisten poliitikkojen voivan liikkua Suomessa turvallisin mielin – ainakin lähitulevaisuudessa.

 25. ”Liittouman nettisivuilla julkaistujen kuvien mukaan kesäleirille osallistuneiden joukossa on ollut perussuomalaisten, äärioikeistolaisen Soldiers of Odinin ja ainakin yksi kansallissosialistisen Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) jäsen.”

  Persut hyvässä seurassa..

  Äärioikeistolaiset roistot, pysykää poissa, ei tämä maa ole teille.

 26. Juuri näin. Putin kävi tällä leirillä antamassa ohjeita kuinka toimitaan, kunnon YLE uutisointia taas. Nauroin maha kippurassa. Pistäkää lisää ja samaan aikaan Kokoomuksen porukka duunaa ryssien kanssa, mutta se ei ”uutisia” kiinnosta 🤣🤣🤣

 27. Marko, kasojen ampuja, Putinin Kremlin trolli, Russia Todayn linkkien jakaja on hieman vaikeassa tilanteessa uskottavuutensa kanssa.

  1. Meikä nauraa kuin vain jaksaa, karjalaisen ja Tapio_KK jutut on niin persiistä etten ymmärrä itseään miksi tämä sama taho niitä jaksaa jauhaa 🤣🤣🤣

 28. Aina pitää ihmetellä miten savolaiset, kuten ”Marko”, tuppaavat näille pirkkalaisille sivuille. Tämä on Pirkanmaa, ei täällä savolaisista ahdasmielisistä rasisteista juuri haluta piitata.

  Eikö siellä Savossa ole sinulle ”Marko” ihan oma pelikenttää, taidat pelätä omien savolaisjätkien vastausta…

 29. Twitteristä=Jos Venäjä haluaa hajotaa EU:n irrallisiksi kansallisvaltioiksi, jotka se voi napata yksi kerrallaan ja ”kansallismieliset” puolueet tukevat tätä, onko jollekin yllätys, että Venäjä rahoittaa näitä puolueita?

  1. Näin Osmo Soininvaara tosiaan twiittasi, mutta tarkoittiko hän samalla, että EU on liittovaltio vai miten Venäjä muuten voisi hajottaa EU:ta ”irrallisiksi kansallisvatioiksi?

   No ehkä Osmolla on liittovaltiosta märkiä päiväunia.

 30. Alla oleva teksti liittyy blogin aiheeseen, vai mitä juhani karjalainen?

  tapio_KK : ”Marko, kasojen ampuja, Putinin Kremlin trolli, Russia Todayn linkkien jakaja on hieman vaikeassa tilanteessa uskottavuutensa kanssa.”

  1. Mitäs sinä nyt ”Albanus” niiin tuosta tuohdut?

   Tyyppi joka ”keskustelee” aina linkeillä ja Google Kääntäjällä, ilman noita helvetin huonolla suomella.

   Olen nyt täällä ja valmiina sananvaihtoon suomeksi, sehän on näyttänyt sinulle kovin vaikealta…mistä sinä haluaisit tietää lisää?

   1. tapio_KK:n jutuista ei kenenkään pidä tuohtua – joka kylässä on tuollainen ..

 31. Ei ihme että persut suljettiin ulos EU:n johtopaikoilta:

  ”ID-ryhmään on paketoitu Euroopan kansallismielisiä, oikeistopopulistisia ja maahanmuuttovastaisia puolueita. Idean isä on Italian varapääministeri, Legan Matteo Salvini. Ryhmää olivat suunnittelemassa myös esimerkiksi perussuomalaisten Jussi Halla-aho ja kansallisen liittouman Ranskan Marine Le Pen. Mukana ovat myös Vaihtoehto Saksalle -puolueen ja Itävallan vapauspuolueen mepit.”

  On yleisesti tiedossa että Putinin Kreml rahoittaa näitä eurooppalaisia oikeistopopulisteja, Salvini ehkä pahin kaikista. Tarkoitus on hajoittaa EU, jotta Venäjä voisi käyttää hiilivetyjensä kauppaa ja sotilaallista uhkaansa erillisten pikkuvaltoiden painostamiseen ja uhkailuun.

  Persujen Halla-aho ja Huhtasaari seisovat näiden rinnalla, mitä meidän pitäisi tuosta miettiä?

  1. Usein vaan on niin, että minkä taakseen jättää sen edestään löytää.

   Putinismi on hassu käsite, johon ei syystä tai toisesta kuulu ollenkaan riippuvuuden kasvattaminen venäläisestä energiasta,eikä euroopanneuvoston äänivallanpalauttaminen Venäjälle.

   No klikkiotsikoilla on helppo johdatella liikuteltavia äänestäjiä ja niin kovin moni itseään muita fiksumpina pitävä niihin myös menee.

 32. Mikan kommentti on outo.

  Ilmeisesti tuo persu jotenkin juhlii Kremlin saavuttamasta ”voitosta” Ukrainan suhteen, kun Eurooppa hylkäsi taas kerran Ukrainan ja antoi Kremlille taas äänioikeuden…

  1. Hmm…sarkasmi on vaikea laji ja sarkasmin ymmärtäminen on vielä vaikeampi laji.

   Ketkähän mahtoivat äänestää Venäjän äänivallan palauttamisen puolesta ja ketkä sitä vastaan?

   Olikohan tämä nyt riittävän yksinkertaisesti muotoiltu, jotta myös ne hieman muita kaikin puolin paremmat ja ehdottomasti muita älykkäämmät ymmärsivät?

 33. ”Putinismi on hassu käsite, johon ei syystä tai toisesta kuulu ollenkaan riippuvuuden kasvattaminen venäläisestä energiasta,eikä euroopanneuvoston äänivallanpalauttaminen Venäjälle”

  Mika on Putnin kaveri, niin kuin populistit aina ovat. Viides kolonna haluaa vaihtaa sinivalkoisen sinivalkopunaan.

  1. Niin, meillä on ehkä kautta aikojen populistisin hallitus, mitä puoluetta sinä äänestit?

 34. En sentään äärioikeistolaista Halla-ahoa, Huhtasaarta ja samalla Putinia.

  Pidän etäisyyttä noihin, pidä sinäkin…

 35. Vaikuttaa ihan siltä, että taidoit äänestää populisteja ja mitä tulee Putiniin, niin taidat olla myös hänen tukijansa, mutta ymmärrätkö asiaa itse, no se on toinen asia.

 36. Nyt kun tätä on lueskellut joutessaan, niin ei voi kuin ihmetellä niitä paria, joiden elämän ainoa sisältö ja tarkoitus näyttää olevan pelkästään persujen mollaaminen.
  Olisikohan aiheellista hankkia oikea elämä – jos kykenevät………

Kommentoi