Persujen mamujen ja kantasuomalaisten erottelupolitiikkaa

Mielenkiintoista, miksi näilläkin palstoilla pienikin mamurötös saa isot mittasuhteet, mutta toinen ei !

Se on pesujen strategiaa jalostaa kantasuomalaisia ihmisiä paremmiksi !

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/miksi-oulun-seksuaalirikokset-herattivat-laajaa-poliittista-keskustelua-mutta-kantasuomalaisten-lapsipornorinki-ei-asiantuntijat-vastaavat-puolueet-pelaavat-strategisesti/7344984#gs.3ncl3i

PS. älä Savikivi tuo tänne taas Freud…..

 

53 Replies to “Persujen mamujen ja kantasuomalaisten erottelupolitiikkaa”

 1. Itse uskon tai oletan niin,ettei todella hädänalaiset joiden henkeä uhataan,vainotaan jotka hakevat täältä – turvapaikkaa – eivät tee tunnettuja rikoksia.

  Siis haluan uskoa mutta joukossa saattaa ja varmaankin on niitä,joiden ”intressit” ovat toisaalla päinvastaiset.
  Rajan tulijoiden taustat ovat hyvä kuin syystäkin tarkistaa,sillä rajat eivät saa olla hollitupia pyöröovineen.

  Vapaus on vastuuta,yleisluontoisesti !

  Tarkoitusenmukainen nälvintä asenteellisesti – on perziistä !

 2. Yksi tekijä lienee vähäisen väkimäärän massiivinen esiintyminen noissa rikoksissa, vaikkei Karjalainen sellaisen anna häiritä julistamistaan.
  Toinen juttu sinänsä on se, etten ole huomannut muiden lisäksi femakkojenkaan nostaneen suurta ääntä tuosta pedofiiliringistä.
  Olisiko femakkopiireissä tuo suvaitsevaisuus sellaista laajamittaista ja ymmärtävää…

 3. Kyllähän Karjalainen itse voi paasata tuota väkivaltaista homorinkiä vastaan niin paljon kuin haluaa. On Suomessa arvosteltu katolistakin suvaitsevaisuutta.

 4. Persut näyttävät olevan aivan hiljaa nyt paljastuneesta kantasuomalaisten pedofiiliporukasta, se ei sovi heidän kuvioihinsa. Ollaan hys hys…

  Persujen ydinsanoma on että kaikki paha tulee ulkopuolelta, vihataan ja pelätään ”muukalaisia” jotka tulevat tänne raiskaamaan ja tekemään rikoksia.

  Nyt on sitten vaikeaa luoda vihaa ja epäjärjestystä kun asialla ihan naapurin tutut miehet. Halla-aho nieleskee ja rykii entistä enemmän…

  1. Kerropa _KK, miksi vasurit, virheet, kokkarit, demarit, kepulit, rantaruotsalaiset, kristilliset jne puolueet sekä ”suvaitsevaiset” ja femakot ovat aivan hiljaa?
   En mielestäni ole nähnyt mitään julistusta mielenosoitukseen miltään suunnalta.
   Ovatko sinun ideologiasi kannattajat olleet suuresti äänessä?
   Eivät nähdäkseni…

   1. Ei minun tarvitse sinulle Orwell mitään kertoa. En ole sinulta, Orwell, mitään pyytänyt. Etkä tietenkään tiedä yhtään mitään minun ”ideologioistani”.

    Rakkikoirat tietenkin räksyttävät, sille en mitään voi.

    Mutta persut ovat hiljaa, ymmärrän kyllä että sinuakin persuna vituttaa kun asialla ovat kantasuomalaiset.

  2. Kyllä varmaan persut saattavat herätä, jos alat ympätä kyseisen väkivaltaisen homo- ja huumeringin käytäntöjä suomalaiseen kulttuuriin sitä rikastavana ilmiönä.

   Mutta kun näyttää siltä, ettei tuota kängiä ylistetä suomalaista kulttuuria rikastavaksi, niin mitäs sitä turhaan paasaisi itsestään selvästä asiasta.

   1. Kängiä kuvataan lehtijutussa kansainväliseksi, joten persu voisi epäillä kängiä kansallisvaltiovihamielisestä asenteesta samoin kuin useimpia kansainvälisyyttä ihannoivia voidaan kansallisvaltiovihamielisyydestä epäillä.

    Kängi on teoillaan osoittanut niin suurta kansallisvaltiotamme vaarantavaa käytöstä, että monet kansanedustajatkaan eivät sitä ole ylittäneet.
    Kängi on vähentänyt luottamusta toisiimme epäsolidaarisella käytöksellään ja antamalla piupaut lojaliteetille lakejamme ja yhteiskuntaamme kohtaan.

    Varmaa on, että jos tuollaiset ”kansainväliset” kängit täällä pahasti yleistyvät, niin Suomen asema Telluksen valtakuntien valiona on piankin ohi.

    No, Karjalainen fiksuna henkilönä kyllä ymmärtää, mitä tarkoitan, varsinkin jos viitsii paneutua ja käyttää honksottimiaan.

 5. Eiköhän tää ollut yksittäistapaus. Ainakin Uuden-Seelaanin ammuskelu moskeijassa oli yksittäistapaus.

 6. Onhan se tavallaan hauskaa, että Karjalainen ja al1947 ovat löytäneet jälleen toisensa, tahattoman huumorin tuottaminen on sen kautta taattua.

  Jännityksellä jään odottamaan seuraavaa avausta…

 7. al1947 eli Tapio_KK:lle ehkä kannattaisi ensin tarkistaa kenelle kantasuomalaisten rikokset ovat kiusallisempia, ennen kuin avoimesti syyttelee, vaan eihän sillä ole ennenkään ollut merkitystä ”kultaista keskitietä kulkevalle” ihmisvihaalle ollut.

 8. ”Mika” näyttää olevan aivan hukassa. Ilmeisesti näkee vieläkin painajaisia AL-blogien herra al1947:stä.

  Persumika, älä hauku väärää puuta. Vaikka kuinka harmittaisi.

  Minä olen liberaali demkoraatti, ei mitään tekemistä vasemmiston tai vihreiden kanssa…

 9. Jep, jep. Olet varmasti liberaali demokraatti…;-)

  Ja ihan kuriositeettina, ei harmita yhtään, vaan lähinnä huvittaa tämä olkaveljien venkoilu.

 10. Muutenkin ”Mikan” kommentointi on ontuvaa: mitä ”ihmeen avoimia syyttelyitä”?

  Oletko humalassa?

 11. Mikäli joku katsoo, ettei juuri maahame turvaa hakemaan tulleiden pakolaisten raskaimmista rötöksistä ei saisi niin kovasti keskustella, niin laittakoon esille kanaväestön rikoksia – niin, jos se helpottaa oloa.

  Yksi kirjoittaja saa kaikkiin juttuihinsa mukaan nimenomaan Perussuomalaiset ja sitten ihmettelee miksi heistä riittää niin paljon juttua.

  *****
  Tässä dokumentti UK:sta – korkeassa asemassa olevia henkilöitä osallisena.
  60 Minutes on the UK Gov. Pedophile Ring Network
  17.3.2017
  [ Englanninkielisen tekstityksen saa esille ikonista ruudun alareunasta. ]

  https://www.youtube.com/watch?v=bezVbPCK5Q8
  60 Minutes on the case of High Level Child Abuses.

  Note: This article is based on police investigatory reports… personal documented tes-timony of enraged policemen and women. The story itself has major credibility; and the facts presented here have been corroborated by hundreds of investigators, and private in the USA, UK and other nations.

  *****
  Tasapuolisuuden nimissä tuotakoon esille myös UK:n mamujen rötöstelyä.

  https://yle.fi/uutiset/3-7434642
  27.8.2014

  Rasistin leimaa pelännyt kaupunki ei puuttunut seksuaalirikoksiin – 1 400 lasta joutui uhriksi 16 vuoden aikanaEnimmäkseen aasialaistaustaisista miehistä koostuneet jengit saivat jatkaa rauhassa tekojaan Pohjois-Englannin Rotherhamin kaupungissa. Viranomaisille ei tule seurauksia laiminlyönneistä

 12. Ai juu, voiko enempää al1947 enää olla, voi voi teitä hengeltään pikkuisia.

  Olkaa keskenänne vahvoja uskossanne.

 13. Mika, pahoittelen tuskaasi al1947:n kanssa, hän taisi saada aikaan tilanteen jolloin sinut, Mika, potkittiin pois Aamulehden Blogeista.

  Minä en todellakaan ole kyseinen al1947, joten lopetatko tuon pelleilyn. Ylläpitokin voisi jo puuttua tuohoin, ihme epeli tuo ”Mika”.

  1. En minäkään sinua Alluun osannut yhdistää. Samoja piirteitä kyllä voi olla, esimerkiksi tuo jankutus, jossa ei oteta huomioon sitä, mitä toinen yrittää kirjoituksellaan ilmaista.

   1. Savikivi, sinun jankutuksesi ovat kyllä niin outoja, ettei niihin kukaan edes yritä vastata. Paitsi nyt tämän yhden kerran..

     1. Totta tuo. Mutta sinullahan näyttää olevan paljon ongelmia saada viestisi perille. Ihmeellistä jankkaamista ja ohi aiheen kirjoittamista.

      Oletko koskaan, missään miettynyt tuota?

 14. Vihreät ja kokoomus on oksettavan liberaaleja. Ääriliberaaleja. Homojen oikeudet ja ilmastovouhotus menee turvallisuuden ja työpaikkojen luomisen edelle.

 15. Voi sinua pientä, minua ei potikittu edelleenkään pois Aamulehden blogeista, voit tarkistaa asian ystävältäsi Seppo Ruthilta, eikä mikään vahvista sen paremmin olevasi al1947, kuin se, että väität toistamiseen moista.

  Itselläni on edelleen asiaa koskevat sähköpostit tallella, joten valita ihmeessä ylläpidolle, ja mikä on seuraava väitteesi?

  Patologinen narsismi pysyy usein piilossa, mutta samaan aikaan se on niin uskomattoman läpinäkyvää.

 16. -kk näyttää jatkavan tuota nimittelyä – ihan erään AL-blogistin malliin.
  En vielä ole persuja äänestänyt, mutta aivan varmasti ennemmin heitä kuin sinn ja Karjalaisen hengenheimolaisia.
  Tässä kyseisessä jutussa ketään – paitsi sinua ja Karjalaista – ei harmita, etteivät kyseessä ole elintasoturistit.
  Muita kuin näköjään sinua ja Karjalaista harmittaa, että tällainen juttu yleensäkään on tapahtunut.
  Kuten totesin, missä ovat teidän rakkikoiramaiset hengenheimolaisenne, kun ovat niin pisi sukassa mediassa tästä jutusta.
  Mahtanetkohan olla tuollaisen piilokannattaja…

  1. En tunne ketään Karjalaista. Muutenkin kommenttisi idea jää vajaaksi, mitä oikeasti haluat meille kertoa?

  2. Voimme konseksuksen merkeisä todeta, että rikokseen syyllistyi Suomelle ja sen kansalaisille haitallinen ellei peräti vaarallinen taho, joka ei näytä tuntevan minkään laista lojaliteettia muita kansalaisiamme kohtaan. Ei kunnioita maan lakeja eikä suomalaisten oikeuksia yleiseen turvallisuuteen. Kängin toiminta näyttää olleen suunniteltua eikä sattumanvaraista. Käytökseltään aman tapaisia kängejä on varmasti lukuisia etenkin Ruotsissa.

   1. Näin siis Ruotsissa:

    https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3355474-rikollisjengit-valtaavat-ruotsin-lahioita

    ”Poliisin mukaan 22 ruotsalaislähiötä ei ole enää kokonaan viranomaisten hallinnassa.

    Väkivallan lisääntyminen ja raaistuminen sekä vahvat rikollisjengit ovat ruotsalaisten tiedossa. Silti Ruotsi järkyttyi keskusrikospoliisin listatessa 22 lähiötä, joissa jengien valta on poliisin mukaan niin suuri, etteivät ne ole enää täysin viranomaisten hallinnassa.

    – Ruotsalaiset jengit toimivat kuin yhdysvaltalaiset jengit, mutta tilanne ei ole yhtä paha, arvioi rikoskomisario Gunnar Appelgren.”

    1. Näin freudentalisti Paavo Lipponen Ylen Mölsän puistohaastattelussa kuutisen vuotta sitten.

     ”Suomea vaivaa jonkinlainen henkinen taantuma. Jos katsomme maita, jotka maailmalla menestyvät, niin ne ovat Suomea avoimempia yhteiskuntia.”

     No, USAssa on maalman suurimmat vankilat ja pisimmät tuomiot. Ja Ruotsin on nähtävästi seurattava USAn jälkiä.

     Suomessa sen sijaa on vähiten poliiseja väkimäärään nähden. Mutta poliisitarve saatta nopesti lisääntyä, jos annamme pöljäistömme johtaa kansakuntaamme USAn ja Ruotsin jäljille.

     1. Siis:

      ”Suomea vaivaa jonkinlainen henkinen taantuma. Jos katsomme maita, jotka maailmalla menestyvät, kuten esimerkiksi Yhdysvaltoja ja Ruotsia, niin ne ovat Suomea avoimempia yhteiskuntia.”

 17. Jep jep…Itsestään selvyyksistä ei jaksa vääntää, älä ruoki trollia on ihan fiksu ohje tässä ajassa.

  1. Tässä tapauksessa ei tarvittu ’ihmettä’ ja osuman oikeellisuuskin on melko varmaa – työpaikka täsmää.

   Aina ei voi olla varma osuman oikeellisuudesta. Esimerkiksi gooslaus ’ tapioKK ’ antaa m.m. tällaisen osuman: Hevosen perustiedot, Pinski, (78-1503) – HEPPA-JÄRJESTELMÄ

 18. Olisikohan viisainta palata itse asiaan ja jättää arvuuttelu siitä kuka kukin on, kuka on nyt ja kuka on edellisessä elämässä.

  Luulojen oikaisemiseksi sanottakoon, että Seppo Roth oli Aamulehden blogien ylläpidosta vastaava ansiokas toimittaja. Hän piti ne blogit huomattavasti paremmassa järjestyksessä, mitä me vastaavasti pystymme tekemään täällä.

  1. Antoi Roth liikaa tilaa perushäiriköille kuten Karjalaiselle ja Allulle, jotka eivät koskaan hiffanneet, mistä oli kyse, vaan syyttelivät kirjoittajaa.

  2. Kyllä siellä mm. eräs AI_1947 ja Karjalainen arvuuttelivat ahkerasti toisten nimimerkkien oikeita nimiä ja väittivät eri nimimerkkien kuuluvan yhdelle ainoalle ihmiselle eikä Roth meinannut saada sitä kuriin millään.

   1. Soisin, että tuolle tapio_KK:n harrastamalle nimittelylle tulee pikainen loppu tavalla tai toisella

 19. Näytti ottavan persuja koville tuo uutinen sen sijaan, että olisivat analysoineet itse uutista ja, miksi tällaista voi tapahtua ihka Suomessa ja suomalaisten tekeminä. Eikä tule olemaan ainoa.
  … mutta erityisesti sitä, miksi kaksi samaan aihepiiriin kuuluvaa rikosta eri kulttuuriryhmistä he käsittävät olevan eri kategorioissa.

  … ja Savikivi ei jaksanut pysyä housuissaan tuon rakkaan freudantilistinsa kanssa

  1. ”Näytti ottavan persuja koville tuo uutinen sen sijaan, että olisivat analysoineet itse uutista ja, miksi tällaista voi tapahtua ihka Suomessa ja suomalaisten tekeminä.”

   Etkö ymmärrä suomen kieltä?

   Tottakai kaikenlaista voi tapahtua suomalaisten tekemänä. Esimerkiksi vihreät ovat kansallisvaltiovihamielisiä. Haittaavat maamme teollisuutta niin, että että tuotantoa siirretään saastuttavaan Kiinaan, josta tuodaan kertakäyttöromua rajojemme yli. Vihreät käyvät kaiken kannattavan toiminnan kimppuun, josta syystä näyttää, että he kuuluisivat Suomen ja etenkin sen köyhälistön vastaiseen salaliittoon. Illujen tarkoitushan on hävittää kansallisvaltiot ja tappaa köyhät pois tieltä.

   Ei PS suinkaan ole tietämättä Suomea sisältä päin mädättävistä voimista. Sen takia PS käy vaalitaisteluakin.

   Joku pöljä freudentalisti Hoopoakatemiassa herää: ”Ahaa, nyt PS julistaa taistelua! Apua! Hälytystila! Kaikki mieltä osoittamaan!”

  2. On se niin ”yllättävää”, että Karjalainen vaatii suu vaahdossa persuja mekkaloimaan asiassa, mutta muut saavat olla rauhassa pisi sukassa…

 20. Miksi minä en halua samaistua maahanmuuttajiin:

  – en hyväksy kunnia murhaa.
  – en hyväksy lasten ympärileikkauksia,
  -en kumarra Mekkaan päin.
  -en hyväksy lapsi avioliittoja.

  Vain nämä mainitakseni. Tästä kirjoituksesta saa jo elinkautisen
  linna tuomion.KIITOS SIITÄ !!!

   1. Eivät kaikki, mutta liian suuri osa.
    Listaan voisi lisätä vielä
    – en hyväksy toisuskoisten syrjimistä uskonnon nimissä
    – en hyväksy toisuskoisten raiskaamista uskonnon nimissä
    – en hyväksy toisuskoisten murhaamista uskonnon nimissä
    Jostain syystä nämäkään eivät ole melkoisen muslimijoukon mielestä rikoksia.
    Sama toki koskee muitakin uskontoja erityisesti Aasiassa ja Afrikassa, missä toisuskoisia vainotaan, raiskataan ja murhataan jatkuvasti, kuten myös eri muslimisakit toisiaan.

Kommentoi