18 Replies to “Rinne näyttää haluavan Kokoomuksen hallitukseen”

 1. Tosissaan yrittää. Mielenkiintoista sitten nähdä, jos lyövät hyntteet yhteen, että mitä on sovittu veroista ja muista menoista. Näkemykset kun eiväät ole olleet oikein yhteneviä. Mutta voi olla niinkin, että sopua ei synny.

 2. Rinne hakee Kokoomsta hallitukseen siksi, että niin syntyisi porvarihallitus taas. Meillähän on ollut viime vuosina vain porvrihallituksia. Demarit on ollut porvaripuolue Lipposen ajoista alkaen.Jos siihen hallitukseen tulee myös Kepu, niin sitten meillä onkin oikein luusereiden hallitus, joka ei istu pitkään.

  Huono juttu on se, että sellainen hallitus vie Suomea aina vaan kiinteämmäksi osaksi EU:ta eli liittovaltio on kohta vain sinettiä vaille.

  1. Demarit ei ole porvaripuolue, vaan selvästi vasemmistopuolue: haluaa nostaa veroja, ottaa lisää velkaa, lisätä byrokratiaa, jne., jne.

   Vasemmistosta on Suomelle ja suomalaisille pelkkää haittaa.

   Vain kovasti työtä tekemällä Suomella on mahdollisuus nousta tästä suosta.

 3. Kyllä Rinne haluaisi mieluummin Kepun, mutta kun näiden pakka on nyt täysin sekaisin. Ei Rinne uskalla ottaa Kepua, elleivät nämä parhaillaan meneillään olevassa kokouksessaan rivejään suoriksi.

  1. Minäkin oletan, että Rinne haluaisi mieluummin kepulit kuin Kokoomuksen kaverikseen – niiden kanssa olisi hyvä tehdä lehmänkauppoja tyyliin sulle-mulle, kuten toteutuneessa historiassa.

   Siksi Rinne voi vielä tehdä kepuleille niin hyvän tarjouksen, että lähtevät mukaan.

 4. Juuri tulleen uutisen mukaan Rine maanitteli kepulia kertomaan, haluaako se halitukseen vai ei.
  Se on selvä osoitus siitä, että Rinne haikailee jättitappion saanutta sakkia juoksupojaksi ja lehmänkauppojen tekijäksi.

 5. Ei ole Rinteellä helppoa. Rinne haluaisi kommarit hallitukseen, mutta Kokoomus ei suostu niiden kanssa samaan hallitukseen.

  Kepulit olisivat valmiit kommareiden kanssa samaan hallitukseen, mutta niille taas pitäisi antaa mahdottoman suuri porkkana.

 6. Onko joku syy miksi Rinne ei suostuisi 18 maakuntaan? Toivon itse että keskusta ei lähde.

  1. Niin minäkin toivon, ettei kepulit lähde kommarihallitukseen.

   Kun sitten Kokoomuskaan ei lähde kommarihallitukseen, niin hallitustunnustelija vaihtunee.

 7. ”Keskustan korostaa, että heikon vaalituloksen takia puolueen rima lähteä hallitusneuvotteluihin on korkealla. Lisäksi keskustan asettamat kymmenen kynnyskysymystä ovat edelleen voimassa.”

  Rinne: ”Toivon, että keskustapuolue nyt ilmoittaa, että ollaan valmiita. Se olisi tärkeää nyt tässä kokonaisuudessa, että keskustapuolue olisi valmis lähtemään neuvotteluihin, Rinne sanoi alkuillasta.”

  Rinne haluaisi nimenomaan kansanrintamahallituksen (kommarit, demarit, hirveät, kepulit). Kepulit taas haluavat Rinteeltä kunnollisen hinnan osallistumisestaan.

  Kepu pistää peliin lisää panoksia ”kysymällä kentän mielipidettä”.

  https://www.verkkouutiset.fi/keskusta-vastaa-antti-rinteen-kosintaan-vasta-keskiviikkona/

 8. Jaa, ei taida olla kepuleissa ja kokkareissa selkärankaa niin, että kumpikin sanoisi en lähde.

  1. Juha, kumpikin on asettanut ennakkoehtonsa Rinteelle.

   Politiikka on kuitenkin kompromissien tekemistä – jos Rinne on valmis antamaan riittävän suuren ”porkkanan”, niin luultavasti melkein kuka hyvänsä poliitikko on valmis hyväksymään tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä.

   Itse en lähtisi Rinteen hallitukseen, vaikka se lupaisi kuun taivaalta.

 9. Mites se vappusatanen näin ilkikurisesti sanottuna mutta sekin ” rammoille saajille” – hyväpalkkaisuus+eläke tuottaa turvatumpaa toimeentuloa.

  Selvääkin selvempää on ettei Rinteen tehtävä ole helppo just tässä ajassa,eikä kehuttava. ” Emmehän elä vielä toistaiseksi roistovaltiossa” !

 10. ”Vappusatanen” katoaa maksujen korotuksiin ja kansaneläkkeen ja muiden tukien pienentämiseen sen satasen verran minimissään.

Kommentoi