Eurovaalikone

Tuli testattua YLE:n vaalikone, joka vaikuttaa parhaalta viritykseltä vuosien varrella.

Tulokset kuitenkin ovat aiempiin verraten muuten ennallaan paitsi keskusta on tippunut. Ruohonen-Lerner oli jälleen ykkönen (84%).

Suomen edustajat eu-parlamentissa olisivat seuraavat:

KD 6

PS 4

SIN 1

SKE 1

7* 1

Antaas kattoo, toteutuuko.

Yle – Vaalikone – Eurovaalit 2019


MTV3 uutisten koneessa olivat  Ruohonen-Lerner ja Essyah taas kärjessä (84%).

Yksi äijä meni heistä kuitenkin tällä kertaa ohi (86%):

 

Simo Korpela – Kristillisdemokraatit

”71 – Simo Korpela

filosofian maisteri, Pori

Euroopan Unioni on Suomea varten, ei päinvastoin.

Haluan maamme hyödyntävän ne edut, joita taloudellisessa ja turvallisuuspoliittisessa liittoumassa voidaan saavuttaa.

Vierastan direktiivejä, jotka kaventavat omaa itsemääräämisoikeuttamme.

Suomen valtiollisesta itsenäisyydestä ovat menneet sukupolvet joutuneet sodissa maksamaan kalliin hinnan. Se on luovuttamaton asia.

Amerikan Yhdysvaltojen kaltaiseksi liittovaltioksi en missään tapauksessa halua EU:n muotoutuvan. Jos tulevaisuudessa niin kävisi, silloin on aika tehdä FIXIT, eli lähteä koko unionista. Uskon kuitenkin, että liittovaltiokehitys (kauniimmin sanakääntein tästä puhutaan ”kasvavana integraationa”) voidaan vielä pysäyttää.”

Vaalikone – Aihe – MTVuutiset.fi

22 Replies to “Eurovaalikone”

 1. No se niistä vaalikoneista mulle ehdotti perussuomalaista jollasia en tosin äänestä milloinkaan . terv tepivaari

  1. Eikös ole mieltä hivelevää olla piilopersu, kun on persujen kanssa samaa mieltä?

   1. En ole piilopersu mistään kohtaa eikä mnsta tule sellasta mutta vaalikoneen vi heivata pöpelikköön terv tepivaari

 2. ”Ei pelkän vaalikoneen mukaan,voi olla vietäväksi ”harmaalle alueelle” !”

  Miten olisi taikavarpu? Kiertäisi keskustorin vaalikopit ja tutkisi, millä kopilla eniten värähtäisi.

 3. Ei ole vaan se onkelma on tyhjän puhuvalla perusuomalaisella puolueella mulla ei asenetta ole mihinkään terv tepivaari

 4. ”Vaalkopit on myös samaa katekoriaa kun vaalikonekkin terv tepivaari”

  Minulla on hallitsevana tuo järkipuoli eli vasen aivopuolisko, sinulla taas tuo oikea aivopuolisko eli tunnepuolisko. Sitä tosiseikkaa et voi muuttaa, mutta voit ottaa sen huomioon.

  Minulla on naistuttava, jolle ei järjellä ole mitään painoarvoa, toimii täysin emootioidensa varassa. Mutta ei se mitään, kun sen tietää.

 5. No kyllä mnulla toimi molemmat aivopuoliskot eikä vaan toinen enkä ole missään pelkästään tunne puolella elävä jotenka se siitä mölinästä terv tepivaari

 6. ”En ole piilopersu mistään kohtaa eikä mnsta tule sellasta mutta vaalikoneen vi heivata pöpelikköön terv tepivaari”

  —————————-

  Vasen aivolohkosi on persumyönteinen, mutta tuo hallitseva oikea aivopuolisko ei ole. Mutta tilanne siinä oikeassa aivolohkossa voi kehittyä persumyönteiseen suuntaan, jonka jälkeen muutut kaappipersusta uljaaksi julkipersuksi. Mutta voi käydä toisinkin päin eli vasen aivolohkosi järjesteleekin asioita samaan persuvastaiseen suuntaan, missä suunnassa oikeakin aivopuoliskosi on. Silloin saatat päätyä antipersuksi.

  Sitten on sellainenkin vaihtoehto olemassa, että vasemmasta aivopuoliskostasi tulee persukielteinen, mutta tunnepuolestasi tulee persumyönteinen. Silloin sinä olet nouseva hurjana persuna barrikaadeille, vaikka kuinka järkesi haraisi vastaan.

  Tämmöistä on maailman meno.

  1. Oliskos asia kuitenkin niin että ei kannata turhan puhuja
   En le persu kielteinenmutta minua ne ei kuljeta yhtään mihinkään olis korkein aika lopettaa aivojeni toiminnn arvostelu siihen ei ole aihetta terv tepivaaari

 7. Se, ettet tuota edellä olevaa päättelyäni arvosta, johtuu sitten siitä, ettet arvosta järkiperäistä ajattelua sen järkevyyden perusteella olettaen, että se oli järkevä. Mutta jos sitä arvostat, niin se johtuu sitten myönteisistä emootioista, oli päättelyketjuni sitten oikein tai päin persettä.

  Saatan tutkia logiikkaani myöhemmissä kirjoituksissa tarkemmin. Nyt on muuta menoa eli kiire.

 8. ”No kyllä mnulla toimi molemmat aivopuoliskot eikä vaan toinen enkä ole missään pelkästään tunne puolella elävä jotenka se siitä mölinästä terv tepivaari”

  ———————

  Toimivat toki. Mutta on tässä jo kauan havaittu, ettet arvosta järkiperäistä keskustelua, vaan tukeudut oikean, siis aivolohkosi, joka sijaitsee päässäsi oikealla puolella, tuotoksiin.

  Jos havaitset keskustelussa pientä kitkaa toisinaan, niin se saattaa johtua siitä, että keskustelukumppanisi vasen aivopuolisko on hallitseva.

  Eikö olekin mielenkiintoista! Järkiperäinen ajattelija kokee voimakasta mielihyvää löytäessään järkiperäisiä selityksiä, vaikka itse asia on saattanut aiheuttaa tuskaa tunnepuolella.

 9. Onkos tää minusta tää blogi avaus kun koko ajan tuot minua kirjoituksiisi terv tepivaari

Kommentoi