Arvopohja asumiseen

Pitää muistaa minkälaista arvopohjaa meille tarjotaan Suomessa…

”Suomalaiset jonottavat jopa vuoden vuokra-asuntoa ja vanhuksille ei riitä hoitopaikkoja. Samalla migri on valmiina järjestämään täyden palvelun majoitus 5000:lle ulkomaalaiselle kahdessa päivässä! #arvopohja #vihervasemmisto #keskusta” (Ville Tavio twitter)

6 vastausta artikkeliin “Arvopohja asumiseen”

 1. Petteri Orpo: ”Maahanmuutto on mahdollisuus”(Kauppalehti)

  Kokoomus ajaa vahvasti tätä kehitystä missä suomalaiset pistetään toisenluokan kansalaisiksi… tämä on heidän agenda, saada suomalaisten tilalle halpatyövoimaa, purkaa irtisanomissuoja ja heikentää omien mahdollisuutta työllistyä kilpailukykyisellä palkalla töihin. Kaukana on ”koti, uskonto ja isänmaa”, tilalla on rahan ahneus.

 2. Sinänsä jännä juttu, että kokoomus yrittää nykyisen hallituksen kautta saada läpi asioita joita se hallituksessa ollessaan vastusti jyrkästi. Mutta eihän näiltä limanuljaskoilta muuta voisikaan odottaa…Johtaahan puoluetta Petturi Urpo…tai jotain sinnepäin..

 3. Totta hemmetissä maahanmuutto on mahdollisuus ja voisi olla menestystarina.

  Silloin se vaan pitäisi toteuttaa aivan täysin eri tavalla.

  1. Juu, miksi ei oteta porukkaa EU rajojen sisältä duuniin… niin, koska heille pitäisi maksaa jopa palkkaa jolla tullaan toimeen, sehän ei Kokoomukselle käy, moni Kokoomuksen yrittäjistä elää itse nälkäpalkalla… koska ”periaate”, se on aivan naurettavaa.

 4. Esimerkiksi hoitajistahan koko ajan pallotellaan ympäri EU:n. EU:n sisältä löytyy joitain tekijöitä mutta aika moni maa on myös koko ajan ottamassa väkeä lisää ulkoa. Tämä ei ole suomalainen ilmiö vaan eurooppalainen.

  Edelleen olen sitä mieltä että voidaan helpottaa reilustikin maahantulon käytäntöjä työperäisesti – mutta samalla pitää lisätä automaattista valvontaa (verovelvollisuudet) ja saada myös toisesta päästä nopeutusta. Luvan saa nopeasti, luvan voi menettää nopeasti ja maasta ihan oikeasti pitää silloin poistua.

  Mikään malli ei voi toimia jos se ei pelaa kahteen suuntaan.

 5. No ei ole työntekijäpulaa on palkanmaksupula ja tietty koulutus tietyille aloille. Ennen firma koulutti minut eikä se firma pannut ensimmäisenä pihalle lamankaan aikana vaan varauduttiin tekemään valmisteluja tulevaan nousuun ja nousun aikana meillä ei ollut työvoimapulaa sillä meillä oli varauduttu nousukauteen…

Kommentoi