Miksi Haavisto ajaa Venäjän etuja…?

Ei riitä että Haavisto ajaa ISIS järjestön etuja, hän ajaa myös Venäjän etuja. Katsoin eilen A-Studion jossa oli ”argeologinen löytö” Puna Erkki äänessä, ei voi kuin ihmetellä miksi tämä tyyppi saa olla Demareiden äänitorvena julkisuudelle…se eli ihan eri vuosituhatta kuin muut opponentit…Vihreillä samoja arvoja on Haavistolla, sattumaa, minä kun en usko sattumiin….

”Al-Holin ja Isis-naisten varjoon on jäänyt Haavisto-kohun toinen juonne. Suomi on noudattanut venäläisille myönnettävien viisumien suhteen avokätisempää politiikkaa kuin sen Schengen-maana pitäisi. Suomi on saanut EU:n komissiolta asiasta huomautuksen. Lehtitietojen (esim. IS 2.12.) mukaan ulkoministeri Haavisto painosti myös tässä asiassa konsulipäällikkö Tuomista jatkamaan muusta Schengenistä poikkeavia käytäntöjä. ”

Kuvahaun tulos haulle haavisto venäjä

https://www.suomenuutiset.fi/ulkoministeri-haavisto-edistaa-venajan-etuja-rajakysymyksessa-halla-aho-puntaroi-mahdollisia-motiiveja/

6 Replies to “Miksi Haavisto ajaa Venäjän etuja…?”

  1. En pidä Haavistoa Venäjän kätyrinä mutta hänen ja hallituksen toimet toimivat Suomea vastaan. Vihreät kuuluu ilmeisesti ihmisoikeusjärjestön piiriin jota rahoitetaan vaikutusvaltaisten ja pahojen ihmisten toimesta.

  2. Ite veikkaan että ihmisoikeusjärjestöt on painostanut Haavistoa ottamaan terroristeja Suomeen. En keksi oikein muutakaan syytä Haaviston toimelle.

Kommentoi