Palautukset oli suunniteltu tälle viikolle ja PS puoluetta syytettiin valehtelusta hallituksen puolelta. PS oli taas oikeassa.

Kuva

Poliisiylijohtaja on todennut että näin oli, samaan aikaan hallitus väittää että Jussi valehtelee,,,,onko tälläinen edes mahdollista,,,,kyllä näyttää olevan nyky ”demokratiassa” jossa on vain yksi totuus.

Lähde:

Poliisiylijohtaja Ylelle: ISIS-palautukset suunniteltiin tälle viikolle

7 Replies to “Palautukset oli suunniteltu tälle viikolle ja PS puoluetta syytettiin valehtelusta hallituksen puolelta. PS oli taas oikeassa.”

 1. ”Supo tiedostaa vaikean tilanteen”
  ”Suojelupoliisi supo arvioi, että alueelta mahdollisesti palaavat naiset todennäköisesti jatkavat terroristista toimintaa, verkostoituvat keskenään ja integroituvat jälleen kotimaisiin jihadistisiin verkostoihin.” (MTV)

  Niin, onko tämä hyvä asia suomalaisten kannalta, ymmärrän että hätää kärsiviä normaaleja perheitä pitää suojella, mutta että näin…

  1. Vihreä tuhoideologia ajaa kaikkien muiden, mutta ei tavallisen suomalaisen asiaa.
   Rinteen hallitus aloitti massiivisen valehtelun asiassa ja antoi samaan aikaan Haavistolle käytännössä vapaat kädet suhmurointiin viherideologian mukaisesti.
   Mariinin hallitus kepulien kera jatkaa samaa valehtelemista.
   Kulmuni uhoaa julkisesti, ettei noita terroristinaisia tuoda Suomeen.
   Saapa nähdä, kauanko pokka pitää, kun piti instassa kysellä julkisesti, että, mitä pitäisi tehdä.
   Ei oikein vakuuta puoluejohtajana tuo keltanokka.

   1. Olemme tulleet tilanteeseen jossa minä en ainakaan usko pätkääkään mitä hallituksesta sanotaan milloinkin, tälläinen ”maskirovkan” käyttö on yleistä tuossa isossa itänaapurissa, nyt se on ajautunut tänne kuin sukupuolitauti ja sitä ei saa pois…

 2. Blogin avauksen lähde:

  https://www.verkkouutiset.fi/poliisiylijohtaja-ylelle-isis-palautukset-suunniteltiin-talle-viikolle/

  13.12.2019

  ********************
  Toinen lähde:

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006343181.html
  13.12.2019

  Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen allekirjoitti al-Holin suomalaisten palauttamista koskevan asiakirjan, valiokunnassa hän kiisti tietävänsä suunnitelmasta – näin Kolehmainen kommentoi

  ONKO poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen antanut kansanedustajille harhaanjohtavaa tietoa al-Holista?

  Kysymys on noussut julkisuuteen viime päivinä sen jälkeen, kun Kolehmainen oli tiistaina kuultavana eduskunnan hallintovaliokunnassa.

  Valiokunnassa käytiin vilkasta keskustelua Syyrian al-Holin pakolaisleirillä olevien suomalaisten kotiuttamisesta. Valiokunnan keskustelut ovat salaisia.

  HS:n tietojen mukaan Kolehmaiselta kysyttiin muun muassa siitä, ollaanko suomalaisia hänen tietojensa mukaan lennättämässä Suomeen lähitulevaisuudessa. Kolehmaiselta kysyttiin myös, onko poliisin tiedossa käynnissä olevaa tai tulevaa tilannetta, jossa leirillä olevia suomalaisia oltaisiin auttamassa Suomeen.

  Useat paikalla olleet henkilöt sanovat HS:lle, että Kolehmainen kiisti olevansa tietoinen tällaisista asioista. Kuulemisen jälkeen julkaistut tiedot kuitenkin asettavat hänen vastauksensa uuteen valoon.

  1. Sanotaanko näin että näin rauhan aikana hallituksen kuuluu infota kansaa missä mennään, eikä yrittää lähettää salaa rikollisia ja terroristeja Suomeen.

   1. Marko – Totta tuo kuin Supon kannanotto_mielipide täytyy ottaa hallituksenkin vakavasti.

    Esim. jo iäkkäämmät lapsetkin voivat olla jo radikaalisoituneet kuten naisetkin enimmäkseen.
    Kuitenkin aivan pienien lapsien on oikeus elää kuin äitien joilla ei ole väkivalta taustaa.

    Elää väkivallattomasti. Ei terrorismi taustaa tähän maahan !

Kommentoi