Trump vetää narussaan koko läntisen maailman

Turkki (Nato maa) hyökkää Syyriaan ja Yhdysvallat antaa tapattaa liittolaisiaan Kurdeja. Kuka hyötyy Trumpin avustuksella… toveri Putin. Eli se Kokoomuksen sisarpuolueen johtaja siellä idässä.

Joka kannattaa vielä Trumpia on joko ihan vietävissä tai narsisti.

Ei tässä muuta. Avatkaa silmänne!

8 vastausta artikkeliin “Trump vetää narussaan koko läntisen maailman”

 1. Eiköhän Trump rakennuksensa vielä Moskovaan saa…

  ”Trump Tower Moscow was to be much more than just another upscale apartment building. It was to be a vast — and vastly lucrative — undertaking that would elevate the Russian capital’s skyline and extend the perimeter of the New York developer’s influence.”

  https://www.buzzfeednews.com/article/azeenghorayshi/here-are-the-trump-moscow-plans

  Suunnitelmat tehtiin samaan aikaan kun hän kävi presidentti kampanjaa…

  1. Myös Istanbulissa on Trump Tower. Erdogan meinasi jossain välissä muuttaa sen nimen, mutta on sittemmin jostain syystä luopunut aikeesta

 2. Presidentti Trumpilta kysyttiin Syyriasta pakenevista ISIS-taistelijoista – kylmä kuitti: ”He pakenevat Eurooppaan”

  Tämmöinen on Trump Eurooppaa kohtaan… miltä tuntuu…

  1. Trump ei ajattele läntistä maailmaa vaan itseään, se joka tätä kannattaa, ajattelee myös itseään.

 3. n näköjään pari ääliömäistä valtiomiestä jotka luulevat uhkailuillaan saavansa Euroopan polvilleen. Erdogan ja veljensä Trump. Toinen uhkailee päästävänsä muutaman miljoonan siirtolaislauman Eurooppaan ja tuo toinen ääliö on tyytyväinen kun pakolaiset tulevat vain Eurooppaan. Molemmat veijarit pitäs hirtttää munistaan…

 4. Venäjä on ollut kurdeille kymmenen kertaa parempi ja myös aikaisempi liittolainen kuin suinkaan USA (joka on ollut myös vihollinen tukiessa AL-Nusraa pitkään).

  1. Venäjän pyrkimys on laajentua, se ei ole liittolainen kenellekään, niin pitkään kuin se hyötyy se leikkii liittolaista, todellinen pyrkimys on ylivalta alueella ja alueen venäläistäminen.

Kommentoi