Viime vuonna lokakuussa jopa +20,9 C lämmintä… nyt mennään jo miinukselle

Vouhotetaan kun ilmasto lämpenee, nyt ollaan sitten hiljaa kun ollaan miinus asteilla, viime vuonna oli lämpimämpää jopa kuumaa lokakuun puolivälissäkin. Katsokaapa linkki viime vuoden lämpötiloista lokakuun kohdalla…

Saa katsoa onko aamulla lunta, vaimon autoon vaihdoin jo talvirenkaat.

Eikö ilmaston kylmenemisellä vouhoteta nyt kun on kylmää ja kerätä kolehtia että maailma pelastuu…???

”14.10.2018  Monin paikoin mitattiin lokakuun kaikkien aikojen korkeimpia lämpötiloja. Maan lämpimin havainto tehtiin Kruunupyyssä Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla, jossa mitattiin 20,9 astetta. Edellinen lokakuun lämpöennätys oli Helsingin Malmilla vuonna 1985 mitattu 19,4 astetta. Se ylitettiin tällä kertaa jopa Oulussa saakka (20,5 C)”

Lokakuun 2018 kuukausikatsaus

9 vastausta artikkeliin “Viime vuonna lokakuussa jopa +20,9 C lämmintä… nyt mennään jo miinukselle”

  1. Ilmastouskonnolle negatiiviset seikat vaietaan kuoliaaksi tai muutetaan vanhoja tieteellisiä mittauksia, kuten entinen VOAA:n johtaja James Hansen teki useita kertoja.

    1. Kyllä, koska nyt on keksitty hyvä bisnes saada rahaa säästä. Kansa on aukaissut lompakon nyörit kaikenmaailman ilmastoveroille ja käyttömaksuille, helppo rahastaa ilmasta.

  2. Joko voidaan ottaa käyttöön tilapäinen ”kylmän sään vero”, voisin maksaa osuuteni tähän kansalaisena, pelastuuko se maailma sitten, pistetäänkö meiltäkin joku ”Reetta” kiertämään maailmaan sähkömopolla ja julistamaan että : ”vittu kun tänne jäätyy” ja tuijottelemaan maan valtionjohtajia vihaisesti töllöön.

  3. Ilmastoulina yhden vuoden tarkkailujakson perusteella vaikuttaa äärimmäisen fiksulta.

  4. Jaa, ilmastoulisijoiden mukaan asiaa täytyy tarkkailla minimissään 15 vuotta, jotta saataisiin selvää suunnasta.
    Kun maapallo ei lämmennyt 20 vuoteen, se oli näiden samojen ilmastoulisijoiden mielestä vain poikkeus, mitä ei tarvitse ottaa huomioon…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *