Pirkan blogin tulevaisuus

Sellaista rupesin eukkoni kanssa pohtimaan että jos saamme eduskunnan jossa Keskusta ja Kokoomus ovat oppositiossa statistin osassa niin miten se vaikuttaa tämän blogin sisältöön. Tosisuuri olisi ongelma jos vielä kävisi niin ihmeellisesti että Perussuomalaiset olisivat hallituksessa.

Nythän  keskeisin sisältö täällä on hallituksen, Sipilän, Keskustan, Kokoomuksen ja Orpon parjaaminen. Toinen toistaan tukien, vaivoja säästämättä yhä uudelleen, samaa toistaen lyödään surutta viljellen runsaasti alatyylisiä sanoja.

No pientä helpotusta tuottanee että Trumpin ja USAn, ehkä EUnkin moittiminen voi jatkua.

9 vastausta artikkeliin “Pirkan blogin tulevaisuus”

  1. No, toisaalta jos persut olisivat hallituksessa, niin tänne saattaisi ilmestyä uusia kirjoittajia jotka haukkuisivat persuja mennen tullen. 🙂

    1. Krtiikki pysyy mutta kuinkahan onnistuisi täällä nykyisen hallituksen parjaajilta esimerkiki sellaisen hallituksen arvostelu joka muodostuu SDPstä, Vihreistä jaVasemmistoliitosta ja Perussuomalaisista.

  2. Yksi, varsin vähän käytetty tapa monipuolistaa blogien sisältöä on blogien kirjoittaminen erilaisista aiheista.

    Toisaalta aika usein taasen tapahtuu sellaista, että moititaan alustaa siitä, että on liikaa persuihin liittyviä kirjoituksia ja kirjoitetaan lisää persuihin liittyviä kirjoituksia.

  3. Jos tämä olisi mm Monikansallisen Kokoomuksen blogi ei täällä saisi puhua mitään, koska ryhmäkuri. Ehkäpä olisimme venäläismielisiä jos noudattaisimme Kokoomuksen agendaa sisäministerin tavoin…

    1. Vähän ihmettelen tätä Kokoomuksen ryhmäkuria, esimerkiksi SOTEn tiimoilta heillä monia kurittomia ja on Susanna Koski, pormestari Vapaavuori ja kumppanit.
      Taitaa olla useimmilla puolueilla tiukempi ryhmäkuri kuin Kokoomuksella.
      Toisaalta ei ryhmäkuri kovin paha asia ole, helpompi ainakin äänestää.

      1. Kokoomuksessa on seinät leveällä ja katto korkealla. Meihin kuuluu hyvin monenlaisia ajattelijoita.

        Elina Lepomäki, Wille Rydman, Antti Häkkänen, Eija-Riitta Korhola, Atte Kaleva, jne. Ihan hyvää porukkaa – itsenäisiä ajattelijoita, jotka eivät pidä kynttiläänsä vakan alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *