Haistapaskantiede-SOTE-kangsliapäällikkö Päivi Sillankauheelle LOPULTAKIN KALOSSIA!

HUH, kyllä helpotti, vähäksi aikaa!

Melkein kuin valtio olisi käynyt paskalla!

Täti haki edelleen virkaa, mutta ei valittu! Hänellä piti oleman 7 vuoden pesti vuodesta 2015, mutta homma pantiin uuteen hakuun!

Pelkästää ex-perheen Sillanaukee kaapaamaan Tampere Bionext ym. muka ”AIDS-rotteen kehittämiseen” (ehkä mahdottomaan tehtävään, kun se on  just vastustuskyvyn puutetauti!) kului 20 vuodessa TÄYDET SATA MILJOONAA  EKEÄ (100000000 €) EU:N, SUOMEN VALTION, AKATEMIAN, TEKESIEN TAMPEREEN KAUPUNGIN TUKIAISIA SEKÄ YLIOPISTON JA YKSITYISTEN SÄÄTIÖIDEN TUKIA JA TÄSMÄTYÖTÄ JA YKTYISTEN RISKIJOITUKSIA

– EIKÄ ENSIMMÄISTÄKÄÄN EUROA SAATU IKINÄ AINAKAAN BISNESTUOTTOINA TUOTTEISTA TAKAISIN – MITÄ NYT ”LUENTOPALKKIOITA KUSETUKSESTA JA PASKANJAUHAMISESTA!!!

Kirsi Varhila nimitettiin sosiaali- ja terveysministeriön uudeksi kansliapäälliköksi

Nykyinen kansliapäällikkö Päivi Sillanaukee haki tehtävään, mutta hallitus ei valinnut häntä jatkokaudelle. Sillanaukee on taustaltaan kokoomuslainen ja Varhila sosiaalidemokraatti.

Osastopäällikkö ja ylijohtaja Kirsi Varhila on nimitetty sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäälliköksi.

Varhilan virkakausi alaa lokakuun alussa ja kestää viisi vuotta. HS uutisoi Varhilan noususta tehtävään tiistaina.

Kansliapäällikkö on ministeriön korkein virkamies. Hänen tehtävänään on johtaa, kehittää ja valvoa ministeriön ja sen hallinnonalan toimintaa.

Nykyinen kansliapäällikkö Päivi Sillanaukee haki tehtävään, mutta hallitus ei valinnut häntä jatkokaudelle. Sillanaukee on taustaltaan kokoomuslainen ja Varhila sosiaalidemokraatti.

Hienoa, Antti Rinne! Tätä tarvitaan lisää: ehdotan seuraavaksi Opetushallituksen Rotumurhapierupeilineurooni-Olli-Paska Heinosta

 

Tamperelaisen ”SOTE/EURO-tiäteen” ”lippulaiva” konkkaan

Jaa käyttäen:


Kommentoi