Jutta Urpilaisen komissaariohjelma on perseestä

Vielä ehtisi vaikka vaihtaakin ehdokasta…  Tosin SDP:llä ei liikaa ole hy- viä, kun sen vielä pitäisi olla nainenkin. Tuula Haatainen on yhtä tyhmä kuin Urpikin, vaikkakin hänellä on paremmat vitsit. Maailma ei unohda koskaan, että juuri hän opetusminiterinä Halonperkeleen käsikassarana esitti juoppohullua haistapaskantiedepölhöä seksiahdistelijaa Raimo Väyrystä (sitä itse on mistä muita syyttää, edellinen puhis syrjäytettiin ahdisteluansalla…) Suomen ”Akatemian” puheenjohtajaksi TUHOA- MAAN SUOMEN TIETEEN, jonka tehtävän hän sitten suorittikin!!

Sanna Marinilla on tärkeämpääkin tekemistä. Krista Kiuru ja Maria Guzenina osaisivat vetää kampoihinkin ja jarruttaa (mm. SOTEa ja Sillankauheeta) eivätkä ole ”euro-eivät valetiedehypnotisoituja”. Molemmat ovat entisiä SOTE-ministereitä. Molemmat olisivat parem- pia kuin Urpi, mutta ala pitäisi olla jotakin sossua, joka ei ole Suomen ykköspriroteetteja. Timo Harakkaa ei saa päästää kusaisemaankaan Prysselin suuntaan, siitä voisi seurata vaikka terroriteon järjestäminen vastustajia vastaan. Silti hänen ohjelmaan sa kannattaa lukaista täältä kommentoituna… heppoista ja virheellistä potaskaa.

https://yle.fi/uutiset/3-10946794

Kuva: Komissaariehdokas Jutta Urpilainen oli eduskunnan suuren valiokunnan kuultavana Turun Eurooppa-foorumilla.

Jutta Urpilainen Turun Eurooppa-foorumissa: Talouteen tai ulkosuhteisiin liittyvä EU-komissaaripesti kiinnostaa

Urpilainen on keskustellut roolistaan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin kanssa. Salkku voi selvitä jo ensi viikolla.

Euroopan komissio

Suomen komissaariehdokas Jutta Urpilainen (sd.) on kiinnostunut ta- louteen tai ulkosuhteisiin liittyvästä salkusta tulevassa EU-komissiossa. ”

RK: EU:n ulkoministeri on espanjalainen noske. Hänen päällystakikseen komissioon pannaan porvari. Sosialidemokratia on EU:ssa sisäänlämpi- ävä euronationalistinen oppi, jonka vihollisia EU:n ulkopuolella ovat ai- nakin Venäjä, Kiina, USA, varsinkin republikaanit ja Trump, Brexit-Englanti, Turkki, Intia, Iran, Egypti, Syyria, Saudi-Arabia. Kaikki Sotsialistisen Internatsionaalin suuret ”demaripuolueetkaan” kuten Etelä-Afrikan ja Brasilia eivät ole heidän kavereitaan, vaan Venezuelan, Kuuban, Bolivian, Syyrian, Kiinan ja Venäjän.

EU:n ulkopuoliset ystävät demaripuolueineen ovat vähissä: Japani, Ka- nada, Israel (jota osa demareista vastustaa  jyrkästi), Pakistan, Chile, Australia, Uusi-Seelanti (jos nekään). Harvapiikinen harava…

HS: ” Urpilainen kertoi asiasta tänään perjantaina eduskunnan suuren valiokunnan julkisessa kuulemisessa Turun Eurooppa-foorumissa.

– Olen lähtenyt siitä, että minulla kolme osa-aluetta, joiden kanssa olen ennen kaikkea ollut tekemisissä eli talous, ulkosuhteet sekä osaaminen, innovaatiot ja tutkimus, Urpilainen sanoi. ”

RK: Urpi on ”rotumurhapierupeilineurooni”-halonperkelisti, JOKA EI YMMÄRRÄ TIETEESTÄ MITÄÄN!

HS: ” Urpilainen kuitenkin painotti erityisesti taloutta ja ulkosuhteita. Hän on käynyt keskusteluja komission uuden puheenjohtajan, saksalaisen Ursula von der Leyenin kanssa. Päätöksiä on luvassa lähiviikkoina.

– Olen viestittänyt,että erityisen mielelläni tekisin töitä näiden aiheiden parissa. Mutta mikä se näistä olisi, sen yksin Ursula von der Leyen tietää, Urpilainen sanoi.

Urpilainen loksahtanee helposti Leyenin palapeliin

Pallo on nyt von der Leyenillä. Hän julkistaa alustavan salkkuja on mahdollisesti jo ensi viikolla. ”

RK: Urpin ”rotumurhapierupeilineuronismi” EI LOKSAHDA lääketieteen tohtori Ursulan palapeliin mitenkään!

Tämä on nimittäin sidoksissa juridiseesti Saksan tieteeseen, jossa Max Planck Instituutti on vislannut rotumurha- ja muut pirupeilineuroonit poikki!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/02/myelinaatio-psyykkisen-toiminnan-perusta

Ursula ei voi pullikoida Max Palnck Instituuttia vastaan: jos hän joutuu Saksassa puoskaroinnista linnaan, loppuu siihen taatusti myös komissaarinpesti!

Rotumurhapierupeilineurooneille ei enää kaadeta EU-rahaa.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/10/tiedetta-vai-neuroholynpolya#

Tiedettä vai neurohölynpölyä?

Täytyy sanoa, että en ole asiasta toistaiseksi aivan varma.

Mutta Tampereen yliopistolla ”tutkitaan” ”rotumurha(pieru)peilineurooniakin”, joten asiaa on tarkasteltava…

http://www.uta.fi/med/icl/results/index/Peltola%20etal-emergence%20and%20stability%20of%20fear%20bias-%20submitted.pdf

 

HS: ” Tämän jälkeen jokainen komissaariehdokas käy vielä Euroopan parlamentin kuultavana. Ehdokkaat pyritään valitsemaan niin että tämä vaihe on muodollisuus, mutta parlamentilla on halutessaan veto-oikeus ei-toivottuihin komissaareihin.

Uuden komission on määrä aloittaa työnsä marraskuun alussa.

Urpilaisen valinta tuskin herättää suuria kysymyksiä. Urpilainen kehuu von der Leyeniä miellyttäväksi ja motivoituneeksi ja puhuu EU:n yhtenäisyyden puolesta, kuten tulevan komissaarin kuuluukin.

– EU:n yhtenäisyys on kärsinyt. On huolestuttavaa,että meillä on erilai- sia näkemyksiä siitä mitä EU:n kivijalat eli oikeusvaltio, sananvapaus ja demokratia tarkoittavat, hän sanoo Ylen haastattelussa. ”

RK: EU ON KEHITTÄNYT NOISTA KAIKISTA OMAPERÄISEN HUIJAUSVERSION!

HS: Urpilainen olisi ensimmäinen suomalainen nainen komissaarina. Ai- emmista komissaareista Erkki Liikanen ja Olli Rehn palvelivat kaksi kautta ja Jyrki Katainen yhden. ”

RK: Kaikki perseestä! Rehn teki JOTAKIN asiaakin, kuten jarrutti laajen- tumiskomissaarina Turkin lähentelyä. Kaksi muuta teki pelkkää tuhoisaa paskaa!

Toinen keskeinen teema Urpilaiselle on turvallisuus. Hän nostaa esiin kyberuhat, hybridivaikuttamisen ja ilmastonmuutoksen. ”

RK: Urpista HÖPERTURPAKOMISSAARI???!!!

HS: – Yksi keskeinen asia on,pystytäänkö osoittamaan että EU todella tuo lisäarvoa ihmisten elämään. Ajattelen niin, että turvallisuus on siiä keskeinen osa-alue, Urpilainen sanoo. ”

RK: SE EI TUO MITÄÄN, MITÄ EI SAATAISI PAREMMIN JOLLAKIN MUULLA TAVALLA JA ILMAN EU:N AIHEITTAMIA HARMEJA!!!

HS: ” Nimi muistetaan Kreikassa

Suuren valiokunnan julkinen kuuleminen oli Urpilaiselle kevyttä kesäharjoitusta eurooppalaisia tehtäviä varten.

Tapahtuman luonne oli seremoniallinen. EU:n avoimuudesta puhutta- essa muistetaan aina mainita, että kuka tahansa pystyy seuraamaan Euroopan parlamentin valiokuntien kokouksia – Suomen eduskunnan valiokuntien ovet taas ovat kansalaisilta säpissä.

Julkisella kuulemisella Turun Eurooppa-foorumi ja eduskunta vastaavat kerran vuodessa tähän kritiikkiin.

Isointa epäluuloa Urpilaisen pestiä kohtaan, etenkin jos kohdalle osuu talouspainotteinen salkku, voi olla odotettavissa Etelä-Euroopasta.

Urpilainen toimi Suomen valtiovarainministerinä Kreikan talouskriisin aikaan. Kreikassa muistetaan ne maat, jotka vaativat heiltä tuolloin niin tiukkaa talouskuria, että kansalaisten hyvinvointi kärsi. Suomi oli yksi niistä.

Miltä tuntuisi joutua taas Euroopan talousasioiden myrskynsilmään?

– Olen oppinut elämässä, että se otetaan vastaan mikä vastaan tulee, ja sitten yritetään selviytyä annetuista vastuista mahdollisimman hyvin. Kun tekee asiat niin hyvin kuin osaa, niin enempään ei pysty, Urpilainen sanoo. ”

RK: Toivon että Urpi vielä vahdetaan pois, joko SDP:n, muun hallituksen tai sitten vaikeinta tietä euro(pelle)parlamentin toimesta.

Jaa käyttäen:


3 Replies to “Jutta Urpilaisen komissaariohjelma on perseestä”

  1. Olen täysin eri mieltä. Urpilaisella oli harvinaisen rakentava, inklusiivinen eikä elitistinen ohjelma, jossa selvästikin ymmärrettiin todelliset taustasyyt ihmisten kahtiajaolle eikä pahennettu niitä.

    En jaksa enää Kreikkaa lukea hänen synneiksi. Nyt näyttää hyvältä.

  2. Urpi on siellä H. Moilasena ja tumput suorana eikä ymmärrä, mitä varsinaisesti tapahtuu… Hänellä on perusteellisen väärä käsitys maailman menosta. Ihan ninkin esimerkiksi Harakallakin ja koko SDP:n 2020-ryhmällä.

Kommentoi