Demarit ja EU

Demareiden ex puheenjohtaja ja pääministeri Paavo Lipponen on suurin syntipukki , että Suomi on Euroopan rahaliiton jäsen ja meillä on yhteisvaluutta euro.

Kaikki lähti siitä Lipposen kuningasajatuksesta, että Suomen pitää olla kaikissa EU:n pöydissä. Se oli tyhmää ja junttimaista ajattelua. Pieni maa, kuten Suomi ei voi vaikuttaa EU:n päätöksenteekoon vaikka olisimme kaikkien pöytien allakin.

Yksi motiivi Lipposella oli se, että hän havitteli pääsyä EU:n komission puheenjohtajaksi. Siksi hän kävi ahkeraan mm. Bilderbeg-salaseuran konferensseissa, kun komission puheenjohtajan pitää olla salaseuralainen jo siksi, että se on koko EU:n aikaansaama. Kaikki komission puheenjohtajat ovat olleet bilderberg-rokotettuja ja myös varapuheenjohtajat, kuten Jyrki Katainen ja nykyinen puheenjohtaja Juncker.

Jos Suomi olisi seurannut Ruotsin esimerkkiä ja antanut kansan äänestää eurosta, kuten Ruotsissa, olisi tilanne tänään ihan toinen taloudellisestikin. Meillä olisi oma valuutta, kuten Ruotsilla, joka on yksi itsenäisyyden vahva symboli. Demarit estivät kansanäänestyksen.

Lipposen jälkeen hänen linjaansa ovat noudattaneet Jutta Urpilainen ja Eero Heinäluoma. Molemat olivat puolueen puheenjohtajina ja ministereinä. Molemmat ovat myös bilderbrg-rokotettuja käytyään salaseran konferensseissa.

Miksi tämä Bilderberg-salaseura on niin keskeinen Suomenkin kannalta? Siksi, että EU ja euro ovat salaseuran aikaansaamia ja tavoitteena on ollut alusta alkaen eli vuodesta 1955, jolloin salaseura pereustettiin aikaansaada Euroopan Yhdysvallat eli liittovaltio. Sitä hanketta ovat demaripamput olleet ajamassa.

Demarit ovat edelleenkin EU:n syvenevän integraation innokkaita kannattajia eli liittovaltion kannattajia. Paavo Lipponen oli viime viikkolla Ylen haastateltavana ja puhui juuri tästä asiasta näin.

Jos demarit voittavat vaalit ja saavat pääministerin paikan on jokseenkin varmaa, että Suomi on mukana syventämässä EU:n integraatiota, kuten Lipponen vaatii. Se tarkoitta,että Suomi menettää pala palalta itsenäisyytensä ja itsenäisen päätösvallan asioistaan Brysselin byrokraateille. Se tietää myös sitä. että rahat ja velat pannaan yhteen ja me suomalaiset veronmaksajat joudumme maksamaan esim Italian velkoja.

Miksi EU:n tulevaisuudesta ei puhuta mitään vaalipaneeleissa ja haastatteluissa? Miksi se on kielletty tabu? Ovatko vanhat isot puolueet keskenään sopineet, että vaaleissa ei puhuta  EU:sta mitään, koska se on arka aihe? Kansaa pidetään pimennossa vaikka EU jo nyt vaikuttaa Suomessakin lähes kaikkeen.

Harkitkaa siis tarkkaan ketä äänestätte vaaleissa. Itsenäisen Suomen puolesta vai liittovaltion puolesta.

Yksi vastaus artikkeliin “Demarit ja EU”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *