Kerska-Tampere sen kuin kehittyy

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/26ff14ce-630e-4228-a13f-ea1301281d5e

”Ministeriön tuoreen asetuksen myötä parkkisakot nousevat Tampereella maksuvyöhykkeen 1 alueella 60 eurosta 80 euroon ja muilla alueilla 50 eurosta 60 euroon toukokuun alussa.”

Lähtökohtaisesti Tampereesta kehitetään kävelyutopiaa. mistä kauempana asuvien halutaan pysyvän kaukana nai maksajina keskustan asukkaiden hienouksille.

Samaan aikaan sote-palvelut kauempaa vähitellen lopetetaan, jota keskustan asujille saadaan nopeaa palvelya yksityisillä terveysasemilla.

On hienoa olla ”tamperelainen” maksaja.

7 vastausta artikkeliin “Kerska-Tampere sen kuin kehittyy”

 1. Kyllä Tampereella ollaan aika lailla villissä lännessä parkki asioissa sitä tehdään toisen tontille ilman lupaa kysymättä .
  Kokonaan eri juttu on pyörä tiellä ajo sitäkin on melkoisesti vois hiukann katsella missä ajelee ja parkkia pitää pyörä tie tuskinpa on parkki ruutu .
  Mikä sakko noissa olis sopiva makuasia kokonaan terv tepivaari

  1. Ei kyse ole väärin pysäköinnin sakottamisesta, vaan kohtuuttomasta rahastamisesta niin sakoissa kuin pysäköinnissä sekä kauempana asuvien keskustakäyntien kohtuuttomasta vaikeuttamisesta näillä toimenpiteillä.
   Ei se viihtyvyys myöskään heikkene, jos satunnaisista vahingoista ei rangaistaisi viimeisen päälle kohtuuttomilla maksuilla.

 2. Keskustaan on kyllä helvettiä mennä kesken ratikkatyömaan. Autoilu on kuitenkin keskimäärin helpottunut, kiitos ratapihankadun ja P-Hämpin. Asiointi on keskustan kauppoihin mukavampaa myös autolla. Hemmetin kallista vaan.

  Sen sijaan pyörällä tai kävellen keskustan alue on aivan mahdotonta. Ja kun joka toinen jalkakäytävä on poistettu…

 3. Oikeasti ei kannata keskustaan omalla autolla mennä jos ei ihan pakko ole silloinkin kannattaa kyllä käyttää parkki taloja .
  Eikä toisen tonttia ilman lupaa tuttuni sanoi että hänen tontilta lähtee auto heti hänellä kun ollut riesana vieraat autot tontillaan
  Hän tilaa siirto auton ja auto lähtee niille alueeille josta sen voi lunastaa sakon ja siirto maksun maksettuaan .
  Ei ole kellään oikeutta toisentontillepysäköidä lauseilla mää vaan käyn tuossa virastossa en ole pitkä aikaa terv tepivaari

Kommentoi