Vaalitaistelu ottaa kierroksia lisää

Persupelko, joka on jo paniikinomaista on hallitsevana nyt käytävässä vaalitaistelussa, eikä aiheetta. Kaikki muut puolueet varsinkin isot vanhat puolueet kyttäävät nyt silmä tarkkana kaikkea mitä persut tekee tai  sanoo.

Aivan viimeiseksi on nyt nostettu tikun nokkaan persujen vaalivideo, joka on mainostoimiston tekemä ja menee siis mainostoimiston piikkiin.

Se on eräänlainen aikuisten satu kansasta, joka on saanut tarpeekseen valtaeliitin välinpitämättömyydestä kansaa kohtaan. Sitten kuvaan tulee kuviteltu hirviö, joka panee ruotuun valtaeliitin ja kansa on tyytyväinen.

Videota pidetään muiden puolueiden taholla mauttomana ja jopa törkeänä. Mutta he unohtavat, että nykymainosmiehet  keksivät kaikenlaista ja erikoisesti sellaista, joka puhuttaa.

Mainoksen täytyy aina herättää ensin huomiota ja sitten jäädä mieliin. Silloin mainos on tehnyt tehtävänsä, on sitten kysymys tuotemainoksista tai imagomainoksista. Sanoo entinen myynnin ja markkinoinnin erikoismies.

12 vastausta artikkeliin “Vaalitaistelu ottaa kierroksia lisää”

 1. Persukammoisten psykiatrit ja terapeutit lienevät ainakin Tampereella jo palamassa loppuun työtaakkansa alla tässä vaiheessa ennen vaaleja…

 2. Se persujen video oli aivan mainio. Propagandan amatööritutkijana riemastuin siitä hurjasti. Se oli tyyliltään täysin puhdasta marxilais-leninististä propagandaa, ehtaa varhaisen Neuvostoliiton tyyliä.

  Minä tosin luulin että persut olivat vastavoima sosialisteille eikä niiden kannattaja, mutta kerrankos sitä erehtyy.

  Lisää tällaisia videoita jotka herättävät tunteita!

  1. Olen samaa mieltä videosta, se oli omalla oudolla tavallaan varsin piristävää vaihtelua ja kyllä hieman sellainen vanha neuvostoprobaganda tuli itsellekin mieleen.

 3. Ei ole pelkoa, että noita katsoisi kukaan muu kuin ammattilainen nauraakseen- muita ei kiinnosta. Tuhlatkaan vain olemattomat rahanne- saadaan nauraa erityisesti sille.

  1. Katselukertoja ”juutuubissa” on runsas 99000 kun vastaavasti esim. Kokoomuksen vaalivideota on katsottu noin 130 kertaa.

 4. Eks toi ny o iha selvästi ettei ketää kiinnosta toi PS mutta kokoomuksen suosio o huima??

 5. Jos Halla-aho saa aikaan hyvän jytkyn taas, hänen kannattaa osoittaa vaalipuheessaan suuri ja vilpitön kiitos vihreille. Heidän massiivinen vihakampanja persuja ja heidän kannattajiaan vastaan on nostanut tämän videon huimaksi viraalihitiksi ja heidän vihanpito persujen potentiaalisten kannattajien huolia vastaan on saanut monen laiskan äänestäjän heräämään.

  Tämä on propagandatutkijalle aivan uskomaton hetki. Neuvostopropagandan paluu, täysin tyylipuhdas Streisand-ilmiö, malliesimerkki populismin nousun kasvattamisesta länsimaissa…huh.

 6. Vaalivideo on mainonnan oppikirjojen mukaan erinomainen. Sillä on hyvä huomioarvo ja se jää mieleen. Ammattiihmisten duunia.

 7. nii, ei oikke kannata ali-arvioida jotain porukkaa. Se saattaa kostautua vaaleissa koska tämä ali-porukka saattaapi saada yllättäen säälipisteitä tai jotain.
  Mut mä ajattelen että ootan vaaleja ihan rauhallisena jos vaikka taikka sitten ei.
  Mut ans kattoo ny sitten.

 8. Aikoinaan perussuomalaisia aliarvioitiin mutta miten kävi_ piikki toisten perzuuksiin.
  Kaikki ei ole pelkkää sattumaa.

  Politiikkakin tullut mielenkiintoisemmaksi eri tekijöineen ehkä myös tiettyine ”sattumuksineenkin”.

  Arvostellaan mutta : Vihatta !

Kommentoi