Faktatietoa Bilderberg-salaseurasta

Motto: hölmö ei ole se, joka ei tiedä, mutta superhölmö on se, joka ei haluakaan tietää.

Monet eivät usko salaseuran olevan olemassakaan, mutta tässä tulee tosiasioita salaseurasta. Seura perustettiin jo vuonna 1956 Hollannissa, missä ensimmäinen kokous pidettiin hotelli Bilderbergissä. Siitä salaseuran nimi juontuu.

Bilderberg-ryhmä on tavallaan suuri vapaamuurariloosi, joka toimii kuten vapaamuurarit. Vapaamuurareilla on 33 astetta ja alimmilla asteilla ei tiedetä mitään, mitä ylimmillä asteilla touhutaan. Heillä on kaksi totuutta, toinen alimpia asteita varten ja toinen, joka on ylimpien asteiden totuus. Ne eroavat toisistaan paljon, se tiedetään. On olemassa todisteita useampiakin , että ylimmällä asteella jossa on Illuminati eli ”täysin valaistuneet” palvellaan Luciferia, saatanaa, antikristusta, jolle uhrataan jopa pieniä lapsia.
Saatanan palvonta on muuten Suomessakin kasvussa varsinkin nuorempien keskuudessa. Mm. viihdetaiteilijat ovat monet liittyneet vapaamuurareihin hölmöyttään ja tietämättä mihin ovat antautuneet, saatanalle.

”Bilderbergin alkuunpanija oli puolalaissyntyinen Joseph Retinger, joka oli toisessa maailmansodassa Britannian SOE:n agentti ja kiertävä diplomaatti. Sodassa Retinger toimi linjojen takana Puolassa. Sodan jälkeen hän paneutui kamppailuun yhtenäisen Euroopan puolesta CIA:n tuella. Hänen toimintansa seurauksena 29. toukokuuta 1954 Alankomaiden Oosterbeekin Hotel de Bilderbergissä järjestettiin kolmipäiväinen huippusalainen kokous, jossa 75 eri alojen merkittävää henkilöä 14 maasta pyrki keskustelemalla yksimielisyyteen maailmanpoliittisista aiheista. Tunnetuin osallistujista oli liikemies David Rockefeller. Osallistujajoukon toivottivat tervetulleiksi Retinger itse ja toinen Bilderbergin perustajahahmoista Alankomaiden prinssi Bernhard.” Lähde: Wikipedia

Kuten edelläolevasta jo käy selville oli koko ryhmän perustamisen tarkoitus ensinnäkin yhdistää Eurooppa liittovaltioksi USA:n malliin ja sitten ”uusi maailmanjärjestys”, joka on ikivanha Jesuiittojen jo himoitsema hanke.
Myöhemmin on Bilderberg-salaseura laajentunut käsittämään jo koko läntisen maailman ja Aasiassa vaikuttaa sen sisarseura Trilateraalinen komissio, jolla on toimintaa myös Euroopassa. Mainittakoon että mainitun komission yksi eurooppalainen johtaja on entinen Suomen pääministeri Esko Aho.

Bilderberg-salaseurassa noudatetaan Chatham House-sääntöä.
Chatham House -sääntö (engl. Chatham House Rule) on tiedotustilaisuuksien osallistujille annettu sääntö, jonka mukaan esitettyä tietoa saa vapaasti käyttää, kunhan lähdesuojasta pidetään huolta siten, ettei asian esittäjää kerrota tai asiasisältöä yhdistetä esittäjäänsä.
Sääntö liittyy Chatham Houseen (Royal Institute of International Affairs), jossa haluttiin, että asioista voidaan keskustella avoimesti.

Eli suomeksi sanottuna kaikki mitä suljetuissa kokouksissa puhutaan on julkisuudelta salattava. Mutta osanottajat voivat vapaasti käyttää saamaansa tietoa omassa työssään esim. Suomen pääministerinä kertomatta mistä on tiedon saanut ja keneltä. Kysymyksessä on siis salaseura.

Suomalaisia on kaikkiaan yli 50 henkilöä osallistunut salaseuran konferensseihin. Heistä tunnetuimpia ovat presidentit Ahtisaari ja Sauli Niinistö, pääministerit Esko Aho, Matti Vanhanen, Paavo Lipponen, Alex Stubb ja Jyrki Katainen sekä muista entisistä ja nykyisistä ministereistä mm. Jutta Urpilainen ja Eero Heinäluoma sekä Anne Berner. Lähde: Wikipedia

Kaikki bilderberg-rokotuksen saaneet ovat ”oman pesän likaajia” sillä he noudattavat epädemokraattisen salaseuran toimintaohjeita mm. kansallisvaltioiden lopettamiseksi.

Nyt kun Suomessa valmistaudutaan vaaleihin on tärkeätä tietää valittavien edustajien ja puolueiden taustat. Kokoomus, Kepu ja SDP ovat puolueita, joiden jäseniä on hyvin edustettuina salaseurassa. Kaikki bilderbergiläiset ovat vaaraksi Suomen itsenäisyydelle. Kehitys Euroopassa on pitkällä kohti liittovaltiota ja federalistit odottavat vain sitä viimeistä iskua, joka on Euroopan yhteinen budjettitalous ja verotus. Ulkopolitiikka on jo yhteinen samoin maahanmuuttopoliiikka ja maatalospolitiikka sekä moni muu asia.

Nyt on kansalaisten oltava valppaina ja paras tapa on hankkia tietoa mahdollisimman paljon. Federalistit yrittävät kaikin keinoin hämätä ja valehdella kansalaisille, joten nyt tarvitaan hyvää medialukutaitoa.

2 vastausta artikkeliin “Faktatietoa Bilderberg-salaseurasta”

  1. Liitettynä ulkoreunalla ja oikeastaan ollaan jo. Saamme ehkä murusia siitä hyvästä. Kuntaliitokset Suomessa ovat oiva esimerkki mitä laidalla oleva saa.

  2. Bilderber-salaseuran yhteydessä nousee yksi nimi ylitse muiden ja se on Rothscild.
    Rothschild on kansainvälinen, saksanjuutalaista alkuperää oleva pankkiiri- ja liikemiessuku. Suvun perusti Mayer Amschel Rothschild (1744–1812, joka aloitti pankkitoimintansa Frankfurt am Mainissa 1700-luvun lopulla ja lähetti viisi poikaansa perustamaan pankkeja eri puolille Eurooppaa. Rothschildit keräsivät 1800-luvulla valtavan omaisuuden rahoittaessaan Euroopan hallituksia, kaivoksia ja rautateitä. Vaikka Rothschildien vaikutusvalta ja omaisuus ovatkin 1800-luvusta nykypäivään huomattavasti vähentyneet, heillä on yhä runsaasti varallisuutta sekä liiketoimintaa muun muassa pankki-, kaivos- ja viinialalla.
    Rothschildeihin kohdistettu arvostelu kiihtyi 1800-luvun loppua kohti, ja heistä kirjoitettiin paljon panettelevaa kirjallisuutta. Vastustajat näkivät Rothschildien kontrolloivan koko Eurooppaa ja masinoivan sotia hyötyäkseen niistä. Aluksi arvostelu oli tullut sosialisteilta, kunnes sen painopiste siirtyi enemmän antisemitismiin, etenkin Saksassa. Saksan kansallissosialistit hyökkäilivät Rothschildejä vastaan ahkerasti 1920-luvulta alkaen senkin jälkeen kun suvun Frankfurtin-liiketoiminta oli jo päättynyt eikä muillakaan Rothschildien pankeilla enää ollut paljon merkitystä Saksan taloudessa. Toisen maailmansodan jälkeenkin perinteinen epäluulo Rothschildeja kohtaan on silloin tällöin nostanut päätään mediassa aina Britanniaa myöten. Monenlaiset Rothschild-salaliittoteoriat kukoistavat Internetissä.[27
    Rothschildin suvun omaisuuden arvoa on vaikea arvioida, sillä se on jaettu suvun jäsenien ja ulkopuolisten osakkeenomistajien kesken. Koko suvun omaisuuden yhteisarvoksi on arvioitu 300–400 miljardia dollaria. Rikkaimpia Rothschildeja ovat nykyisin brittiläinen sijoituspankkiiri Jacob Rothschild, jonka omaisuudeksi on arvioitu 5 miljardia dollaria, sekä sijoittaja Sir Evelyn de Rothschild, jonka omaisuudeksi on arvioitu 20 miljardia dollaria.
    Lähde: Wikipedia
    Se kellä on maailmassa rahavalta se vaatii myös poliitista ja sotilaallista valtaa.
    Siksi ”uutta maailmajärjestystä” toteutetaan kaiken aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *