Huomenna se sitten rävähtää

Veret seisauttavat vaalit on huomenna. On ennustettu, että eduskunnasta putoaa tunnettuja yllätysnimiä ja toisaalta eduskuntaan tulee paljon uusia nimiä. Hyvä niin. Uudet luudat lakaisevat aina paremmin. Paljonhan lähti vapaaehtoisesti ”kalkkiksia”, mutta yksi olisi saanut myös lähteä eläkkeelle, nimittäin Ilkka Kanerva.

Viime aikoina on peräti New York Times kirjoittanut persuista ja Halla-ahosta myönteisesti. Varsinkin Halla-ahon ilmastoa koskevat mielipiteet ovat realsitisuudessaan kiinnostavia. Lehti arvelee, että vaalit  ratkeavat ilmastokysymyksiin Halla-ahon eduksi. Nyt on vihreillä ja eritoten Emma Karilla peiliin katsomisen paikka. Eikä demaritkaan tässä ilmastokysymyksessä paljon kehuja saa. Saattavat menettää ykköspaikkansa.

Persuilta oli taitava veto kääntää kansan katseiden huomio realiteetteihin ja suhteellisuudentajuun.

Persujen vaalivalvojaiset täällä alkaen klo 18.00 sunnuntai-iltana.

 

21 Replies to “Huomenna se sitten rävähtää”

 1. ” Toisilla on suuren juhlan tuntua jopa kiimaksi saakka ….”,kansalaiset äänestävät ja sitten …kuka aallonharjalla kuka taas nuolee näppejään.

  Niin,ja hallitusneuvottelut eri määritteineen/-kuvioineen ja sitten niin tai näin – paljastuu tulosten koko totuus meille kaikille.

  Just realiteetit ja suhteellisuudentaju kuin ymmärrys siitä mitä tuleman pitää – tahdottiin tai ei !

  Joten ei laukalle eikä elämöintiin_ vaan palataan arjenrealismiin !

 2. En oikeastaan usko huomenna mitenkään ihmeitä tapahtuvan. Suurin piirtein entinen meno jatkunee. En usko jytkyyn, en muuhunkaan maatakaatavaan.

 3. En erityisesti kaipaa persujen keinoja perheiden tuhoamiseen tai niiden nousemista pinnalle.

  Sen sijaan voisin kaivata ilmastorealismia. Persujen vaan pitäisi opettaa se ensin omilleen. Persuissa on hurja määrä ilmastodenialisteja. Halla-aho ei ole niin typerä, mutta hänen oppi ei mene omille jäsenille läpi. Jos persut löytäisivät kultaisen keskitien, se kelpaisi keskustelun pohjaksi.

  Spekuloin nimittäin että maltillinen lähestyminen asiaan voisi myös kansainvälisesti sysätä liikkeelle terveempää asennetta ja siten nopeampaa kansainvälistä suhtautumista asiaan. Hätäily ei näytä pelastavan maapalloa, ehkäpä rauhoittuminen pelastaisi?

  1. Valitettavasti en usko, että noille ilmastohysteriaa jauhaville puolueille terveempi asenne menee helpolla perille, koska ne ovat jo lukkiutuneet siihen hysteriaan.
   Ero denialistin ja skeptikon välillä on myös näköjään joillekin häilyvää, mutta denialisti kiistää ilmastonmuutoksen olemassaolon, kun taas skeptikko kyseenalaistaa erilaiset tutkimukset, niiden perusteella väitetyt seuraukset tai esitetyt perusteet muiden tutkimusten tai arvioiden perusteella.
   Denialisteja on aika olematon määrä, mutta skeptikkoja melkoisesti ja epäilen, ettei persuissakaan ihan denialisteja paljoa ole.
   Denialisteiksi nimitetään täysin perusteetta myös niitä, jotka kiistävät ilmastonmuutoksen olevan ihmisen aiheuttama.
   Jopa alarmistimylly IPCC on tosiasioiden vuoksi lakannut esittämästä tätä väitettä ja puhuu nykyään ihmisen kiihdyttämästä ilmastonmuutoksesta.

 4. Persun Plokien persut juhlivat ennenaikaisesti. Lierihatut lepattaa ja luodit vinkuvat ja Tim Calahan ampuu kasoja.

  Vaalipäivän iltana sitten nähdään mikä se tilanne oikeasti on.

  1. ” Persun Plokien” joko se viina menee päähän, ei voi tietää, toisaalta tämä henkilö komppaa tänne x aikaan ja x aikaan …. katsokaapa, minä tiedän kuka tämä on IP-osoitteella.

 5. ”Persun Plokien” joko se viina menee päähän, ei voi tietää, toisaalta tämä henkilö komppaa tänne x aikaan ja x aikaan …. katsokaapa, minä tiedän kuka tämä on IP-osoitteella.”

  Pitäisikö tuosta huolestua? Savolainen lierihattu Hank da Silva alkaa nyt julkisesti uhkailla minua. Kuten aiemmin huomasin Silvan kirjoitusvirheistä, kalja näyttää maittavan?

 6. En aio nuolasta ennen kuin tipahtaa, mutta Rinne on sen verran päästänyt sammakoita suustaan että jaksan uskoa jytkyyn.

  1. Aamulla on formulat ennakkotunnelmineen ja siten skaba, illalla on Suomen naisten finaali ottelu jäkiksessä ja vielä vaalit, jännä päivä. Tästä on hyvä jatkaa.

 7. ”Marko” katsokaapa, minä tiedän kuka tämä on IP-osoitteella.”

  Minulle on aivan sama, Calahan tiedätkö minun IP-osoitteeni mutta onhan tuosta ilmoitettava ylläpidolle.

  Hei Pirkan Blogit miten on mahdollista että vuodatte kirjoittajien IP:eet jollekin savolaiselle randomille?

  1. Eihän sinulla ole ongelmia kun olet ”oma itsesi” sinä täällä netissä olet osoitteinesi, ei se ole synti että se näkyy, otappa selvää asioista ennekuin karjut täällä mitä hyvänsä. Elämä on laiffii, ei muuta.Rikollista olisi paljastaa IP-osoitteesi, minä en sellaiseen ala.

 8. Ei tämä ole mitään salapoliisitiedettä, jokainen teistä jättää parhaillaan tänne IP-osoite jäljen, itse käytän verkkoa joka muuttaa sitä välillä, nimimerkki ” tapio_KK” tietää sen että voi olla joku nyt ja joku kohta mutta kaikki jää nettiin….Kyuu tietää varmasti mistä puhun, ei mitään salatiedettä.

 9. Äläs nyt ”Marko” da Silva, ihanko totta? Siitä vain ”paljastamaan” IP:et, niillä ei ole mitään minulle väliä.

  Kaikki toki tietävät että huijaat, niin tässä kuin muissakin jutuissasi. Se ilmeisesti on persun toimintatapa?

 10. Marko Tim Calahan, älä enää ota lisää kaljaa, siinä hyvä neuvo sinulle.

  Aloit mennä jo siihen suuntaan, jossa aletaan miettiä rikosvastuuta.

  Toivottavasti Pirkan Blogien ylläpitokin on huomannut tuon.

  1. Näin on…tämän jälkeen jos ei anneta ääntä sinne minne pitää ollaa taas samassa paskalaarissa

 11. Tiedoksi:

  Täältä on vuotanut minullekin useiden nimimerkkien IP- osoitteita, jopa e-mail osoitteita välitettynä g-mailiini pyytäen hyväksyntää johonkin kommenttiin, joka on jo julkaistu. Viimeksi muutama päivä sitten Albanuksen tiedot. Olen ilmoittanut asian Kyuulle, mutta mitään ei ole tapahtunut.

Kommentoi