Kepulit ovat heränneet – vaalit ovat pian

Kepun kannatuksen alamäki vaan kiihtyy ja se on saanut nyt kepulit jeesustelemaan vanhusten hoidolla. Nyt kepulit sysää vastuuta Kokoomukselle ja sen oikeusministerille, jonka pitäisi ruveta perimään yhteisösakkoja ja voitonjako kieltoa hoivayhtiöille.

Kepulit ovat nyt kyllä myöhäisherännäisiä, sillä tämä vanhusten huono hoito on ollut tiedossa jo vuosia ja kepuleilla olisi ollut kyllä aikaa neljä vuotta panna vanhusten hoito maassa kuntoon. Mutta nyt kun vaalit ovat jo lähellä, niin kepulit käyttää vanhuksia hyväkseen vaaliaseena. Nyt jo ennustettu, että kohu vanhusten huonosta hoidosta päättyy vaaleihin, jonka jälkeen alkaa suuri hiljaisuus.

Mutta kyllä kansa tietää.

Tiedättekö muuten mitä on ”keputalismi”?

”Keputalismi tarkoittaa, että ensin rakennetaan julkisilla verovaroilla valtiolle tai kunnalle omaisuus. Ja sitten se myydään alihintaan kepulaisille kavereille ”liiketoiminta-alustaksi”. Määritelmä lainattu US:n blogistaniasta.

http://pekkaelonheimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230276-kapitalismista-keputalismiin

14 Replies to “Kepulit ovat heränneet – vaalit ovat pian”

 1. Tässä asiassa on jo mennyt ainakin 8 vuotta hukkaan. Ja kyllä ne kaikki muutkin puolueet osaa käyttää vanhuksia hyväkseen vaaliaseena.

  Eduskunnassa on 200 päättäjää.

  1. Rahastusautomaatteja on luotu jo varmaan 20 vuotta. Kyllä halutessaan oppositio saa paljonkin aikaan jos on tekijöitä.

   1. Tietoa eduskunnasta
    Eduskunta säätää Suomessa kaikki lait ja päättää valtion talousarviosta. Eduskunta myös valitsee pääministerin ja valvoo hallituksen toimintaa. Lisäksi eduskunta hyväksyy tärkeimmät Suomea sitovat kansainväliset sopimukset ja vaikuttaa Euroopan unionin asioihin.

    Siis koko eduskuta valvoo että hallitus toimii oikein. Jos valvonta on pettänyt, se on koko eduskunnan asia.

    Mistä näille kaikille edustajille maksetaan ??

    1. Ja kuka saa nostaa itse palkkiotaan no ne jotka saa palkkionsa tyhjän tekemisistä . terv tepivaari

  1. Kyllähänhän minä, mutta kun pumppu, jalat ja verisyöpä ei haluu. Olisin varmasti ainakin kerran puhemiehen nuijassa ei muijassa kiinni, kun eduskunta vaalien jälkeen kokoontuu valitsemaan puhemiestä, niin nuijan varressa on vanhin eli ikäpressa.

   Muttta mä kannatan Markoa siis Marko eduskuntaan !

  2. Luuletkos että menisin koiran luottamustoieen en mene vaikka pakolla pistettäs terv tepivaari

 2. Koko eduskunta ei ole voinut vaikuttaa koska hallitus enemmistön turvin – jos olis Kekkonen niin koko porukka olis saanut kenkää ainakin hallitus. Mitä virkaa pressalla vallattomana – vois ainakin lausua mielipiteensä jos ajattelis kaikkia kansalaisia.

 3. Tätä mä olen toitottanut, että hoivatalot oikeudelliseen vastuuseen. Ei anteeksipyyntö riitä, kun rikkoo lakeja. Ne kuolemantapaukset vaikuttaa tuottamuksellisilta, jos hoito on laiminlyöty. Jos minä en pääse nopeasti sairaalaan, kun kuume alkaa nousta, se on menoa, kun mulla on suuri immuniteettivaje ja infektioriski. Hyvin monilla vanhuksilla on sama tilanne kun mulla, kun on monisairas ja jos ei ole hoitajaa heti vierellä tai hoitaja on tumpelo, niin aikaa kuluu ja viikatemies odottaa vain hetkeä. Tämä on kylmä totuus.

  1. Nyt nähdään onko Suomessa vielä oikeutta ja järjestystä, koska jos tähän ei puututa nyt se tulee jatkumaan.

Kommentoi