Kun Halla-aho servasi Iltasanomien tähtitoimittajan

Näin vaalien edellä kaikki puoluejohtajat ovat suosittuja haastateltavia medialle. Jussi Halla-aho on noussut suoranaiseksi tähdeksi, koska hän on niin fiksu ja tietää paljon.

Eilen hän oli Iltasanomien järjestämässdä vaalitilaisuudessa. Toimittaja oli ajoittain pulassa, kun haastateltava loisti tiedoillaan.

Alla haastattelu videolla.

20 vastausta artikkeliin “Kun Halla-aho servasi Iltasanomien tähtitoimittajan”

 1. IS:n toimittaja serveerasi eli tarjoili Jussille keskeiset teemat selvitettäviksi. Haastattelun aiheista oli luultavasti sovittu etukäteen.

 2. Tässä ei liene mitään epäselvyyttä mutta toisille sellaista karvaan kalkin makua omille hiekkalaatikoilleen.

  Lohetkin uivat hyvin vastavirtaan kutemaan että jos vastarannankiisket politiikassa – katsoisivat omaa todellista maaperäänsä kansalaisineen.

  Perusarvot ilman hypetystä että oman maan kuin kansalaisten arvostamista – poliittisin teoin käytännössä.

 3. Isot miehet ovat selaisin kalifin äänestä- matto alle ja kumarrus Eiraan !

  1. Persufoobikolta ei voi odottaakaan asiallista keskustelua.
   Terapia saattaisi auttaa -tai ehkä ei sittenkään…

    1. Se ei valitettavasti vaikuta siedätykseltä, vaikka persuja on kaikkialla joka puolellasi, kun et siitä tiedä…

 4. ”Persufoobikolta ei voi odottaakaan asiallista keskustelua.”

  Manne taisi kirjoitella jostakin Eirassa asustelevasta muslimista. Kalifit ovat Profeetan seuraajia eli tavallaan perillisiä.

 5. Katsoin hiljattain Alfalta kun Tapani Ruokanen haastatteli Halla-ahoa. Ruokanen teki varsin hankalia kysymyksiä, mutta sai selkeän, perustellun ja rauhallisen vastauksen. Ei Halla-aho jäänyt sananvelkaa. Vaikutti siltä, että oikeistoliberaali Ruokanen ei ollut tyytyväinen lopputulokseen.

  1. Lasse – samaa mieltä että toisinaan huomaa toimittajien edesottamukset itsestään kun jäävät nuolemaan huuliaan kuin tyhjää – asian edessä.
   Fakta vastaan fiktio !

   Haastaa pitää valtiovallanpäättäjät, etenkin silloin jos menee ns.yht.kunt.polit.perziilleen.
   No,tästä on 👌 hyvä jatkaa ihan kotimaan kamaralla ja seurata miten asiat lutviutuu – suuntaan tai toiseen.

 6. Ajatelkaapa hyvät hyssykät, että Rinteestä tulee seuraava pääministeri. Perustuslain mukaan pääministeri vastaa Suomen EU-politiikasta. Demarit ovat Paavo Lipposestä alkaen olleen hyvin EU-myönteisiä ja kilttejä ja nöyriä koulupoikia EU:ssa.Jos Rinne saa päättää, niin pelkään pahoin, että Suomi ei enää ole itsenäinen neljän vuoden kuluttua, jos Suomen kansa ei nouse kapinaan.
  Kannatta siis tarkoin harkita ketä äänestää, kun pääministerin paikkakin on täytettävä. Minun valintani on Jussi Halla-aho.

  1. Rinne/-demarit eivät vakuuta. Ei saa oikein kiinni heidän linjastaan tosipaikan tullen.

   KD, esim.on vakuuttavampi. En nyt mainitse muita mahd.puolueita ettei tule vaaraa mainostamisesta.
   Kun on ympäripyöreä se on kuin limainen 🐠 kala käsissä, ei saa otetta.

 7. Voi teitä seonneita epärealisteja. Onko tuo joku persmaaninen uskon lahko ?

 8. Nationalismi on nosteessa vissiin kaikissa länsimaissa. Ja hyvä niin, koska se kertoo länsi-ihmisten järkeistymisestä. Tietenkin poliittinen eliitti yrittää vedellä yhtäläisyysmerkkejä nationalismin ja Hitlerin kansallissosialismin välille – huonolla menestyksellä. – Internetin aikana ihmisiä ei pysty jymäyttämään samassa mitassa kuin ennen. Hitlerin kansallissosialismi ei ollut nationalismia vaan utopia yli-ihmisten valtiosta -. Kommunismi on marxilaisdarwinistinen, kansallissosialismi hegeliläisdarwinistinen. Sama totalitaristinen kakka eri värisessä paketissa.
  —————————————————
  En tiedä mitään matelevampaa kuin pohjoismaalainen sosiaalidemokraatti. – Jussi Halla-aho.

 9. Niin ja Sipilä on reivannut sotensa sosdemien kanssa sopivaksi ja tyrkki jo Orpoa sivummalle. Eli arvostan enemmän suoraselkäisyyttä kuin lehmänkauppoja.

  1. Niilo – suoraselkäisyys on poikkeuksetta lehmänkauppoja parempi/-uskottavampaa kun ollaan kassapöydällä,eikä sen alla piilossa kaupitellen ties mitä tuotetta.

   Tietenkin voi olla ”poliittisia pölvästejä”,jotka suoraselkäisesti tekevän niitä lehmänkauppoja – kassahihnan alla.

   Jos,niin käy että esim.Rinteestä tulee pääministeri,niin suoraselkäisyyttä on : ettei tee niitä lehmänkauppoja ale hintaan ja piilossa äänestäjiltään/kansalaisiltaan.

Kommentoi