New World Order

Vahvoja signaaleja on ilmassa siitä, että ”uuden maailmanjärjestyksen” toteutus on menossa Euroopassa.

”Uusi maailmanjärjestys” on ollut tavoitteena jo vuodesta 1954 alkaen, kun USA:n ja Euroopan raharikkaat perustivat salaseuran tai vapaamuurariloosin nimellä Bilderberg-ryhmä.

Salaseura toimii kuin vapaamuurarit. Siinä on monta tasoa, kuten vapaamurareillakin. Alimmilla tasoilla ollaan vielä aivopesuvaiheessa ja kaikkein korkeimmalla tasolla on valistuneet eli illuminaatit, jotka sanelevat toimintatavat ja päämäärät.

Muun  muassa nykyinen presidenttimme Sauli Niinistö on vihkiytynyt Bilderberg-salaseuraan. Niinistö on ennen presidentiksi tuloaan monasti puhunut myös eduskunnassa ”uudesta maailmanjärjestyksestä” sanomatta mitä se tarkoittaa.

Eri lähteistä saatujen tietojen perusteella on ”uusi maailmanjärjestys” sellainen, että kansallisvaltiot on lopetettu. Maailmaan on muodostettu vain yksi maailmanhallitus, joka johtaa maailmaa sotilaallisesti ja taloudellisesti. Demokratia on hylätty liian hitaana päätösksentekoprosessina. Kansalaisista on tehty vain hallintoalamaisia vailla mitään oikeuksia vaikuttaa asioihin.

Palataanpa alkuun. Kun nyt mm. Suomessa on nähtävissä selviä merkkejä ”uudesta maailmanjärjestyksestä”, niin mitä ne merkit ovat.

Ensinnäkin maahan järjestetään rauhattomuutta ja levottomuutta, jota aiheuttavat maahanmuuttajat, jotka eivät ole tulleet Suomeen oma-aloitteisesti vaan organisoidusti. Kun kansalaiset alkavat reagoida asiantilaan vaatimalla päättäjiltä muutosta  maahanmuuttopolitiikkaan, hallitus vastaa kiristämällä sananvapautta. Keksitää uusia termejä ja menetelmiä joilla sananvauppa voidaan kiristää, joista ”vihapuhe” on käytetyin. Kukaan ei varmuudella tiedä mitä se vihapuhe on, mutta se onkin tarkoitus, että kansalaisten itsesensuuri saadaan herätettyä. Kansalaisten valvontaa lisätään tuntuvasti. Suomessakin uusi valmisteilla oleva laki antaa poliisille mahdollisuuden jopa kuunnella puhelimia.

Kun sananvapautta on kiristetty tarpeeksi ja kansalaisten valvontaa on lisätty ei kukaan enää rangaistuksen pelossa uskalla kritisoida valtaeliittiä.

Kansalaisista tehdään pelokkaita ”hiirulaisia”, joita on helppo johtaa vaikka mihin.

Mutta vielä on aikaa vastarintaan. Euroopassa leviää kulovalkean tavoin ns. populistisia liikkeitä, jotka kyseenalaistavat ”uuden maailmanjärjestyksen” ja vaativat lisää demokratiaa.

Ranskan keltaliivien tavoin pitäisi Suomessakin saada aikaan vastaavaa liikehdintää. Mutta kun suomalaiset syttyvät hitaasti ja sammuvat nopeasti, niin lienee turha toivo, että kansa nousisi barrikaadeiille.

Se vain tässä panee mietteliääksi, kun  istuva presidentti on mukana epädemokraattisessa salaseurassa tekemässä politiikkaa oman maansa tuhoamiseksi.

8 vastausta artikkeliin “New World Order”

  1. Olisihan tämä uutta että maailmanjärjestystä tehtäisiin hivuttamalla myyräntyönä. Olisiko opittu historiasta että väkivallallla ei onnistu, Rooman valta, Napolean, Stalin ja Hitler esimerkiksi. Vain osan maailmaa onnistuivat valloittaamaan.

    Väinöön verrattuna olen todella harrastelija tasoa tässä New World Order pohdinnassa mutta silti rohkenen olla eri mieltä. Lienenkö kaunosielu mutta haluan uskoa yhteistyöhön joka koituu kaikkien osapuolien eduksi.

    Väittämää että Sauli Niinistö epädemokraattisessa salaseurassa tekisi politiikkaa oman maansa tuhoamiseksi pidän tuomittavana.

    1. Siihen juuttuu lapsemme ja heidän jälkeläisensä takuuvarmasti, jos ei tule ihmettä pelastamaan maailmaa. Voi teitä hölmöjä ja naiveja, jotka ette näe nenäänne pidemmälle.

      Miksi Eurooppa kiehuu? Englanti eroaa EU:sta, Ranskassa on jo vallankumous menossa, Italiassa populistit voittivat vaalit ja ovat nyt hallituksessa, Itä-Eurooppaa on EU:n ”paha poika” Ruotsi on lähes kaaoksessa ja Suomessa sananvapautta rajoitetaan, kun on keksitty vihapuhe, jota kukaan ei ole määritellyt jne jne.
      Bilderberg-salaseuraa, joka on asiallisesti vapaamurariloosi on yhdistetty ilmestyskirjan petoon,jonka tunnus on 666. Se symboloi maailman valtaa.

  2. Maailman rikkaista rikkaimmat ovat amerikanjuutalaiset pankkiirit. Heistä erikoisesti Rockefellerin suku on mielenkiintoinen. David Rockefeller (!915-2017), jonka isoisä perusti pankin USA.han oli aikanaan maailman rikkain mies, kuten myös Davi Rockefeller. Isoisä perusti Standard Oil Companyn tahkoamaan rahaa suvulle. Väitetään, että asiallisesti USA:ta johtavat amerikanjuutalaiset pankkiirit.
    David Rockefeller oli myös pitkään Bildelberg-salaseuran johtaja. Tottakai rikkain määrää kaapin paikan. Amerikaanjuutalaisilla pankkiireilla onkin merkittävä rooli Bilderberg-salaseurassa.

    Kaikki suomalaiset bilderberg-rokotetut ovat vain näiden tosirikkaitten juutalaisten pelinappuloita, kun he pyrkivät maailman valtiaiksi.

    Juutalaisethan eivät tunnusta Jeesusta Vapahtajaksemme. Paitsi kristityt juutalaiset. Näin ollen on luonnollista, että juutalaiset katsovat olevansa muita parempia ja järkevämpiä ja voivat siten hallita maailmaa. Kun heillä on vielä maailman rahat, niin siittä vaan. He eivät pelkää Jumalan tuomiota, kun he eivät ole kristinuskoisia.

  3. Eli nyt kun kansallisvaltiot ovat huomattavasti vahvistuneet, siitä voidaan johtaa se että salaliitot ovat onnistuneet romuttamaan kansallisvaltioita?

    Sori, matematiikkani ei riitä tähän. Eikä mielikuvitukseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *