Nimi on enne

Rinne on nimi, mutta rinne on myös maaston muodestelma.

SDP nokkamies Antti Rinne, joka nyt juuri makaa sairaalassa keuhkokuumeessa jossain Espanjassa, on kovasti pyrkimässä rinnettä ylös pääministeriksi ensi kevään vaalien jälkeen.

Mutta kuten tiedetään rinnettä pitkin voi myös painua alaspäin. Itseasiassa alaspäin rinnettä pääsee helpommin, kuin ylöspäin.

Voi siis käydä niin, että Rinne alkaakin vaalien lähestyessä pudota rinnettä alaspäin ja pääministerin palli jää saamatta.

SDP:n kannanotot viime aikoina eivät lupaa lisää kannatusta päinvastoi. Esim. Suomen eliitin ympäristöohjelma maksaa paljon rahaa ja aiheuttaa teollisuustyöpaikkojen menetyksiä. Duunarit, SDP peruskannattajat eivät hyvällä seuraa demareiden intoa ympäristöasioissa. Sitäpaitsi Suomen osuus iliman pilluusta koko maapallolla on vain hyttysen paskan verran Itämeressä. Siksi ei Suomen kannattaisi liikaa intoilla, ikään kuin  me ratkaisisimme koko maapallon ilmasto-ongelmat.

Sipilän käynnistämä ilmastohössötys on vain yritys muuttaa vaalikeskustelut iliman pilluuseen ja siten painaa unohduksiin kaikki vittumaiset säästöt ja duunareiden kyykytykset sekä tietty maahanmuuttopolitiikka, joka maksaa meille veronmaksajille aina vaan enemmän. Ensi vuonna ei yksi miljardi riitä, jos Mykkäsen toive toteutuu voi maksaa kaksikin miljardia. Se on  pois kantasuomalaisten hyvinvoinnista.

Mykkänen vaikenee. Nimi on enne.

5 vastausta artikkeliin “Nimi on enne”

  1. Ikävä, että on poikennut ilmastonpilaamiskeikalle Espanjaan. Toki kyseessä saattaa tosin olla työasia. Hän on voinut olla perehtymässä EU-liittovaltiohankkeen huonoon ennusteeseen Katalonian tapauksen valossa. Voisikohan hän poiketa tapaamassa kuumeesta toinnuttuaan niitä Katalonian itsenäisyysmiehiä, jotka ovat viruneet vuoden vankilassa?
    Sellaiset puoluejohtajat, jotka ovat perillä ajankohtaisista asioista, olisivat tarpeen

  2. Suomi eri ole pannut tikkuakaan ristiin Katalonian itsenäisyyden puolesta, Itsenäisysmiehet -ja naiset viruvat vankiloissa. He ovat poliittisia vankeja ala Venäjä. Suomi voisi vedota Espanjan hallitukseen päästämään poliittiset vangit vapauteen. EU myöskin on hiljaa, kuin kusi sukassa. Perustelu , että ei sekaannuta jäsenvaltioiden asioihin, mutta kuitenkin sekaannutaan mm. Puolan asioihin.

    1. Ei ole tuntematonta, että separatisteja laitetaan lusimaan. Myös Ahvenanmaan separatistit voitaisiin laittaa lusimaan. Todennäköisesti myös Suomen itsenäisyyttä EU-liittovaltiosta ajavat voitaisiin laittaa lusimaan.

      Tämä olisi opetus Katalonian tapauksesta.

      ——————————————————

      Jos liittovaltiofanaatikot saisivat aikaan liittovaltion ja presidentti Niiinistö muuttuisikin itsenäisyysmieliseksi, niin todennäköisesti häkki heilahtaisi. Tosin olisi varsin mahdollista, että presidentin virat lakkautettaisiin ja osavaltioiden korkeimmille palleille istutettaisiin kuvernöörit USA:n mallin mukaan. Kuvernöörit nimittäisi todennäköisesti EU-komissio, jotta vähennettäisiin osavaltioiden itsenäistymispyrkimyksiä.

  3. Mitä nää säästöt on joita väität hallituksen tekemäksi ??
    Suuri eläkemulkkaus => ed hallitus
    Ammattikoulutuksen muokkaus => ed hallitus
    Peruskoulun muokkaus ed hallitus.

    Edellinen hallitus nosti valtionvelan pilviin. Sitten iski IMF(kansainvälinen valuutta järjestelmä) EU-komissio ja korkoluokittajat. Rinne (?) sopi säästöistä jotka kohdistui edelliä mainittuihin kohteisiin. Tämän hallituksen tehtäväksi jäi toteuttaa säästöt jotka he sopi.

  4. Ilmasto-maahanmuutto-ja moni muu taitavat olla lähinnä äänestäjien kosiskelua toisilta puolueilta ja sitten kaikki näyttää yhdeltä mössöltä paitsi perussuomalaisten puolue.
    Olentan Rinteen olevan sitkeä ja tietää mitä voi tehdä jos saa herruuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *