Nyt tuli tenka tenka på

Täällä Pirkan Blogeissa on viime aikoina esitetty monenlaisia ajatuksia siitä, mitä täällä saisi tai voisi kirjoittaa, jotta se miellyttäisi kaikkia.

Yksi jos toinenkin sanoo, että tämä on persujen temmellyskenttä, toinen haukkuu ja vittuilee persuille alvariinsa, kolmas sanoo, että lopettaa kokonaan kirjoittamisen, kun plogistania on kuulemma mennyt ihan vituralleen.

Mitä siis tänne pitäisi kirjoittaa, että kaikki tai ainaskin suurin osa olisi tyytyväisiä?

Politiikka on aihe, joka kiinnostaa. Tosin kiinnostus alkaa hiipua. Paljon muuta ei olekaan, sillä olen vanha, monisairas ja liikuntavammainen, joten en pysty metsästämään, kalastamaan, marjastamaan, sienestämään. Ainoa joka edelleen kiinnostaa on tämä netti ja WWW eli maailmanlaajuinen verkko, jossa on tietoa niin paljon, että kukaan ei osaa sitä sanoa.

Totean vielä, että jos täällä on julkipersuja, niin on täällä kokoomuslaisiakin. Minä olen ylpeä, kun olen persu ja toivoisin, että muutkin rohkenevat tunnustaa väriä. Elämmehän edelleenkin demokraattisessa maassa, vaikka demokratia ei täälläkään toimi niin, kuin pitäisi.

Kun täällä jokainen kirjoittaa omaa blogiaan, niin ei kukaan määrää, mitä niistä pitää lukea ja/ tai kommentoida.

Siis aion jatkaa kirjoittamista, niin kauan, kun sormet pysyy näppäimillä ja nimenomaan persuna. Olen suomalainen, isänmaallinen ja puolustan Suomen itsnäisyyttä viimeiseen hengeenvetoon asti.

Jaa käyttäen:


12 Replies to “Nyt tuli tenka tenka på”

 1. Juu, ei saisi sanoa mitään tai olla mitään mieltä, eräs on bannannut melkein kaikki blogistaan, tykkää narsistisesti vain yksinkirjoittelustaan, eräs kirjoittaa monella eri nimellä haukkuen kaikki. Mielenkiintoista. Mutta meikä jatkaa omalla linjallaan, paskat paskoista.

  1. Olisi todella hyvä tietää kuka se on ? Toivotaan Kyuulta kommenttia tähän väitteeseen. Minä se en ole !
   Kukas se olikaan se varkautelainen vaihtoautomyyjä ?

 2. Se on hyvä, niin teen minäkin niin kauan kunnes sensuuri alkaa toimia.

  1. Tarmon blogeissa on yleensä täyttä asiaa. Jatka vain ja anna ”remingtonin laulaa..”

 3. Anna vaan Tarmo V näppäinten laulaa. Täällä on todellakin vapaaehtoista tuo toisten blogien lukeminen. Ei ole pakko, jos ei taho.

  Piikkinä lihassa.

 4. Eikös tämä ole juurikin oman mielipiteen lausumista varten. Jos kaikki olemme joo niin mihin tätä palstaa tarvittaisiin? Omalla vajaalla älyllä aion esittää omiani kieltämättä toisten esityksiä sillä en ole tuomari.

 5. No mulle ei ole kiinnostusta enää kommentoida persujen tekoja syynä jatkuva nimittely se ei minusta ole sivistynyttä toimintaa
  Siksi kirjoitan itse PS puolelta tulevat annan olla luenne että näen tuleeko sinne nimittelyjä minusta terv tepivaari

 6. Annahan Tarmo näppiksen laulaa sen minkä mukana pysyy ja jos jotakuta kiukututtaa se mistä kukin kirjoittaa, niin se on vain ja ainoastaan hänen ongelmansa.

 7. Olikos tuo tepivaarille en ole kieltänyt kirjoittamasta, minä en tosin kommentoi niistä mitään terv tepivaari

Kommentoi