Oppositiopolitiikkaa

Nyt kun Suomessa ei ole poliittista hallitusta, ovat  kaikki puolueet oppsitiossa vaalien vuoksi. Kysymys on vain siitä ketä vastaan puolueet ovat oppositiossa.

Ne puolueet, jota hetkessä muuttuivat hallituspuolueista oppositiopuolueiksi ovat nyt oppositisiossa itseänsä vastaan. Kun he vielä muutama päivä sitten olivat sitä mieltä, että noudatettu maahanmuutopolittiikka on ihan ok, niin nyt he ovat sitä mieltä, että sitä pitää kiristää persujen esittämällä tavalla. Kuka tällaisiin tuliviireihin voi uskoa.

Varsinaiset oppositiopuolueet erotuksena ent. hallituspuolueille, jotka ovat nyt vaalien takia muuttuneet ääntenkalastusoppositioksi kepulikonsteilla, ovat edelleen sitä mieltä, että maahanmuuttoa pitää rajoittaa tai lopettaa kokonaan, paitsi demarit, vihreet, RKP ja kristilliset, joiden mielestä maahanmuuttoa pitää lisätä jopa kymmen kertaisesksi, kuten demarien Tytti Tuppurainen on ehdottanut.

Hallitus oppositio asetelma on siis näissä vaaleissa hämärtynyt ja siksi äänestäjien täytyy nyt olla tarkkana, sillä nyt valitaan eduskuntaa neljäksi vuodeksi. Nyt on toreilla ja turuilla kaikenlaisia hiippaajia, jotka puhuu tänään yhtä eilen toista ja vaalien jälkeen kolmatta. Nyt on äänestäjillä kavereita, mutta vilpillisiä kavereita. Heitä kiinnostaa vaan äänemme ei muuta.

Persut on ainoa puolue, joka on ollut johdonmukainen jo vuosia, joten heihin voi luottaa ainoastaan heihin.

Yksi vastaus artikkeliin “Oppositiopolitiikkaa”

  1. Yksi lienee varma PS linjanveto mutta muistettakoot, yksin ei saa kukaan avoimia ovia auki itselleen kun on kyseessä koko kansan yhteinen demokraattisuus kyseessä.

    Mutta vaikuttaa aina voi että pitääkin muutoin rypistely on turhaa.

    Totuus on aina puntarissa !

Kommentoi