Pitäisikö nauraa vai itkeä Husseinin kovaa kohtaloa?

Puoluetoverit Tytti Tuppurainen ja Antti Lindtman säälivät kovasti Husseinia  kun hän on joutunut niin kovin   kohdelluksi – omasta syystään. Voi tätä paapomisen määrää. Husseinin täytyy nyt päästä sairaslomalle, kun ottaa niin päähän.

Eipäs sattunut tulemaan kellekään demareista mieleen, että Jussi Halla-ahokin on ihminen, kun hänen päälleen kusivat kaikki vuositolkulla presidenttikin ja kusevat edelleenkin. Jussi on kestänyt kaiken, kuin suomalainen mies. Mutta Hussein ei olekaan suomalainen mies. Pää vaan täti-Tuppuraisen syliin, kyllä se siitä.

Voi, että ketuttaa nämä demarit.

13 vastausta artikkeliin “Pitäisikö nauraa vai itkeä Husseinin kovaa kohtaloa?”

  1. Äijä kusetti Suomen entistä presidenttiä Ahtisaarta nappisilmillään sujuvasti, nyt kusetti suoamalaiset äänestäjät. Oivaa ministeriainesta, ästä kun tehdään sisäministeri niin lähi-idän invaasio on olohuoneessanne.. Osaa kuulkaa valehdella sen verran hyvin ettei toista ole.

  2. Tässä kokonaisuudessa on yksi hyvin merkillinen piirre, nimittäin se, että Al-Taheen somekirjoitukset olivat jo ennen vaaleja median tiedossa ja olisi suorastaan outoa se, ettikö näistä olisi jo tuolloin kyselty myös puolueen suunnalta.

    Meriselityksiähän tässä on annettu kaikenlaisia niin Al-Taheen kuin myös SDP:n suunnalta, mutta kyllä minä kysyisin sitä, että moniko demarivaikuttaja tiesi näistä kirjoituksista jo ennen vaaleja?

    Pitää tiedustella asiaa alkuperäisestä lähteestä, kunhan hän palaa tavoitettavaksi.

    1. Alkupeäräinen lähde voi unohtaa suomen kielen… ”ei ummarra” .. En tiedä. Menee 100% usko näihin, alkaen jo ”lelusalakuljettajasta” ja kaiken maailman tyypeistä jokta pistää omaan liiviin sinisilmäisten hölmöjen suomalaisten rahat.

      1. Tarkoitin alkuperäisellä lähteellä henkilöa joka tämän alunperin nosti esille ja hän kyllä ymmärtää suomea oikein hyvin, mutta ei ole juuri tavoitettavissa.

        Olkoon miten on, mutta en ylläty jos tätä asiaa ei nyt ihan ole vielä loppuun käsitelty.

  3. al-Taeen kirjoitukset nousivat esiin jo syksyllä. Aika outoa todellakin olisi, jos näistä kirjoituksista ei olisi tieto mennyt myös SDP:n porukoille.

    Sairastuminen on aina vakava asia, mutta täytyy samalla todeta, että pitkään jatkuva valheessa eläminen käy henkisesti raskaaksi kenelle vaan.

    1. On täytynyt demareiden tietää kuin pitkään jatkuvassa valheessa eläminen ”tietty pimittäminen” sairastuttaa ihmisen ja etenkin julkisuudessa olevan joka saa kaiken niskaansa.

      Kuuluukohan mm.politiikkaan avoimuus ja rehtiys ”luurangot kaapissa” ulos,sillä sen voisi helpompaa kestää ?

    1. Liittyisikö jotenkin Koraaniin ja lupaan valehdella vääräuskoisia kohtaan… Veikkaus…

      ”Valehteleminen, tees­kentely ja petollisuus vääräuskoisia kohtaan ovat erottamaton osa islamin oppia. Koraanin (8:30) mu­kaan Allah “punoo par­haat juonet”, ja sunnassa on lukuisia esi­merkkejä siitä, kuinka Mu­ham­mad määräsi käyttämään hyväksi va­lehtelua vastustaji­ensa surmaa­miseksi. Muhammadilla oli tapana korostaa: “Sota on petosta.”

      Kun profeetta oli lähdössä ryöstöretkelle, hän aina teeskenteli menevänsä jonnekin muualle, ja hänellä oli tapana sanoa: “Sota on petosta.” (Sunan Abu-Dawud 14:2631)

      Allahin Sanansaattaja kysyi: ”Kuka on halukas tappamaan Ka’b bin Al-Ashrafin, joka on loukannut Allahia ja hänen lähettilästään?” Muhammad bin Maslama nousi ylös ja sanoi: ”Oi, Allahin Sanansaattaja, haluaisitko, että minä tapan hänet?” Profeetta vastasi: ”Kyllä.” Muhammad bin Mas­la­ma sanoi: ”Siinä tapauksessa salli minun valehdella pettääkseni.” Pro­feet­ta sanoi: ”Saat valehdella.” (Sahih Bukhari 5:59:369)

  4. Rikosoikeuden professori Iltasanomissa=

    Tolvasen mukaan vastaavia kirjoituksia on aiemmin tutkittu kiihottamisena kansanryhmää vastaan. Tuomiot tällä rikosnimikkeellä vaihtelevat sakkorangaistuksesta kahden vuoden vankeustuomioon.

    Vuonna 2012 perussuomalaisten puheenjohtaja Juha Halla-aho sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta. 50 päiväsakon eli 400 euron sakkorangaistus annettiin islaminuskoa loukanneesta ja kansanryhmää halventaneesta blogikirjoittelusta.

    Professori näkee al-Taeen ja Halla-ahon kirjoituksissa yhtäläisyyksiä.

    – Vaikuttaisi siltä, että al-Taeen kirjoitukset ovat hyvin samantyyppisiä kuin Halla-ahon tapauksessa. Kyllä näissä al-Taeen kirjoituksissa selvästi halvennetaan esimerkiksi juutalaisia ja homoja, Tolvanen sanoo.

    Tolvasen mukaan al-Taeen kohdalla todennäköiset rikosnimikkeet olisivat juuri kiihottaminen kansanryhmää vastaan sekä mahdollisesti myös uskonrauhan rikkominen.

    – Kyllä tässä voisi olla aineksia rikosjutuksi.

  5. Voisi olla, mutta, kun demla-Illman ei ole ajamassa asiaa, ei tulisi tuomiota kuitenkaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *