Politiikka on kesälaitumilla ja uutiskynnys on matala

Kun eduskunta on kesälomalla (pitkällä sellaisella) ja ministeritkin lomailee, niin Suomessa on niin ihmeen hiljaista ja rauhallista. Ja se on mukavaa.

Mediassa on nyt uutiskynnys matala, kun ei ole mitään todellista sanottavaa. Pitäisi aikaan saada kohu. Kahden mamudemarin lausunnot eivät saaneet aikaan kohua ainakaan vielä. Mutta toivotaan, että syksy toisi ne lausunnot uusintakierrokselle. Demarit yrittää lakaista asian maton alle, mutta siellä se odottaa vaan paikkaa ja aikaa tullakseen esiinm.

Viimeistään hallituksen budjettiriiheen mentäessä alkaa olla aineksia, jopa kohuun, kun alkaa selvitä, mitä kaikkea ja keiden  on taas säästettävä, kun leikatattava on mm. haittamaahanmuuton kustannusten kattamiseksi. Budjettiriihet on yleensä pidetty elokuussa. Viimeistään silloin on rauhallinen kesäaika takana.

3 vastausta artikkeliin “Politiikka on kesälaitumilla ja uutiskynnys on matala”

  1. Hiljaista on, tuntuu oudolta kun menee päiviä ettei puhuta edes SOTEsta ja hoitajamitoituksesta. Vappusatanenkin lie loppuun tältä erää kalvettu.

    Niin tosiaan nämä kaksi mamudemariksi luonnehdittua eivät varmaan vielä ole pinteestään päässeet kyllä ”sori siitä” mediantuottajat siitä huolen pitävät eikä kai se niin huono juttu ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *