Polliisi: Kun mamut raiskaa, he vain ”kommunikoivat” erilailla

Polliisi on Suomen suvaitsevaiston äänitorvi. Oulussakin raiskattiin jopa nuoria tyttöjö vain siksi, että ”ulkomaalaisilla on erilainen kommunikointitapa”. Siis Suomen naiset varautukaa meille outoon ”kommunikointitapaan”, sillä siinä revitään pikkarit pois jalasta ja ”kommunikointi” tapahtuu ”kommunikointilihaksilla”. Kysymys ei siis ole seksuaalisesta lähestymisestä, vaan ”kommunikoinnista”. Mitä sitten, jos suomalainen jätkä vetää turpaan mamua ja sanoo, että se on mun tapa ”kommunikoida”?

Kuva MV-lehdestä

11 vastausta artikkeliin “Polliisi: Kun mamut raiskaa, he vain ”kommunikoivat” erilailla”

 1. Onkohan Mykkänen hyväksynyt uuden ”kommunikointitavan” raiskaamiselle?

 2. Pöhkövaivaiset freudentalistit pitävät pakkoruotsia välttämättöminä, mutta pitävät hyvänä, että Suomeen tulee väkeä, joka ei osaa kommunikoida paikallisten kanssa. RKP, Suomen vahingollisin puolue vihreitten jälkeen.

 3. Hanttapuliluonteiset vihreät ovat innokkaasti luoneet Suomeen pelon ilmapiiriä joko hölmöyttään tai vihamielisyyttään suomalaisia kohtaan:

  Tässä ääliömäinen, älyllisesti epärehellinen, tekopyhä lässyttäjä, Ville Niinistö:

  1. Arvelen vihreitten edellisen puheenjohtajan Touko Aallon saamaan burn outiin olleen syynä vihreitten ristiriitaisen, epärehellisen ja suomalaisille vaarallisen politiikan.

   Carl Haaglund oli puolestaan saamassa burn outin ”rasismin nollatoleranssinsa ” kanssa maamme perusrasistisen freudentalistipuolueen johtajana. Osasi erota ajoissa. Mutta vieläkin viikinki Freudenthal saattaa kummitella painajaisissa.

 4. ”Samaa sukua, kuin Sauli Niinistö. Suku on pahin.”

  Sanonta tarkoittaa, että toisilleen pahin.

  Vihreitten politiikalla nälkäkuolemat tulevat Suomessa lisääntymään. Se on varmaa. Rahat loppuvat. Ei siinä auta vihreitten tekopyhät höpinät ihmisoikeuksista, jos ruoka ei riitä. Ja ruoka ei riitä, jos rahat eivät riitä. Hanttapulisakkia, koska viittaavat elämisen perusasioille kintaalla.

 5. Kysymys on tässä: onko poliisi väärässä, mikäli hän näin on sanonut? En tiedä kun ei ole lähdettä (ei, Venäjän media ei ole lähde).

  On aivan totta että tietyissä islamistisissa maissa ja porukoissa todellakin on hieman erilainen käsitys.

 6. Pölähtänyt vihreistö ja pölähtäneet feministit haluaisivat kunniamurhiin uskovia lisää maahamme.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006031816.html

  ”Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar sanoo IS:lle, että tämänkaltaisten rinnakkaistodellisuuksien syntyminen pääkaupunkiseudulle on otettava haudanvakavasti.

  Rinnakkaistodellisuudella Razmyar tarkoittaa maahanmuuttajaväestön yhteisöjä, ryhmittymiä, sukuja ja lahkoja, jotka hyväksyvät kunniaväkivallan, ja joissa varsinkin naisia valvotaan ja tuomitaan vanhoillisten uskonnollisten normien perusteella.”

  ”Razmyar sanoo, että aihetta kierrellään suurissakin puolueissa siinä pelossa, että leimautuu maahanmuuttovastaiseksi.

  – Vaikeneminen ei pelasta yhtäkään tyttöä tai naista.

  Kunniaväkivallan vakavimmasta muodosta, kunniamurhista, ei ole Suomen oikeushistoriassa montaakaan esimerkkiä.

  Korkein oikeus (KKO) käsitteli kesällä 2017 Suomen ensimmäistä epäiltyä kunniamurhan valmistelujuttua, jossa syytettynä oli Helsingissä asuva irakilaismies.

  Suomen ensimmäistä syytettä kunniamurhan valmistelusta käsiteltiin vuonna 2017. 22-vuotias mies (kuvassa selin valkoisessa paidassa) kertoi näkemyksenään, että nainen voi menettää kunniansa esimerkiksi menemällä yökerhoon. (KUVA: Seppo Solmela)

  Syyttäjän mukaan mies oli uhannut tappaa sisarensa, koska tämä ei noudattanut perheen käyttäytymissääntöjä vaan liikkui ulkona epäsopivasti pukeutuneena.

  KKO hylkäsi syytteet, koska uhkailuviestit eivät riittäneet näytöksi yksityiskohtaisesta murhasuunnitelmasta. Viesteissä mies puhui siskonsa puukottamisesta, nälkään näännyttämisestä, syömisestä ja hautaamisesta.

  Lue lisää: Siskonsa pahoinpidellyt irakilaismies karkotetaan kotimaahansa

  Kuitenkin, maahanmuuttajanaisten aseman parantamiseen keskittynyt järjestö Monika-Naiset on sanonut, että kunniamurhia on tehty myös Suomessa, mutta niitä ei ole tunnistettu sellaisiksi.

  Vuoteen 2017 asti Monika-Naisten puheenjohtajana toiminut Razmyar sanoo, että haasteena on ensinnäkin se, etteivät maahanmuuttajanaiset uskalla puhua viranomaisille. Toiseksi se, etteivät viranomaiset ota uhkaa vakavasti tai ymmärrä asiaa.

  – Fadime Şahindalin tapaus on Pohjoismaiden häpeäpilkku, sanoo Razmyar viitaten Ruotsin rikostapaukseen vuodelta 2002.

  Tuolloin isä ampui 26-vuotiaan Şahindalin siksi, koska tämä kieltäytyi menemästä naimisiin isän valitseman kurdimiehen kanssa.

  26-vuotiaan Fadime Sahindalin murha järkytti Ruotsia 2002. Hänen isänsä Rahmi Sahindal tuomittiin elinkautiseen vankeuteen murhasta. (KUVA: Hans_G_Engstrom)

  Razmyar muistuttaa Şahinda
  .

  Razmyar kertoo törmäävänsä usein vasta-argumenttiin, että kunniaväkivalta ei eroa suomalaisen mustasukkaisuuksissaan tekemästä murhasta.

  Se eroaa monin tavoin, sanoo Razmyar.

  Keskeisin ero on se, että kunniaväkivallalla haetaan yhteisön hyväksyntää, eikä ole tavatonta, että yhteisö jopa painostaa kunniaväkivaltaan.

  Jos painostukseen ei taivuta, välit katkeavat.

  – Se on iso asia. Hirveän moni nuori tyttö on sanonut minulle, että voisi helposti luopua väkivaltaisesta miehestä ja ottaa avioeron, mutta se tarkoittaisi samalla sitä, että luopuisi isästään, äidistään ja sisaruksistaan.

  Razmyar avaa logiikkaa ottamalla esimerkin omasta taustastaan: kun hän osallistui Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun, osa afgaaniyhteisöstä alkoi hiillostaa Razmyarin isää.

  – Ei se paljon hetkauttaisi, jos he haukkuisivat vain minua, mutta paine kohdistetaan nimenomaan perheeseen. Että miten te kunniallisina vanhempina sallitte tällaista?

  – Olen samoilla linjoilla Arman Alizadin kanssa, joka twiittasi Haagan tapauksesta, että tämä on juuri sitä paskaa, jota perheemme lähtivät pakoon Iranista ja Afganistanista. Se ei saa tulla tänne perässämme.”

  ———————————————————

  Siis:

  ”Razmyar sanoo, että aihetta kierrellään suurissakin puolueissa siinä pelossa, että leimautuu maahanmuuttovastaiseksi.

  – Vaikeneminen ei pelasta yhtäkään tyttöä tai naista.”

  PS ei ole vaiennut, muut ovat hipihiljaa.

  —————————————————————-

  Sanoo toveri Karjalainen mitä tahansa, niin Suomi tarvitsee rajat ja rajalle testit ja alistumisen valheenpaljastustutkimukseen. Eihän tuota kunniamurhakulttuuria muuten voi suodattaa pois.

Kommentoi