Presidentti Niinistön on puhunut

Niinistö puhui tänään Munchenin turvallisuuskonferensissa. Hän oli huolissaan kylmästä sodasta ja aseriisunnan tyrehtymisestä suurvaltojen välillä.

Niinistö tunnetaan myös bilderbergiläisenä, joka usein puhui ennen presidentiksi tuloaan ”uudesta maailmanjärjestyksestä”, joka on mainitun salaseuran tavoite. Euroopan liittovaltio on välitavoite.

Hän tuskin on unohtanut sitä, koska hän nytkin puhui mm. seuraavaa:

”Niinistö sanoi, että Eurooppa saa äänensä kuuluviin vain, jos ensin on yhteinen mielipide. Niinistö huomautti, että maailma kunnioittaa yhä enemmän kovaa valtaa, millaista Euroopassa ei ole.

– Meidän pitää kehittää eurooppalainen sydän ja voima, että meitä kuullaan paremmin.”

Oliko puheessa kaikuja liittovaltiosta? Bilderberg-salaseura on nykyajan jesuiittoja, joilla oli aina kaksi totuutta. Ylimmällä tasolla on totuutena saatanan eli antikristuksen palvonta, joka tarkoittaa maailman valtaa ökyrikkaille. Alimmilla tasoilla  on toinen totuus, jossa vielä Jumalalla on kaikki valta maan päällä ja kansalaisia valmistellaan suureen muutokseen propagandan keinoin ja ennen muuta kriisien avulla.

Vapaamuurareillahan on myös kaksi totuutta. Alimmilla tasoilla totuutena pidetään vielä raamattua, mutta ylimmillä tasoilla palvellaan Luciferia, joka on antikristus, saatana, ilmestykirjan peto, joka tuhoaa maailman. Alimmilla tasoilla ei vielä tiedetä, mitä kaikkea on ylimmillä tasoilla, se on salattua tietoa. Tämä tieto on tullut julkisuuteen erään suomalaisen Vapaamuurareista eronneen jäsenen kautta.

Kun Niinistö oli huolissaan maailmanrauhasta hän samalla viestitti suomalaisille, että on syytä huoleen eli kriisitietoisuutta.

Nämä ovat helkutin ovelia ja häikäilemättömiä nämä bilderberiläiset  nykypäivän jesuiitat.

7 vastausta artikkeliin “Presidentti Niinistön on puhunut”

  1. ”Niinistö tunnetaan myös bilderbergiläisenä, joka usein puhui ennen presidentiksi tuloaan ”uudesta maailmanjärjestyksestä”, joka on mainitun salaseuran tavoite. Euroopan liittovaltio on välitavoite.”

    ————————————-

    Periaatteessa Bilderberg on vain yleisöstä ja lehdistöstä vapaa keskustelu ja esitelmäkerho.

    Läsnä on luultavasti lukuisiinkin salaliittoihin kuuluvia jäseniä, mutta näyttäisi siltä, että Sauli on tutustunut vain tuohon keskustelupuoleen ja näyttäisi esimerkiksi vastustavan kansainvaellusta, joka taas näyttäisi kuuluvan kansallisvaltiovihamielisten salaliittojen keinovalikoimaan.

    Sauli on tainnut osallistua Bb-kokoukseen vain kerran, vuonna 1997, ennen seuraavana vuonna tapahtunutta EMU-liityntää, jossa VVM Niinistö oli aktiivinen.

    —————————————

    http://psihentunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162885-venaja-eu-ja-uusi-maailmanjarjestys

    Sauli Niinistö on sivunnut asiaa mm. puheessaan 22.10.2011 seuraavasti:

    ”Kolmannen vuosituhannen alku jää historiaan uuden maailmanjärjestyksen aikana. Erityisesti se koskettaa meitä länsimaisen tradition ihmisiä. Läntinen talous, kulttuuri ja tekniikka eivät enää olekaan ylivertaisia. On ymmärrettävä, että hegemonian aika on ohi. Tällä kaikella on suuri vaikutus niin valtapolitiikan, talouden kuin tapojenkin suhteen. Koskettaa myös varmasti jokaista meitä myös yksilöinä.”

    ————————————–

    Tuosta lausumastakin saa vaikutelman, ettei Sauli pidä Uutta maailmanjärjestystä toivottavana vaan väistämättömänä, johon muutokseen Suomen ja Euroopan tulisi parhaalla mahdollisella tavalla sopeutua.

    Moni suomalaisista kansallisvaltiovihamielisistä tahoista pani pahakseen, kun Sauli avatessaan valtiopäivät vuonna 2016 kertoi missä mennään, eikä se kehitys ollut Saulin mielestä ollut toivottavaa vaan vahingoksi Suomelle ja Euroopalle.

    —————————————

    Asenteiltaan Sauli on patriootti parhaasta päästä, mutta saattaa luottaa liikaa Euroopan unionin nykyjohtoon, jossa patriootit ovat vähissä.

    1. EU on vain välivaihe matkalla liittovaltioon. Siksi yhteisvaluutta synnytettiin nopealla aikataululla, kun jäsenmäärä oli kasvanut tarpeeksi suureksi. Suomi liittyi EU:hun 1.1.1995 ja euro otettiin käyttään jo neljä vuotta myöhemmin.

  2. Niinistö puhuu juuri niin kuin hänen toivotaan puhuvan. Hän ei ole Bilderbergin ylimmillä askelmilla, vaan alemmilla, jossa on toisenlainen totuus, kuin ylimmillä askelmilla varsinkin ylimmällä jota kutsutaan Illuminaatiksi. Malli on jesuiittain ja vapaamuurarien kehittämä.
    Tutustukaa jesuiittien ja vapaamuurarien historiaan, Paljon tietoa löytyy netistä, jos on tiedon haluinen.

  3. Aika varovainen puhujaksi. Eu on vähän kuin ajopuu eikä se toimisi yhtenäisenä liittovaltiona juurikaan Suomen eduksi sillä olemme ulkokehällä ja toisaalta yksin emme uskalla jäädä? Maahanmuuttoakaan ei hallita.

  4. Jos joku kerran on käynyt Bilderbergissä, se ei välttämättä kerro vielä mitään. Siellä vasta rekrytoidaan ihmisiä. Margaret Thatcher kävi ja suhtautui kielteisemmin Euroopan liittovaltioon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *