Sananvapautta kavennetaan taas

Mitähän tämäkin uutinen tarkoittaa käytännössä?

Facebook hyökkää vihapuhetta vastaan – valkoinen nationalismi estetään ensi viikosta lähtien

Mitä on valkoinen nationalismi?

Minä olen valkoinen heteromies ja nationalisti eli kansallismielinen. Eikö FB enää julkaise päivityksiäni sivuillani? Pitänee lopettaa koko Facebook.

7 Replies to “Sananvapautta kavennetaan taas”

 1. Rasismia.
  Rasismi ja ”nationalismi” valkoisia vastaan salliteen edellee.
  Onneksi en naamakirjaan tai muihin vastaaviin mediatyperyyksiin ole sotkeutunut.

 2. Aion jatkossakin olla kansallismielinen ja olen laittanut myös FB: hen kansallismielisiä kannanottoja. Jos sinne tulee porttikielto, ei haittaa pätkääkään.

 3. ”Mitä on valkoinen nationalismi?”

  ———————–

  Valkoinen nationalismi on ranskalaisen Gobineaun kehitelmä. Ruotsalaiset imperialistit sovelsivat tätä germanismin oppia täällä pohjolassa ”keltaihoisiin suomalaisiin” yrittäen polkea suomalaiset suohon.

  Toisen polven Suomessa syntynyt mamu, A. O. Freudenthal, ei kyennyt kotoutumaan suomalaisuuteen, vaan tukeutui ruotsalaiseen imperialismiin ja roudasi ”valkoisen äärinationalismin” tänne.

  Nykypuolueista RKP on valkoisella äärinationalismillaan saanut aikaan ja kyennyt säilyttämään suomalaisia syrjiviä lakeja.

  Kumma kyllä demarien ja vasemmistoliiton yleissivistys on jäänyt sen verran ohkaiseksi, että ovat tukeneet valkoista eli germanistista äärinationalismia Suomen rajojen sisäpuolella. Myös pohjoismaisen vähemmistökielen, suomen, syrjintä pohjoismaisissa yhteyksissä on saanut noilta sivistymättömiltä puolueilta hyväksyntänsä.

  Tässä hiljan kiinnittivät afrikkalaiset tutkijat huomiota Hoopoakatemiassa pesäänsä pitävään rasismiin. Arvatakseni rotutohtori Freudenthalin rintakuvakin löytyy vielä Hoopoakatemiasta kunniapaikaltaan.

  ———————–

  RKP pitäisi valkoisen äärinationalismin perinteen jatkajana lakkauttaa.

  Mikä ihme kansanedustajien älyä vaivaa, kun eivät saa mitään aikaiseksi?

 4. Nyt Karoliininen instituutti on ehkä taipumassa luovuttamaan Pälkäneeltä ryöstämänsä esi-isäini kallot takaisin Pälkäneelle. Niiden kallojen mittaustuloksia käyttivät mainittu ranskalainen Gobineau, ruotsalaiset imperialistit Ruotsissa ja Suomessa sotkeakseen keltaihoiset suomalaiset suohon.

  Mutta vähälahjaisilla kansanedustajillamme ei lamppu aivoissa ota millään syttyäkseen.

 5. Kyllähän ihan suomalaisiltakin sivustolta löytää ’vapauksia’ ihan yllättävästi.
  *
  https://aikapommi.wordpress.com/2009/03/28/islam-ja-pedofilia/
  28.3.2009

  Islamin Aikapommi

  Syyrialais-yhdysvaltalainen psykologi Wafa Sultan kritisoi ankarasti profeetta Muhammadia ja naisten asemaa islamissa, mm. tyttölasten pakkoavioliittoja ja seksuaalista hyväksikäyttöä, naisten hakkaamista ja pitämistä vankeina ja seksiorjina (Al-Hayat TV, Kypros, 4.12.2008). Juuri tämän kaltaiset islamiin ja Muhammadiin kriittisesti suhtautuvat puheenvuorot monikulturistit haluavat kieltää, sillä naisten oikeudet ja vapaudet ovat asia, josta monikulturistit ovat kaikkein vähiten kiinnostuneita toteuttaessaan pro-islamistista, länsimaista kulttuuria halveksivaa agendaansa.

 6. Kaikki tämä johtaa vaan siihen että Uuden Seelannin tapahtumat ei vaikuta yöuniini.

 7. Kun olemassa selvä yhteys islamin-uskon opetuksen ja alaikäisiin sekaantumisen välillä, niin miksi Suomessa aivan lainvoimin yritetään tukahduttaa asiasta puhumisen.

  ***
  https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/95381-nelja-14-vuotiasta-tyttoa-vihitty-avioliittoon-suomessa
  7.11.2012
  Neljä 14-vuotiasta tyttöä vihitty avioliittoon Suomessa
  *
  https://www.answering-islam.org/suomi/html/lapsimorsiamet.html
  ****
  https://aikapommi.wordpress.com/2009/03/28/islam-ja-pedofilia/
  *
  Mohammed, 40, ja hänen morsiamensa Ghulam, 11, hääpäivänään Afganistanissa. Vuoden Unicef-kuva 2007.

  https://aikapommi.files.wordpress.com/2007/12/lapsimorsian-afganistan.jpg

  ***
  Kun profeetta Muhammad oli 50-vuotias, hän pyysi pitkäaikaiselta uskontoveriltaan Abu Bakrilta tämän 6-vuotiaan tyttären Aishan kättä (eräiden lähteiden mukaan Aisha saattoi olla tuolloin 7-vuotias). Abu Bakr oli ensin vastahakoinen, mutta aviosopimus solmittiin, ja kolme vuotta myöhemmin 53-vuotias Muhammad oli ensi kertaa emätinyhdynnässä tuolloin 9-vuotiaan Aishan kanssa, joka leikki vielä nukeilla, kuten muslimien luotettavina pitämät hadithit kertovat:

Kommentoi