Sipilän hallituksella kiirehysteria ja paniikki

Sanotaan, että kiireessä syntyy vain vajaaälyisiä lapsia. Mutta siitä ei Sipilä ole huolissaan.

Hallituksella ei ole tulen palava kiire vain saada sote valmiiksi vaikka keskentekoisena, heillä on myös kiire lähestyvien vaalien vuoksi saada maahanmuutto reivattua lähemmäksi persujen maahanmuutto-ohjelmaa. Hallitus tekee nyt paniikkiratkaisuja estääkseen persujen suuren vaalivoiton. Paniikkiratkaisuja ovat mm. Ouluun perustettava säilöönottokeskus. Mutta tarpeen pitää olla yksilöllinen säilöönotossa. Persut ovat vaatineet, että kaikki kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet sijoitetaan säilöön, kuten Tanskassa.  Hallitus siis kiireessä ja paniikissa vain näpertelee vaalien läheisyyden vuoksi.

Hallitus esittää myös joitakin satoja tuhansia euroja lisää kotouttamiseen ja kuvittelee, että sillä saadaan raiskaukset vähenemään. Nyt jo pannaan kotouttamiseen yli 200 miljoonaa ja raiskaukset vaan lisääntyvät.

Kuten edellä olevasta käy selville, on hallitus täydellisessä paniikissa. Vaalit lähestyvät ja kepuleiden ja kokkareiden kannatuskäyrät ovat, kuin lehmän hännät. Persupelko on niin suuri, että kiirehysteria ja paniikki voi koitua kohtalokkaaksi Sipilälle ja Orpolle. Soinin loikkarisakki on jo tyrmätty.

2 vastausta artikkeliin “Sipilän hallituksella kiirehysteria ja paniikki”

  1. ”Hallitus esittää myös joitakin satoja tuhansia euroja lisää kotouttamiseen ja kuvittelee, että sillä saadaan raiskaukset vähenemään. Nyt jo pannaan kotouttamiseen yli 200 miljoonaa ja raiskaukset vaan lisääntyvät.”!
    —————————–
    Kotouttamisessa piilee se vaara, että raiskarit oppivat suomalaisilta uusia raiskausniksejä. Joten lienee parempi olla kotouttamatta.

  2. Jos taas kotoutettavat osuvat vihreistön pariin, niin saattavat omaksua heiltä kansallisvaltiovihamielisiä asenteita ja politiikkaa.

    Ei hyvä tämäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *