Sipilän hallitus poltti rahaa soten valmisteluun yli 700 milj. euroa

Nyt on käynyt ilmi, että Sipilän hallitus käytti  706 miljoonaa euroa soten valmisteluun , jotka kaikki siis meni, kuin kankkulan kaivoon, kun sote kaatui tai paremminkin kaadettiin vaalitaktisista syistä.

”Yhteensä sote- ja maakuntauudistukseen käytetään siis 446 miljoonaa + 30 miljoonaa + 200 miljoonaa + 30 miljoonaa = 706 miljoonaa euroa. Nämä miljoonat käsittävät vuodet 2017–2019.” Lähde Suomen Kuvalehti

700 miljoonaa euroa on paljon rahaa. Sillä rahalla olisi saanut paljon lisää lääkäreitä ja sairaanhoitajia terveyskeskuksiin.

Nyt vaalikentillä Sipilä ja Orpo myöntävät tehneensä virheitä, mutta ketä se auttaa. Paras tapa on olla äänestämättä kepuleita ja kokkareita, sillä he eivät ajattele kansan parasta vaan rikkaitten parasta.

8 vastausta artikkeliin “Sipilän hallitus poltti rahaa soten valmisteluun yli 700 milj. euroa”

 1. Sitten vielä miljardeja / vuosi on poltettu haittamaahanmuuton kustannuksiin. Varsinaisia ”yrittäjiä”, valtion rahoilla on helppo leikkiä. Muistakaa ettei tälläisiä voi jatkossa laittaa Suomen hallitukseen…

  1. Ei centtiäkään, kaikki on mennyt hukkaan karjalainen. Siihen ei centit riitä alkuunkaan…

 2. No kepun toimesta ne silti on mennyt ja tyhjästä loppu tuloksesta ettei ne ihan asiaankaan ole mennyt . terv tepivaari

 3. … ja hallitus piiskaa oppositiota kaiken estämisestä mutta oisko näistä ”menneistä suunnitelmista”,johtolankoja tulevaan ns.piirua siirtämällä parempaan lopputulokseen ?

  Mielenkiintoinen ajatelma tai toiveyritys että millainen sen pitäisi olla : tulla Elina Lepomäen lausumana/-luettuna eräältä taholta.

  Ei tästä kaikki mennyt ihan siihen kankkulan kaivoon siis rahallisesti.

  Yhtä suuresti ihmettelen – jos saa – tämä piti olla tavallaan yrittäjien hallitus mutta tuliko Musta Pekka käteen klovninaurulla päällystettynä ja nyt ”puhun mikro,pienyrittäjistä ymv. – suuret pärjäävät ilman valtion holhoustakin !

 4. Eduskuntaan pitää äänestää ihmisiä jotka tekevät.
  Tämmöne kaikkien poliittinen taktikointi on perseestä.

 5. Perziistä on kun samat ammattipoliitikot hillotolpillaan äänestäjiensä turvin, niin sama jatkuu. Ehkä nuoret kuin uudet tulokkaat laitetaan poliittiseen järjestykseen.

 6. Kumpa olisimme viisaita ja äänestäisimme oikein – tänään taas vaalitentti. Saas nähdä kysytäänkö edes oikeita asioita?
  Kyllä ne sote- ja maakunta suunnittelurahat meni hukkaan sillä päätöksiä ei tullut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *