Soten kaatuminen?

Sote on jo kaatunut. Nyt etsitään vaan tapaa miten se ilmoitetaan niin, että Sipilä hallituksineen ei menettäisi kokonaan kasvojaan. Yksi tapa on, että hallitus vetää lakipaketin pois eduskunnasta syyttäen eduskuntaa. Toinen tapa on, että Kokoomus ilmoittaa vastustavansa maakuntauudistusta, jolloin se raukeaa koko paketti. Kolmas tapa on, että Kepu ilmoittaa, että se ei kannata valinnanvapautta, jolloin se raukeaa. Kaikissa tapauksissa Sipilä joutuu jääräpäisyytensä vuoksi pääsyylliseksi, joka näkyy Kepun kannatuksessa vaaleissa.

Monta sataa miljoonaa on palanut soten ja maakuntauudistukseen valmisteluun ja siihen, että hallitus aloitti jo lain täytäntöön panon, vaikka lakia ei vielä ole. Niille rahoille olisi ollut paljon tärkeämpiä kohteita.

6 vastausta artikkeliin “Soten kaatuminen?”

  1. Sipilän valinta kepulien puheenjohtajaksi, tuli kalliiksi kepuleille.

  2. Sote sota on sodittu, kepuleilta ja kokkareilta on menossa jo vara-asemat, vihulainen pistää epäsuorantulen avauksen vielä kerran ja valtaa asemat. Salud!

  3. Viimeisin oletus Soten kohtalosta on, että puhemies ilmoittaa puhemiesneuvoston päättänen keskeyttää soten käsittelyn eduskunnassa.

  4. Sote muka kaatunut, ei ole, vaan se kaatuu tulevan hallituksen ongelmakasi, jota se ei osaa ratkaista. Ja persut sen kun kiljuu onnesta päästessään oppositioon suutaan soittamaan. Ai niin, persut kun tietävät vaan yhden asian- maahanmuutto ja sen sote..

  5. Karjalainen kovasti kaipaili PS:n neuvoja soten pelastamiseksi, mutta valitettavasti emme voineet auttaa.

    Laittoman maahanmuuton estämiseksi PS:ltä kyllä neuvoja saisi. Ovat perehtyneet eri maiden käytäntöihin tässä asiassa. Niitä voitaisiin tarvittaessa soveltaa.

    Kun PS-puolue pääsee hallitukseen, niin ”doitsland yyber alles” -käsimerkille voidaan määrätä pieni sakko. Ja germaanien positiivisesta erityiskäsittelystä pyritään eroon valtakunnassa. Freudentalistit tietysti pierevät verta vähän aikaa, mutta se menee ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *