Suomen valehteleva pääministeri

Sipilä ei puhunut totta eduskunnassa viime tortaina eduskunnan kyselytunnilla tapaus Berneristä, jos on uskominen päivän Hesariin.

Sipilä väitti saneensa tiedon Bernerin siirtymisestä ruotsalaispankin johtoryhmään vasta muutama päivä aiemmin. Berner taas kerto kepuleiden ryhmäkokouksessa, että Sipilä tiesi asiasta paljon aikaisemmin.

Nyt selitellään ja kenties valehdellaan lisää.

Jälleen on käynyt toteen vanha totuus, KEPU PETTÄÄ AINA.

16 vastausta artikkeliin “Suomen valehteleva pääministeri”

  1. Olen vähän liian stressiherkkä, joten pärjäisin korkeintaan salkuttomana ministerinä. Taidankin panna paperit vetämään.

    Mää en muista mittää, mää en muista mittää, möhhöhhöö, mää en muista mittään.

  2. Huomenna taas on seurat jossa voi syntejään pyydellä anteeksi jonkun nimeen ja vereen vannoen eiköhän ne sillä sitten lutviudu ja unohdeta
    Jos vaikka lipsahti pikku vale väliin, niitä tosin on tullut viikottain insirööriltä koko hallitus kauden ajan terv tepivaari

  3. Väiski, eihän Hesariin voi sinun mielestäsi luottaa, ja sinähän olet lopettanut jo tilauksesikin. Valepukkeja näyttää täälläkin olevan, kun eivät ymmärrä sitä, mikä on oikean tai väärän tiedon saanti ja sen väärän perusteella kommentointi.

    1. Jos media antaa väärä tietoa kuka se valehtele ja kuka ei terv tepivaari

  4. Oliko oikeaa tietoa että se pankkiyhteys johtaa Wallenberin maailmaan ja vielä lentokonemaailmaankin jos ollaan ostamassa ruotsalaisia koneita? Niin ja myymässä suomen valtion omistamia yhtiöitä? Jos näin niin lisää puheita tulee riittämään.

  5. Eihän tuosta ollut alkuunkaan kysymys, vaan siitä, minkä tiedon perusteella Sipilä lausui Bernerin siirtymisestä pankin hallituksen jäseneksi ja milloin.

  6. Eräiden tietojen mukaan (tietosuoja pitää) Sipilä on tiennyt jo viime syksystä lähtien, että Berneriä kositaan ruotsalaispankin hallitukseen. On ilmeistä, että taustalla on jotain, joka on erittäin salaista. Samaan aikaan, kun Bernerin ”siirtoa” Suomen hallituksesta ruotsalaispankkiin on valmisteltu on Berner osallistunut hallituksen kokouksiin, jossa on käsitelty suuriakin raha-asioita esim. hävittäjähankintoja.Eli Bernerillä on paljon tuoretta sisäpiirin tietoa, joka yleensä luokitellaan top secret.

    Juhanille sanon, että luen Hesaria siksi, että pysyn ajassa lehden persuvihamielisyydestä yms. Ja sitä paitsi, mitä helkuttia se sulle kuuluu, mitä minä luen.

  7. Väiski ja Niilo. Jos tunnette pörssilainsäädäntöä, jota ette kuitenkaan tunne, mitään tietoa nimityksistä ei saa julkaista ennen virallista julkituloa.

    1. Samaa mieltä Heikin kaa. Tietämättömät toimittajat ja asiantuntematon someyleisö ovat tehneet kärpäsestä härkäsen.

      On aivan selvää, ettei ketään nimitetä ehdokkaaksi suuryhtiön hallitukseen, ennen kuin keskustellaan ennakolta tämän kanssa.

      Myöskään pörssiyhtiö ei voi kertoa yhtiökokouksen asioista ulkopuolisille ennen kuin se julkaistaan kaikille yhtiön osakkaille. Ja samalla myös tietenkin suurelle yleisölle.

  8. Voi voi. On olemassa hyväveli verkostot ja vapaamuurarit ym. kuppikunnat, joissa asiat tosiasiallisesti päätetään.

  9. Kovasti tämä muistuttaa Jäätteenmäen ”puhun niin totta kuin osaan”, olihan Sipilä myöskin lukenut oikeuskanslerin antaman lausuman asiasta, oikeuskansleri ei toki mitään kirjallista lausumaa ole asiasta tehnyt.

  10. Katsokaapa oikeasti tarkkaan Sipilän esiintymistä, kun se valehtelee, se nostelee ja laskee olkapäitään… Ihan oikeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *