Tuubi tietää, tuubi kertoo

Ben-TV: Emme hyväksy perussuomalaisten syrjintää. Oikein Benkku.

Kun kokoomuksen yksi nimekkäimmistä ja vanhimmista parlamentaarikoista sanoo noin, on sillä merkitystä enemmän, kuin luullaakaan.

Siinä ei ole edes Orpolla nokan koputtamista, jos ei peräti Orpo ole mukana ”juonessa”.

Tämähän tarkoittaisi, että kolmen suuren hallitus olisi täysin mahdollinen. Se olisi myös vaalituloksen valossa hyvä ratkaisu ja kansa olisi pääsääntöisesti tyytyväinen, ainakin jonkin aikaa.

17 Replies to “Tuubi tietää, tuubi kertoo”

 1. Rinteelle terkkuja – miksi keksiä ongelmia valmiisiin ratkaisuihin?

 2. Juutalaiset ovat fiksuja. Heidän kyvykkyytensä ja tietotaitonsa kaikilla elämän alueilla on lähes poikkeuksetta huippuluokkaa. Juutalaiset ovat menestyjiä. Siksi heitä on kadehdittu ja kohdeltu kaltoin kautta vuosisatojen.

  1. Tässä historiaa..kaikki ei ole niin ”sinivalkoista”…

   ”Hitlerin valtaannousu Saksassa ja Itä-Euroopassa vallitseva avoin juutalaisvastaisuus mutkistivat tilannetta. Paine rajoilla kasvoi.

   Tuhansia juutalaisia virtasi laittomasti Palestiinaan sionististen järjestöjen tuella. Heitä tuli vanhoissa loppuun palvelleissa laivoissa, joihin oli ahtautunut aluksen sallittuun matkustajamäärään verrattuna jopa kymmenkertainen määrä ihmisiä.

   Vuosina 1937–1940 maahan tuli kaikkiaan 24 000 laitonta siirtolaista. Monille heistä pakolaislaivat olivat viimeinen mahdollisuus paeta Euroopan vainoja.

   Palestiinan juutalaisväestö kasvoi nopeasti lähes 450 000:een. Palestiinassa asuvat arabit tunsivat olonsa uhatuksi ja nousivat kapinaan.

   Englanti puolestaan oli piinallisen tietoinen siitä, että arabien tuki oli tärkeä sodassa natsi-Saksaa vastaan. He halusivat lopettaa Palestiinassa kytevät levottomuudet alkuunsa.”

   Irgun aloitti hyökkäykset

   ”Alusta asti Haganan kanssa kilpaili Irgun-terroristiryhmä, joka koostui Haganasta irtaantuneista sotilaista ja jota johti karismaattinen Ze’ev Jabotinsky.

   Jabotinsky, joka kasvuvuosinaan Itä-Euroopassa oli kokenut juutalaisvainot omakohtaisesti, piti kärsivällisyyttä yliarvostettuna hyveenä.

   Hänen mielestään itsenäisen juutalaisvaltion saattoi turvata vain aseilla, ja hän joutui pian napit vastakkain juutalaisyhteisön virallisen linjan kanssa. Lisäksi häntä hiersi se, että juutalaistoimisto suosi työväenpuolueen jäseniä maahanmuuttolupia jakaessaan.

   Jabotinsky oli jo 1923 perustanut oman nuorisojärjestön nimeltä Betar. Toisin kuin Ben-Gurion, Jabotinsky ei kuitenkaan ollut kiinnostunut värväämään keitä tahansa vaan hän halusi kovapintaisia sotilaita.

   Värvätyt nuoret saivat Betarin järjestämillä salaisilla leireillä sekä sotilaallista että poliittista koulutusta.

   Jabotinsky perusti myös oman laitonta maahanmuuttoa hoitavan organisaation, joka järjesti tuhansien juutalaisten kuljetuksen maahan.

   Irgun reagoi nopeasti brittien julistukseen. Samana päivänä kun se julkaistiin, Irgunin joukot hyökkäsivät brittien hallitsemalle radioasemalle.

   Pian seurasivat iskut sähkölaitoksia, puhelinlinjoja ja postitoimistoja vastaan. Irgun myös murhasi brittien salaisen poliisin juutalaisten asioita tutkivan osaston päällikön, mikä erityisesti aiheutti briteissä suuttumusta.”

   https://historianet.fi/yhteiskunta/uskontojen-historia/israel-blev-skabt-af-kaos-i-mellemosten-fi

   1. Kuten näette, juutalaiset oli näitä ”laittomia siirtolaisia” jotka menivät väkisin sankoin joukoin arabien maille…

    Nythän arabi maista saamme sankoin joukoin ”laittomia siirtolaisia” tai sanotaanko se nyt ”pakolaisia” kristyttyjen maille,,,Eurooppaan.

    Pitää tietää historia että voi elää tätä päivää, harva tuotakaan asiaa tuntuu täällä tietävän.

    1. Nyt on Marko erehtynyt. Palestiina kuului Englannin hallintaan, eli ei se ollut ”arabien maita”. Arabeilla olis siellä maata ja juutalaisilla oli siellä maata. Millä perusteella juutalaisten ostama ja viljelemä maa olisi kuulunut arabeille? Ei sitä keltään oltu rosvottu. Usein viljelykelvoton maa oli raivattu kibbutzeiksi ym. maatalouskäyttöön. Hiljattain alueella vierailtiin katsomassa enstistä erämaata joka oli onnistuttu metsittämään. Siitä haettiin mallia ilmastonmuutoksen torjuntaan.

 3. Olen minäkin tutkaillut juutalaisten historiaa pitkältä ajalta. Juutalaiset ovat aina ja kaikkina aikoina olleet vainottuja enemmän tai vähemmän. Mutta oli miten oli, niin he ovat selviytyjiä, kuten suomalaisetkin. Mitkä ovat selviytymisen tärkeimmät ”lääkkeet”. Ne ovat peräänantamattomuus tiukoissakin paikoissa, nokkeluus eli fiksuus, tai talonpoikaisjärki ja yhteishenki. Menestyjiä aina kadehditaan ja kateus synnyttää vihaa.

  1. Se onkin historian opetus jotta sitkeä selviää. Mutta ei ne ole ihmisiä kummempia. Hyvin röyhkeästi arabeilta alue anastettiin… se meinaa monesti unohtua ja keskustelut käännetään helposti juutalaisten uhrien kohtaloon, holokausti ja historia joissa näitä jahdataan. Suomalaiset pakkokäännettiin kristinuskoon, silti selvisimme…

   1. Alue ei kuulunut arabeille. Se oli kuulunut Turkille ja sitten Britannialle Kansainliiton mandaattina. Juutalaiset ostivat maansa. Arabit eivät hyväksyneet juutalaisille omaa kotimaata. Jordanian kuningas jopa taisi tarjota ratkaisua, että juutalaiset olisivat saaneet jäädä asumaan mailleen mutta Jordanian alaisuudessa. Jordaniahan oli se osa Palestiinaa, joka oli jo aiemmin lohkaistu arabeille valtioksi. Kysymys ei siis ollut mistään ”maan ryöstämisestä” vaan oikeudesta omaan kotimaahan.

    Jordanian muodostamisen jälkeen jäljelle jäänyt Palestiinan alue ei ollut mikään arabimaa, vaan alue, jossa asui juutalaisia ja arabeja. Juutalaisten sidos alueeseen on muutenkin paljon pidempi kuin arabien, minkä arkeologia osoittaa. Koko ajan löytyy jäänteitä juutalaisten ajalta, ”palestiinalaisten” ei voi edes löytyä, koska sellaista valtiota siellä ei koskaan ole ollutkaan.

    Eikä ehkä olisi tullut sittenkään, vaikka arabit olisivat voittaneet sodan vuonna 1948. Alue olisi ehkä pilkottu naapurimaiden kesken, niin kuin tapahtui sillekin osalle, joka jäi arabien haltuun ja jolle he nyt vaativat ”Palestiinan valtiota”.

    Juutalaisten lisäksi alueelle myös muutti paljon arabeja kun juutalaisten toimeliaisuus sai alueen kukoistamaan. Missähän mentäisiin, jos alueella ei olisi nyt Israelia? Köyhää aluetta, jossa arabit sotisivat milloin mistäkin? Naapurimaista voi katsoa esimerkkiä.

 4. Kaikessa ei pidä mennä perusuomalaisten marttyyrin osaan ennen kuin se on oikea tapa nyt vielä se ei ole oikeaa asiaa mistään kohtaa .terv tepivaari

  1. Minä en mene marttyyriksi mutta asenne perusuomalilla onaivan se kunei muka päästä hllitukseen ei sitä le pois suljettu missään
   Ainoastaan he itse sitä melua pitää terv tepivaari

 5. Talouslinjan kannalta demarit on vähän vasemmalla, kokoomus vähän oikealla ja persut siinä välissä. Kyllä niistä nyt paketin saa.

  Ongelma on että jos persut kelpaavat hallitukseen, hallitus ei koskaan saane työrauhaa, kun eri mieltä olevat medioineen eivät muuta teekään kun sabotoivat työntekoa. En oikein jaksa uskoa sen jäävän rauhanomaisten mielenosoitusten tasolle. En haluaisi olla pessimisti, mutta siltä näyttää.

  Ja toisaalta, vihreätkin oli merkittävä vaalivoittaja. Ei heitä sovi suin päin unohtaa. Heidän painolastina on mielestäni se, että heillä on tapana jättää hallitustyö aina kesken.

 6. ”Heidän painolastina on mielestäni se, että heillä on tapana jättää hallitustyö aina kesken.”

  Nyt eivät varmasti jätä kesken, kun mukana on muitakin kansantaloutta nakertavia ja kansallisvaltiovihamielisiä.

Kommentoi