Uusi pakolaisvyöry tulossa Eurooppaan

 

Itävallan sisäministeri varoittaa Brysseliä uudesta kriisistä: 70.000 pakolaista haluaa heti Eurooppaan.” Suomen uutiset

Onko Suomi valmis. Meillä ei ole hallitusta ja on veikattu, että hallitusneuvottelut saattavat viedä paljon aikaa vaalien jälkeen.

Nyt ei ole aikaa hukattavissa, nyt pitää olle suunnitelmat valmiina pakolaisvyöryn torjumiseksi.

Rajat kiinni on ehdoton edellytys. Meillä ei ole varaa ottaa tänne yhtäkään elintasopakolaista.

Jos ei mikään muu auta, niin Suomeen on julistettava poikkeustila, jonka jälkeen voidaan paremmin hallita tilanteet. kun niitä tulee.

”Turkista tulossa kansainvaellus

Sisäministeri Kickl perustaa huolensa Europolin tietoihin. Turkissa on syntymässä uusi, suuri kansainvaellus ja kymmenet tuhannet ihmiset ovat valmiita lähtemään laittomalle matkalle kohti Eurooppaa.

Bosnia-Herzegovinassa, aivan EU:n porteilla odottaa 5 000 pakolaista valmiina ylittämään rajan laittomasti. Serbiassa sopivaa tilaisuutta odottaa 5 000 ja Kreikassa 60 000 pakolaista. Miljoonat Syyrian pakolaiset eri puolilla Lähi-Itää etsivät hekin uutta mahdollisuutta ja uutta maata.” Suomen Uutiset

9 vastausta artikkeliin “Uusi pakolaisvyöry tulossa Eurooppaan”

  1. Jk maksaa kulut: ruuan, vaatteet, asunnon, terveyspalvelut, pari matkaa tulijoiden kotimahan vuodessa ..

  2. https://www.suomenuutiset.fi/itavallan-sisaministeri-varoittaa-brysselia-uudesta-kriisista-70-000-pakolaista-haluaa-heti-eurooppaan/

    Itävallan sisäministeri varoittaa Brysseliä uudesta kriisistä: 70 000 pakolaista haluaa heti Eurooppaan.

    ”Me muistamme syksyn 2015 ja pakolaisten vyöryn Eurooppaan. Kaikki ne massiiviset ja kiireesti tarvitut toimenpiteet ovat ovat yhä elävästi mielessämme”. Näin aloittaa Itävallan sisäministeri Herbert Kickl avoimen kirjeensä EU:n päättäjille.

    Kansallismielisen Vapauspuolueen ministeri varoittaa unionia siitä, että uusi pakolaisaalto on lähdössä itäisen Välimeren ja Balkanin kautta Eurooppaan. Kirjeen on julkaissut Kronen Zeitung.

  3. Ei sitten vieläkään enemmistömme halua nähdä tosiasioita. Vaikka suomi ottaisi 70.000 niin uusia on tulossa kymmenkertaisesti. Ko asiat pitää panna kuntoon lähtömaassa ja siksikin että siellä heidän ylläpitonsa on vähintään kymmenen kertaa edullisempaa.

  4. Ei kirpaise Karjalaista, koska laskun maksavat ja seuraukset kärsivät pääosin muut…

  5. Vuoden 2015 kriisi tiedettiin etukäteen. Siihen ei tehty mitään.

    Seuraava kriisi on näkösällä. Sillekään ei EU-tasolla tehdä mitään. Ainoa ero on että nyt esim. Italia on valppaampi.

    Ongelmalle ei yksinkertaisesti haluta tehdä mitään (punavihreät), ei haluta nostaa pinnalle (demarit), ei saada vakuutettua kollegoja (kokoomus) tai olla diplomatiaan kykeneviä (persut).

  6. Mykkänen (KOK) haluaa ne 10 000 lisää joka vuosi tänne, siinähän olisi seitsemälle vuodelle..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *