Vaalivideot puntarissa

Katselin demareiden vaalivideon ja hieman nauratti. Tuli nimittäin mieleen vanha englantilainen tv-sarja ”Mennään bussilla”. Siinä tyhmänpulskea tarkastaja ja samankaltaiset bussikuskit naurattivat tv-yleisöä.

Demareiden vaalvideossa bussukuskin paikalle istuu Antti Rinne ja on yhtä tyhmän näköinen, kuin siinä tv-sarjassa oli ne kuskit. Kuski Rinne sanoo repliikin, ”mennäänkö yhdessä”, mutta ei sano minne. Pöpelikköönkö?

Videota oli katseltu 30.3.2019 klo 15.30 mennessä 17.111 kertaa. Samanaikaisesti persujen vaalivideota ”Ketutus” oli katsottu 342.508 kertaa.

Toivottavast Rinteen matkustajat pääsevät pois sieltä pöpeliköstä.

3 vastausta artikkeliin “Vaalivideot puntarissa”

  1. Huumorihan on hyvä asia, mutta noissa vaalimainoksissa tuppaa tulemaan tahatonta komiikkaa. Kai ne on joku naapurin Arska jolla on kamera tekaissut. Otetaan vaikka perussuomalaisten Sami Savion tv-mainos. Äijä pyyhkäisee jostain sivusta paikalle mahtipontisen selostuksen aikana ja laittaa kädet puuhkaan kuin Mussolini. Naamasta näkee, ettei ole varma, pitäisikö hymyillä vai olla vakava. Vähän rahaa kannattaisi sijoittaa mainosten ohjaamiseenkin. Joka vuosi näyttää olevan näitä halpis-tuotantoja. Lassi Kalevan mainoksessa on mielestäni huomattavasti enemmän laatua. Antaa hyvän kuvan, kun monta eri alojen ihmistä ilmoittaa kannatuksensa jokseenkin luontevasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *