Väiskin MOT: Kun tietää enemmän, luulee vähemmän

Hyvin mielenkiintoinen artikkeli maailmanherrojen salaseuroista ja miten ne liittyy nykyaikaan mm. EU:hun ja Euroopan liittovaltioon. Suomalaisiakin on korkeamman asteen vapaamuurareita, joiden totuus on aivan toinen, kuin alempien asteiden muurareiden ja vain siksi, että siten on helpompi rekrytoida uusia jäseniä vapaamuurareihin.

http://timovaittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/82436-vapaamuurariuden-vaietut-salaisuudet

7 vastausta artikkeliin “Väiskin MOT: Kun tietää enemmän, luulee vähemmän”

  1. Juolahti mieleen aika, jolloin aurinkoa palveltiin jumalana, vai oliko vain jumaluuden symboli.

    Inehmoille tuli illuusio, että Venus olisi auringon seuralainen, joka näyttäytyi ennen auringon nousua ja auringon laskun jälkeen, mikäli sen kiertoradan vaihe tämän ilmiön mahdollisti.

    Mikäli Lucifer on olemassa oleva henkinen olento, niin Venuksen suhde aurinkoon symboloi Luciferin suhdetta Jumalaan. Venus heijastaa auringon valoa, mutta osa Venuksen pinnasta näyttäytyy aina pimeänä enemmän tai vähemmän.

  2. ”Venus on siis auringon valon heijastaja, eikä ole valon lähde. Luciferkaan ei voi antaa mitään valoa itsestään, koska hänessä ei valon lähdettä ole. Luciferiä kuvataan ylpeäksi omasta valoisuudestaan, joka on vain lainavaloa. Luciferin antama valo on kuitenkin vain sekundaa Jumalan antamaan valoon verraten.”

  3. https://www.jw.org/fi/julkaisut/raamattu/nwt/sis%C3%A4llys/matteus/23/

    ”Sitten Jeesus puhui ihmisjoukoille ja opetuslapsilleen: 2 ”Kirjanoppineet ja fariseukset ovat istuutuneet Mooseksen istuimelle. 3 Tehkää siis kaikki, mitä he teille sanovat, ja noudattakaa sitä, mutta älkää tehkö niin kuin he tekevät, sillä he sanovat mutta eivät toimi sanojensa mukaan.+ 4 He sitovat kokoon raskaita kuormia ja panevat ne ihmisten harteille,+ mutta itse he eivät halua niitä sormellaankaan liikauttaa.+ 5 Kaikki tekonsa he tekevät siksi, että ihmiset näkisivät heidät.+ He leventävät raamatunlausekotelot, joita he käyttävät suojelusesineinä,*+ ja pidentävät vaatteidensa reunukset.+ 6 He pitävät huomattavimmasta paikasta illallisilla ja etummaisista* istuimista synagogissa,+ 7 tervehdyksistä toreilla ja siitä, että ihmiset kutsuvat heitä rabbeiksi.* 8 Mutta älkää te antako kutsua itseänne rabbeiksi, sillä yksi on teidän Opettajanne+ ja te kaikki olette veljiä. 9 Älkää myöskään kutsuko ketään isäksenne maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne,+ hän, joka on taivaassa. 10 Älkääkä antako kutsua itseänne johtajiksi, sillä yksi on teidän Johtajanne, Kristus. 11 Suurimman teidän keskuudessanne tulee olla teidän palvelijanne.+ 12 Se, joka korottaa itsensä, joutuu nöyrtymään,+ ja se, joka nöyrtyy, korotetaan.+”

    ————————————————

    Kristus (Voideltu) on Luciferin, tuon ylpistyneen hengen haastaja, joka aina korosti nöyryyttään Isään nähden.

    Aika monet uskontokunnat ovat olleet antamassa Kristukselle luciferistista leimaa, vaikka Jeesus UT:n mukaan aina korosti nöyryyttään Isää kohtaan. Ja nöyryytensä vuoksi hän on Luciferin yläpuolella.

    1. Toi oli Vartiotorniseuran versio! Siis jehovalaisten!
      Vain selvennykseksi, ettei tietämättömät erehdy!

        1. https://raamattu365.fi/bible/kr38/mat/23

          ”23 LUKU.
          1. Silloin Jeesus puhui kansalle ja opetuslapsilleen 2. sanoen: ”Mooseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja fariseukset. 3. Sentähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; mutta heidän tekojensa mukaan älkää tehkö, sillä he sanovat, mutta eivät tee. 4. He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa. 5. Ja kaikki tekonsa he tekevät sitä varten, että ihmiset heitä katselisivat. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja vaippansa tupsut suuriksi 6. ja rakastavat ensimmäistä sijaa pidoissa ja etumaisia istuimia synagoogissa, 7. ja tahtovat mielellään, että heitä tervehditään toreilla, ja että ihmiset kutsuvat heitä nimellä ’rabbi’. 8. Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä. 9. Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa. 10. Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus. 11. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne. 12. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *