Väiskin MOT: Nyt puhutaan YK:n siirtolaisuus sopimuksesta

GCM-sopimus tai suositus , joka ei Suomen ulkoministerin Timo Soinin mukaan sido ketään on hyvin hyvin arveluttava juttu. Kukaan ei tiedä mitä sillä sopimuksella vielä jonain päivänä velvoitetaan mm. Suomea tekemään. Tai jos tietää, joka on todennäköistä, niin vaikenee. Sipilän hallitus pimittää taas tässäkin asiassa kansalaisia, kun eivät kerro mitään sopimuksesta.

Tässä lyhyesti GCM-sopimuksen keskeiset kohdat.

”Global Compact for Migration tai Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration (suom. ”Globaali sopimus turvallisesta, järjestelmällisestä ja jatkuvasta muuttoliikkeestä”, eli yleisemmin GCM-sopimus tai kansainvälisen siirtolaissopimus eli -kompakti)[1]on Yhdistyneiden kansakuntien laatima maahanmuuttoon ja siirtolaisuuteen liittyvä asiakirja, joka hyväksyttiin YK:n yleiskokouksessa 19. joulukuuta 2018 ”

”Ulkoministeriön lausunnon mukaan GCM-sopimus ei ole sitova ja sen tarkoitus on, että maailmanlaajuiseen siirtolaisuuden haasteeseen vastataan yhdessä maailmanlaajuisesti. Ulkoministeriön mukaan tulevina vuosikymmeninä siirtolaisuuden määrää tulee kasvattamaan ilmastonmuutos sekä väestönkasvu.[3] GCM-sopimus ei ole juridisesti sitova.”

”GCM-sopimuksessa on 23 tavoitetta, jotka liittyvät muun muassa siirtolaisten sekä heidän perheidensä suojeluun. Lisäksi tavoitteena on parantaa maahanmuuttoprosessien tietojenkäsittelyä sekä torjua erilaisista syistä johtuvaa pakotettua siirtolaisuutta ja puuttua ihmiskauppaan. GCM-sopimuksessa puhutaan myös rajavalvonnan tehostamisesta. Suomi ei ole vielä päättänyt mitä osia se ottaa käyttöön. ”

Lainaukset Wikistä

Tähän mennessä tästä YK:n sopimuksesta ovat irtisanoutuneet mm. USA, Australia ja Euroopan maista monet viimeksi Viro. Suomi ei ole irtisanoutunut. Päinvastoin eräitten tietojen mukaan Suomi olisi ollut hyvin aktiivinen sopimustekstiä valmisteltaessa.

Soini siis vakuuttaa, että kyse ei ole sitovasta sopimuksesta, mutta se voidaan helposti muuttaa sellaiseksi.

Kuten Wikin tekstissä sanotaan on siirtolaisuuden kasvamiseen kytketty ilmastomuutos, joka tulee kasvattamaan siirtolaisuutta.

Kun se tiedetään, että kansainvaellukset on järjestetty ja organisoitu niiden taholta, jotka puuhaavat maailmaan uutta järjestystä, niin nyt sitten siihen samaan soppaan on heitetty myös ilmastomuutos. Jos eivät nämä kaksi jättimäistä asiaa saa kansalaisia kriistietoisiksi,  niin ei  mikään saa.

Muistettakoon, että vain kriisien avulla kansalaiset saadaan pehmitettyä hyväksymään suuret yhteiskunnaliset muutokset.

Todettakoon lopuksi, että on ennustettu, että Suomeen tulee seuraavan kymmenen vuoden aikana 100.000-200.000 siirtolaista ja pääosin islamilaisista maista.

Suomi siis islamisoituu kaiken aikaa vauhdilla. Moskeijoita on jo useilla paikkakunilla ja lisää rakennetaan, kun rikkaat islamilaiset öljyvaltiot kustantavat ne. Miten käynee nuorten suomalaisnaisten ja tyttöjen tulevaisuudessa, kun kotouttaminen on surkeast epäonnistunut tähän mennessä vaikka rahaa on palanut satoja miljoonia euroja?

8 vastausta artikkeliin “Väiskin MOT: Nyt puhutaan YK:n siirtolaisuus sopimuksesta”

  1. Eikös se ole sitä nykyajan miehitystä ja eurooppa ei osaa aiheelle mitään tehdä?
    Rajat vuotaa niin meilläkin ja sanovat että tulijoiden virta on jatkuvaa.

  2. Kohta voi epäillä, että YK kävisi hybridisotaa kansallisvaltioita vastaan. YK:llahan oli jo ”hyväntahdon lähettiläänä” Peter Sutherland tuo vankkumaton kansallisvaltioiden vihollinen.

    1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Peter_Sutherland

      ”Sutherland oli Bilderberg-ryhmän johtokomiteassa,[4] Trilateraalisen komission puheenjohtaja[3] sekä European Round Table of Industrialistsin varapuheenjohtaja.

      Sutherland tunnettiin erityisen avoimen maahanmuuttopolitiikan ajamisesta Euroopan unionissa.[5] Hänen mukaansa Euroopan unionin eri kansallisuuksien tulisi luopua yhdenmukaisuudestaan ja siirtyä monikulttuurisuuteen.”

      1. Oliko petteri höntti vai ei, kas siinä pulma.

        Jos ei ollut höntti, niin siinä tapauksessa hän honasi,

        – että monikulttuurisuus kulttuurirajojen sisällä merkitsisi arvokaaosta ja yhteiskunnallisten normien sekametelisoppaa, joka olisi omiaan heikentämään yhteiskunnan toimintaa ja aiheuttaisi kitkaa yksilöiden välisessä yhteistyössä

        – että monikulttuurisuus aiheuttaisi ongelmia koulutuksessa

        – että pienten monikulttuuristen ryhmien jäsenet joutuisivat arvoanarkiaan ja näin mielenterveyttä vaarantaville paineille

        – että toisen polven maahanmuuttajilla arvoanarkia olisi vaikein

        – että maahanmuuttajaryhmät eristäytyisivät omiin ryhmiinsä ja saattaisivat kadottaa lojaliteettinsä yhteiskuntaa kohtaan, jolloin ne saattaisivat perustaa rikollisia ryhmiä

        – että lajan maahanmuuton ongelmat aiheuttaisivat yhteiskunnalle niin suuria taloudellisia rasitteita, että yhteiskunnat velkaantuisivat ja joutuisivat vähentämään yhteiskunnallisia palveluita, joka olisi omiaan saattamaan pulaan sekä maahanmuuttajat että kantaväestön köyhät

        ————————–
        Jos arvelemme, ettei petteri ollut höntti, niin siinä tapauksessa joku voi arvella, että hän oli sekä kansojen omaehtoisten kulttuurien, kansallisvaltioiden talouden ja kansallisvaltioiden kansalaisten vihollinen.

  3. Huomatkaa Sutherlandin kytkentä YK ja Bilderberg-salaseura. Sutherland oli myös amerikanjuutalaisen suurpankin Golman-Sachsin Britannian hallituksen puhenjohtaja. Siis kytkennät kaikkiin, jotka ovat mukana tekemässä ”uutta maailmanjärjestystä” eli rikkaiden harvainvaltaa maailmaan. YK ei ole kansojen YK. Se on valtataistelun temmellyskenttä.

  4. Elämäntapafreudentalisti Lipponen sanoi Ylen Mölsän puistohaastattelussa muutama vuosi sitten, että meidän pitäisi ottaa oppia avoimuudessa Ruotsista ja Yhdysvalloista menestyäksemme.

    Yhdysvallathan on vankileirien saaristo, jossa langetetaan yli sadan vuoden tuomioita, jotta epälojaalit ainekset saataisiin eristettyä loppuelämäkseen.
    Lehdistön vapaus on kanttuvei. Ja sotaa täytyy hieroa Telluksen eri tahoilla, jotta kansa saataisiin pidettyä yhtenäisenä. On nougou -alueet ja muutakin hienoa.

    Ja Ruotsi-parka seuraa hulluna perässä.

    1. wiki:

      ”Yhdysvallat on tasavalta ja liittovaltio. Kolmetoista Britannian siirtokuntaa perustivat liittovaltion 1700-luvun lopussa. Itsenäisyysjulistus annettiin 4. heinäkuuta 1776 ja maa tunnustettiin vapaussodan jälkeen vuonna 1783. Yhdysvaltain perustuslaki otettiin käyttöön 1787.”

      Vapaamuurarijohtoinen hallinto tappoi alkuperäisasukkaat (monet intiaaniheimot) sukupuuttoon.

      Tämä monikulttuurisuuden ”hienoudesta” tällä kertaa.

  5. Vapaamuurarijohtoisuus jatkuu ja ulottaa nyt lonkeronsa myös Eurooppaan. Bilderberg-salaseura on asiallisesti yksi iso vapaamuurariloosi. Siellä on monta tasoa jäsenille. Suomalaiset ovat alimmalla tasolla eli aivopesuvaiheessa ja pelinappuloita ylimmälle tasolle eli Illuminaatille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *