Ylen kommentaattorit

Perussuomalaisten vaali-ita oli enemmänkin kommentaattoreiden, kuin persujen ilta.

Kommentaattoreina olivat Matti Apunen ja joku toimittaja höblästä eli HBL:stä. Jälkimmäinen oli täysi nolla, mutta Matti Apunen puhui.

Matti Apunen on ent Aamulehden päätoimittaja, siis kokkari. Sieltä hänet poimi Jorma Ollila EVA:n johtajaksi. Ollila oli tuolloin EVA:n hallituksen puheenjohtaja. Ollila oli myös Bilderberg-salaseuran ohjausryhmän jäsen, joka valikoi Suomesta sopivia henkilöitä mainitun seuran vuotuisiin konferensseihin.

Matti  Apunen jatkoi Ollilan työtä ja hänestä tuli siis Suomen ykkösbilderbergiläinen, Apunen on kaikkein useimmin ollut seuran vuotuisissa konferensseissa kaikkiaan kuusi kertaa. Hän on siis täysin aivopesty salaseuran aatteille ja tavoitteille.

Mainittakoon tässäkin yhteydessä, että Bilderberg-salaseura tavoittelee ”uutta maailmanjärjestystä”, joka tuhoaa kaikki kansallisvaltiot.   Sellaisessa porukassa Apunen häärii.

Kun Yle on valtamediosta yksi, joka myös on bilderbergiläinen, niin on selvää, että juuri Apunen on vaalitilaisuuksien kommentaattori. Erikoisesti se tuli näkyviin persujen illassa. Apunen suorastaan vihaa persuja ja siksi hän ei löytänyt yhtäkään myönteistä asiaa Halla-ahon puheesta ja haastattelusta.

Halla-aho pärjäsi hienosti. Haastattelijat servattiin moneen kertaan ja Halla-aho suorastaan nautti, kun sai antaa palaa.

Halla-ahon tyyneys ja sivistyneisyys sekä hyvätapaisuus pääsi taas oikeuksiinsa.

9 vastausta artikkeliin “Ylen kommentaattorit”

 1. Huomasin. Vihervassarien, Kokkareiden ja Kepuleiden suosima YLE yritti listiä Jussin. Eivät onnistuneet.

 2. Persut komppaa toisiaan taas. Siinä pukkaa salaliittoa ja ”Bilderberg-salaseuraa” ja ”Uutta Maailmanjärjestystä”. Russia Todayn uutisia…

  Ehkä riemastuttavin on seuraava lause :

  ”Matti Apunen on ent Aamulehden päätoimittaja, siis kokkari”

  Kirjoittajan tiedot ilmeisesti 70-luvun alkupuolelta?

  1. Matti Apunen oli Aamulehden päätoimittajana vuosina 2000-2010. Aamulehti oli noina aikoina Kokoomuksen pää-äänenkannattaja.

 3. Ei tainnut mennä hyvin Ylen ja valtamedian salaliittoteoria Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa.

 4. Hyvin hoitivat toimittajat asiansa ja palljon jättivät tilaa Halla- aholle, paljon enemmän mitä minä odotin. Hyvin esiintyi myös haastateltava, turha täällä on heitellä kuraa kenenkään niskaan, niinkuin tavaksi on tullut.

  Jonkinlainen loanheittokampanja on perussuomalaisten toimesta täällä menosssa ja ainoastaan Kokoomusta kohtaan. Se vaan ei pitkällä juoksulla toimi.

 5. Kaikkitietävä ja mielestäni usein asioden ytimiin osuva Apunen ei todella ollut parhaimmillaan kommentoidessaan Halla-ahon puhetta. Kai oli painetta tyydyttää
  melkein kaikkien puolueiden julkilausumaa että me ei leikitä sun kaa persu.

  Sitä jäin minäkin ihmettelemään että millä ansiollla täti HBLsta oli otettu mukaan ohjelmaan. Pieneltä osaltaan vain latisti ja vesitti ohjelmaa.

  Muiihin verrattuna keskeytteli toimittajapoika liikaa Halla-ahon puheita. Mutta onhan se vaikea yhdistää sivistynyttä analyyttistä puhetta ja poliittista retoriikkaa, eikös Halla-aho tähän tapaan Apuselle kuittaillut.

  Hyvin puhui mielestäni Halla-aho, näin sanon kun sitä mieltä olen vaikkka en persu pohjimmiltani olekkaan, toki paljon persumyönteisempi kuin olin Soinin valta-aikoina.

  Pentin kanssa samaa mieltä siiinä että antipatiat Kokoomusta kohtaan täällä menevät nykyään överiksi, alkaa olla liikaa vanhan toistoa, kohtuus kaikessa, pullo päivässä sanoin entinen juoppolallikin.

  1. Jos täällä saisi antaa plussia kommenteille ojentaisin yhden Sepolle. Halla-aholla olisi epäilemättä myös kykyjä mainioksi standup koomikoksi.

Kommentoi