Liikutaan aika harmaalla alueella

On se kummaa kun eräillä on muka oikeus tukea jonkun vieraan maan presidentin valintaa tuskinpa se noin on .

Silti sellasta propakandaa levitetään en kyllä pidä sellasta edes suotavana vaan annetaan joka maaan valita itse presidenttinsä aivan omin avuin .

Kun oman maan asukkaat ovat kertoneet mielipiteensä sen jälkeen voi antaa tukea jos se valinta on sellanen mille sellasta voi antaa .

Ja jos on vielä kyse väliaikasesta pressan hommasta en sanoisi noissa yhtään mitään seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

16 vastausta artikkeliin “Liikutaan aika harmaalla alueella”

  1. Älä muuta sano, Soinikin jo riensi riekkumaan, ettei Madurolla ole oikeutta olla presidentti. Varsinainen pelle koko ukko.

  2. Maduro edeltäjänsä malliin on tuhonnut Venezuelan talouden ja kansan elinolot typerällä kommunismillaan ja ennen vauraasta valtiosta on tullut katastrofi.
    On turha räksyttää, että syy on muiden maiden, koska maan sisäisen toiminnan tuhoutuminen on ollut täysin Maduron ja hänen yrityksiä johtamaan nimittämiensä kommunistikavereiden kyvyttömyyden seurausta.

    1. Syyt maan tilaan voi olla kenen hyvänsä jopa maduron silti toisen maan sisäisiin asioihin ei pidä puuttua kenenkään .
      Ja kaikki valitsee päämiehensä jos se ei miellytä valitkoot uuden mutta muille tuo asia ei kuulu . terv tepivaari

  3. Venezuelassa sosialismin vastustajat ovat sabotoineet uutta järjestelmää. Jos olisivat nöyrtyneet, niin maalla saattaisi mennä paremmin.

    Suomessa meinasi kanssa käydä huonosti, jos ay:n elämäntapasyndikalistit olisivat järjestäneet yleislakon hallitusta vastaan.

    1. Ei toisienmaiden asioihin saa mennä sanoon mitä hyvänsä kaikki valitsee kansana oman päämiehensä olkoot sitten vaikka itte pelsepuupi .
      Ei ole ollut mitään yleislakkoa hallitusta vastaan Suomessa sitten vuoden 1956 terv tepivaari

      1. ”Ei ole ollut mitään yleislakkoa hallitusta vastaan Suomessa sitten vuoden 1956”

        Silloin kävikin vähän huonosti. Elämäntapasyndikalistit antoivat ymmärtää, että kohta käy yhtä huonosti, jos maan hallitus rupeaa ryppyilemään lakkokeisareita vastan.

        1. Se on Markku vähän samaa asiaa jos sanotaan että tätillä on munat niin se onkin setä, ei jossitella mun blogilla vaan pysytään totuudessa .
          Jos potulisteilla sellasta on, jos ei ole jatka jonkun muun blogi avauksilla jossitteluasi .
          Ekana soini myi hanurinsa ja meni muuten halvalla terv tepivaari

    2. Eipä taida noiden vastustajien toiminta pärjätä alkuunkaan Maduron lemppikommareiden munimiselle.
      Kun hyvin toimeentulevasta firmasta tulee täysin tappiollinen vuodessa, se johtuu tasan tarkkaan johtajasta jä johtajan lähipiiristä.

  4. Juu, ei saa sanoa mitään, savupirtissä pitää istua radio hiljaisella.

  5. Mitäs jossitä tehtäs Suomelle että muut maat sanoisi ei käy tuo mies / nainen pressaks teille .
    Se on muuten Suomen kansan asia kokonaan ei minkään muun maan terv tepivaari

  6. Kyllä arvostella muttei pidä mennää toisen maan sisäisiin asioihin oli nuot mitä hyvänsä .
    Ja kun emme Suomessa tiedä varmaan kukaan venetsuelan tilanne onko järki jäässä kun niistä kerromme satuja Suomessa terv tepivaari

    1. Siellä on Venäjällä miljardit kiinni siksi Putin puuttuu asiaan sekä se on Yhdysvaltojen ”takapiha” siksi se puutuu asiaan, eriasia on tehdä se fyysisesti…

  7. Eräs ystäväni kirjoitti: Jos meillä eduskunnan puhemies julistautuisi uudeksi presidentiksi ja Putin antaisi hänelle täyden tuen, niin miltä vaikuttaisi? Aivan kuten nyt Trump on antanut tuen Venetzuelan parlamentin puhemiehelle.

  8. Jos Suomessa olisi joku oppositin puolelta julistanut itsensä Suomen presidentiksi olisi tullut melkoinen möly .
    Nyt vaan kerrotaan sosialismin vaaroista no kaippa se sitten on noin en ole ventsueelassa nyt ei voi tietää mitä siellä pelätään nyt
    Kukaan ei ole tuonut julki vaikkapa vaali vilpistä kun valitsivat siellä pressan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *