Vatuloinnista huolimatta menee hyvin

Tämä Sipilän hallitus on vatuloinut, sekä ”soutanut ja huovannut”.

Suomen työttömyysaste oli kuitenkin noussut tilastokeskuksen mukaan joulukuussa 2018 yli hallituksen tavoitteen, eli 72,5 prosenttiin.

Työttömien lukumäärä väheni peräti 36% vuoden takaisesta.

Lähde.

On syntynyt ihan oikeita vakinaisia työpaikkoja.

Punavihreä hallitus ei olisi onnistunut näin hyvin – se on varma asia.

11 vastausta artikkeliin “Vatuloinnista huolimatta menee hyvin”

  1. Siitäkin huolimatta täytyy Sipilä ja hallituspuolueet haukkua. Ehkä siitäkin joku saa mielenrauhan.

  2. Totta ja lunta tulee sillä kaikkien palkalla ei elä – onko se oikeaa työllistämistä jos työssäolevan pitää hakea esim asumistukea?

    1. Nämä syntyneet työpaikat ovat asiantuntijoiden mukaan hyviä työpaikkoja – parasta.

      Kaikesta työstä ei voi maksaa huippupalkkoja. Työtä teetetään jos siitä saatavat tulot kattavat menot ja jää vielä vähän ylikin.

      On parempi että henkilö saa tehdä pienipalkkaista työtä kuin että hän olisi työtön. Tekemällä sen pienipalkkaisen työn hyvin hän voi saada parempipalkkaisen työn.

    1. Valtio on tosiaankin tehnyt toimenpiteitä, että kysyntä ja tarjonta kohtaisi työmarkkinoilla. Niin on pitänytkin tehdä.

      Suomessa on kuitenkin edelleen samaan aikaan runsaasti avoimia työpaikkoja sekä työttömiä.

    1. Vatulointi tarkoittaa minun sanastossani, että päätöksiä tehdään ja toimeenpannaan liian hitaasti.

      Soutamisella ja huopaamisella tarkoitin, että tehdään päätös, mutta se vedetään kohta takaisin.

      Molemmista kyseisistä ilmiöistä löytyy esimerkkejä tämän hallituksen taipaleelta. Kuitenkin tämä hallitus on taatusti parempi kuin olisi punavihreä hallitus.

  3. Maahanmuuton hoito taitaa olla isoin munaus/miinus tältä hallitukselta, mutta eipä sitä olisi hoidettu yhtään sen paremmin demareiden ja vihreiden johdollakaan.

    1. Jos sanan maahanmuuton tilalle vaihdetaan haittamaahanmuutto, tai turvapaikanhakijoiden päästäminen maahan, niin olen samaa mieltä.

      Suomi on perinteisesti noudattanut tekemiään sopimuksia pilkulleen. Tässä tapauksessa pakolaissopimusta jonka mukaan turvapaikanhakija pitää päästää maahan ja hänen hakemuksensa on tutkittava.

      Tämä hallitus valitettavasti päästi sen sopimuksen mukaisesti lauman nimettömiä, kansalaisuuden omaamattomia ja iättömiä maahan. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä niin olisi tehnyt myös punavihreä hallitus.

      Tämä hallitus on vähitellen tiukentanut ns. pakolaispolitiikkaa. Esimerkiksi perheiden yhdistämistä. Mitä todennäköisimmin punavihreä hallitus ei olisi tiukentanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *