Rajansa se on rajallakin

Kansallisvaltioilla on rajansa. Rajoja vartioidaan tiukasti. Suomessakin on ihan ikioma rajavartiolaitos, jonka tehtävänä on käytännössä valvoa, että rajojemme yli ei tule luvattomia kulkijoita.

Mutta Suomen raja vuotaa lännessä Tornionjokilaaksossa. Rajan yli tunkeutui vuonna 2015 yli 30000 maahantunkeutujaa. Heitä ei ollut kukaan kutsunut, he vain tulivat rajalle Ruotsin puolelta ja ilmoittivat olevansa turvapaikan hakijoita. Kansainvälisten sopimusten mukaan Suomen oli otettava heidät vastaan. Mutta EU-sopimukset olisi kieltänyt heidän tulonsa, mutta sitä sopimusta ei noudatettu, eikä Suomen viranomaiset tyhmyydessään edes pyytäneet sitä.

Sipilän hallituksen suurin virhe on, kun se laiminlöi rajojemme vartioinnin ja siten estänyt maahantukeutujalauman tulon maahamme kävelemällä yli Ruotsin ja Suomen rajan Torniossa ilman, että kukaan olisi reagoinut mitenkään.

Hallituksen virhe on itseasiassa eräänlainen valtiopetos. Petos kansalaisia kohtaan. Perustuslain mukaan sisäinen turvallisuus kuuluu tasavallan hallitukselle. Perustuslakia rikottiin törkeästi, kun rajoja ei valvottu maahantunkeutujien estämiseksi. Kansan oikeustaju on koetuksella, kun tällaista voi tapahtua Suomessa.

Nyt kolme vuotta jälkeen päin voidaan nähdä kaikki ne haitat ja ongelmat seka kustannukset mitä rajojemme vartioimattomuus aiheutti.

Pettikö rajavartiolaitos vai antoiko hallitus sille ohjeet olla puuttumatta tilanteeseen?

Tämä koko asiavyyhti on vielä tutkimatta. Mitä tapahtui ja miksi. Kuka määräsi ketäkin? Oliko Suomella ja Ruotsilla jokin salainen sopimus asiasta?

5 vastausta artikkeliin “Rajansa se on rajallakin”

  1. 2015 Suomen laillisen hallituksen pääministeri kutsui nämä Suomeen.

    Suomen laillinen hallitus päästi Ruotsin puolelta haittamaahanmuuttajat Suomeen, varusmiehiä määrättiin kantamaan heidän matkalaukut ja kassit.

    Suomen laillinen hallitus mahdollisti haittamaahanmuuttajien pedofilien pääsyn raiskaamaan lapsemme ja tappamaan kansalaisiamme.

    Suomen laillinen hallitus on tehnyt maanpetturuuteen verrattavan teon. Nämä pitäisi pistää viralta, raudottaa ja tuomita vankilaan.

  2. Suomessa on menossa kansallisen itsekunnioituksen alasajo. Isänmaallisuus on huono asia, maanpuolustaminen on huono asia. Isot puolueet vihaa isänmaallisia puolueita ja niiden edustajia. Avainsana mikä on in ja pop on suvaitsevaisuus ja monikulttuuri.

  3. Helvetillä on avoimet rajat. Taivaaseenkin on tiukat kriteerit mitä pitää noudattaa jotta sinne pääsee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *