Mikä ihmeen Amnesty

On sekin huippu kun pitäisi olla ihmisoikeuksia ajava järjestö mutta sisältä taitaa ollakin täysin mätä

Kiusaamista panettelua täynnä olevana olis kyllä korkein aika tarkistella asioita omalta takapihalta ensin .

No kaippa asioista selko tulee Amnestyn maine tosin on mennyt pitkäksi aikaa roska koriin

Taitaa sinne kyllä kuuluakkin seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

7 Replies to “Mikä ihmeen Amnesty”

 1. Eiköhän näilläkin raha ole jumala ja jumala on raha. Siinä saa sitten uhkailla ja kiusata ihmisiä, tämmöistä on jokapaikassa, olisi siinä luolamies ihmeissään.

 2. Luolamies vois silti tintata sillä nuijallaan eiks niillä sellanen ole terv tepivaari

 3. Minulla ei ole omakohtaista kokemusta Amnestysta.

  Mutta hyvin läheltä tunnen tapauksen. Siinä oli naispuolinen raiskauksen uhri, joka sai heiltä apua. Myöhemmin hän liittyi itse mukaan, haluten auttaa raiskauksen uhreja myös itse. Sitten, yksi päivä, häneltä pyysi apua miespuolinen raiskauksen uhri. Hän auttoi parhaansa mukaan, tietenkin. Kun pomot saivat tietää, hänet savustettiin ulos, haukuttiin, herjattiin ja uhrista tehtiin vielä rajua pilkkaa.

  Se kertoo minulle tarpeeksi heidän arvoistaan. Vaikka päivän uutinen siihen vielä lisääkin.

 4. Varmaan on moni saanut apuakin mutta nyt ilmi tulleet latistaa niitäkin terv tepivaari

 5. Valitettavasti monessa puhtaasti ideologiaan perustuvassa organisaatiossa ideologian ”puhtaus” ja johdon ”ainoa totuus” ovat ikävä olemassa oleva tosiasia ja ”ihmisoikeudet” jopa näissä ihmisoikeuksia mielestään ajavissa organisaatioissa ovat kaukana todellisuudesta.

 6. Suomessa valtaa pitävät ovat aivan samaa ideologiaa ja kaiken lisäksi huono muistisia omissa teoissaan kepun ja kokoomuksen idologia ei ole koko kansan kannalta paras valinta s
  siniset taas pelkkiä perseensä myyjiä kaikki, heillä kun ei ole vaalien kunnioitusta edes kun valinta ei ole joidenkin mieleen terv tepivaari

 7. Amnesty -Radikaalin feminismin tyyssija.

  ”Stephen Baskerville kirjoittaa Amnestyn surkeasta alennustilasta: entisestä ihmisoikeuksien puolustajasta on tullut niiden rikkoja. Viimeisin esimerkki tulee Ruotsista, jossa ei puolusteta ihmisoikeuksia, vaan edistetään auktoritaarista ideologiaa- radikaalia feminismiä.
  Ruotsin Amnesty sponsoroi filmikilpailun, mutta kun yksi filmi suututti feministit, Amnesty poisti sen Youtube-sivultaan. Video oli neljän koululaisen tekemä ja nimeltään The Right To Be a Father. (engl.teksti). Video kertoo siitä, kuinka ruotsaiset perheoikeudet vievät lapset heidän isiltään. Filmiä ei koskaan esitetty Amnestyn filmigaalassa, jota varten se oli tehty.

  Oppilaat saivat käsiinsä sähköpostin, jossa feministit kehuvat, kuinka he saivat poistettua filmin festivaaleilta ja Amnestyn sivulta. Women´s Shelter in Uppsala lähetti seuraavan viestin: – –
  Baskervillen mukaan Amnestystä on viime vuosina tullut radikaalifeminismin työkalu jo siinä määrin, että Amnestystä itsestään on tullut ihmisoikeuksien loukkaaja. Esimerkiksi Amnestyn kampanjat perheväkivaltaa vastaan pyrkivät kriminalisoimaan syyttömiä laajalla skaalalla. – -”
  Henry Laasanen, blogi 29.7.2010 Uusi Suomi Puheenvuoro. Otsikko sama kuin tässä.
  (Womenn`s Shelter in Uppsala viesti on englanninkielinen. Sen voi käydä lukemassa verkossa, samoin kuin Henry Laasasen ko. blogin kokonaisuudessaan, joka kyllä on lukemisen arvoinenu- jos ketä kiinnostaa.)

Kommentoi