Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää: 100 000 suomalaiselle luvattu ”ikuinen oikeus” halutaan perua

Onko asia nyt niin, että jos yhteiskunta tai siihen sidoksissa oleva organisaatio tekee yksityisenhenkilön kanssa sopimuksen, niin sopimus voidaankin mitätöidä lainmuutoksella? Jos yksityinen yritys tekee sopimuksen yksityishenkilön kanssa, niin sopimusta tuskin voidaan purkaa noin vain lainmuutoksella.

Sanna Marinin hallitus on ilmeisesti mitätöimässä TA-Yhtiöiden tekemät taloudellisesti epäedulliset sopimukset. Homma haisee jotenkin. Eikö vain vuokria voisi nostaa kohtuullisesti? – vai onko tavoitteena ohjata kivoilla paikoilla olevia asuntoja politiikkojen kavereille?

 

*******************************************************************************************************

https://www.talouselama.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-100000-suomalaiselle-luvattu-ikuinen-oikeus-halutaan-perua/971f7ef2-f3df-49e9-be19-bbf36b9ab2ad?ref=iltalehti:fad9&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_talouselama_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi&_ga=2.231386268.2067633315.1591029276-1023070130.1589562849

12.6.2020

Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää: 100 000 suomalaiselle luvattu ”ikuinen oikeus” halutaan perua

Lainmuutos voi johtaa siihen, ettei asumisoikeusasunto olekaan pysyvä

Pääministeri Sanna Marinin (sd) hallitus on uudistamassa suomalaista asumisoikeusjärjestelmää, mihin liittyvä hallituksen esitysluonnos on nyt lausuntokierroksella.

Ympäristöministeriön mukaan asumisoikeusyhtiöille annettaisiin mahdollisuus luopua tappiollisista, vajaakäytössä olevista taloista ja muuttaa jäljellä olevat asumisoikeussopimukset vuokrasopimuksiksi ”eräissä tarkkaan rajatuissa poikkeustilanteissa”.

*******************************************************************************

https://ta.fi/ta-yhtiot/esittely

TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja. Asuntomme ovat pääasiassa vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Asuntojen omistamisesta, isännöinnistä ja markkinoinnista vastaavat TA-Yhtymä Oy, TA-Asumisoikeus Oy, Taova Oy, Tarveasunnot Oy ja TA-Asunnot Oy.

*******************************************************************************

https://ta.fi/asumismuodot/asumisoikeus

  1. ASO-asunnossa voit asua niin kauan kuin haluat

Maksamalla 15 % asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna saat kodin, jota voit hallita omistusasunnon tapaan. Voit asua asumisoikeuskodissasi niin kauan kuin haluat, sillä asumisoikeusasunto pysyy aina asumisoikeusasuntona. Elämäntilanteiden muuttuessa voit aina vaihtaa sopivampaan ASO-asuntoon. Asumisoikeusasunnon voit myös jättää perinnöksi.

 

*’******************************************************************************

Vappusatanen,  ja sitten ..

MTV Uutiset : ”Sitova hoitajamitoitus tulee lakiin, oli rahaa tai ei” – [ saas kattoa..]

[ Uskon asioita kumpikin ]

 

Yksi vastaus artikkeliin “Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää: 100 000 suomalaiselle luvattu ”ikuinen oikeus” halutaan perua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *