Eduskunnasta on tullut sirkus, joka ei kyllä kansalaisia naurata.

Koska olen sananvapauden tinkimätön kannattaja ja koska perussuomalaiset ovat tämän perustuslakimme yhden keskeisimmän pykälän puolestapuhuja ja toimija, niin siksi(kin) olen perussuomalainen.

Mutta…

Eihän sananvapaus tarkoita vapautta olla idiootti ja nyt kun eduskunnassa käydään tänään äänestys, tulisiko Mäenpään kansanedustajan syytesuoja kumota ”vieraslajipuheistaan”, niin kyllä, sillä eihän nyt eduskunta, vaikka korkein lainlaatija onkin, niin nauttia koskemattomuus-suojaa muusta kansasta poiketen, samaa leipää tässä purraan, titteleistä huolimatta.

Mutta epäilen, perussuomalaiset antavat tukensa idiootille ja vaikka tämä nyt näyttääkin olevan yksi vainoamisen muoto perussuomalaisia kohtaan ja puoluepolitikointia puhtaimmillaan, niin ei nyt kuitenkaan pitäisi kansanedustajia pitää Jumalasta seuraavina.

Olisi vaan annettu Toiviaisen syyttää, olisi tämä suvaitsevaisten suvaitsemattomuus ja viha yhtä kansanryhmää vastaan ( PS ) paljastunut koko kansalle karmeudessaan, kun yli 500000 sitä kannattavaa kansalaista syrjitään heidän isänmaallisten arvojensa vuoksi.

12 vastausta artikkeliin “Eduskunnasta on tullut sirkus, joka ei kyllä kansalaisia naurata.”

    1. Niin Kalle, ei ne kaikki perussuomalaistenkaan toimet saa minussa aikaan hurraa huutoja, mutta on perussuomalaiset kuitenkin kaikista eduskuntapuolueista se vähiten paha, kun peilaan niitä omaa arvomaailmaani vasten.

  1. Arvi, mainitsi tuosta arvomaailmastasi, se on hieno piirre, että mies puolustaa arvomaailmaansa.
    Minun arvomaailmani on vähän sellainen ”rusinat pullasta”, siis kaikkialta pyrin noukkimaan niitä hyviä, kokemukseni mukaan positiivisia aaterippeitä. Niitä löytyy vähän joka puolueesta, kommunisteista kokoomukseen lienee haarukka.
    Kaikista puolueista ja varsinkin puolueessa vaikuttavista henkilöistä olen löytävinäni piirteitä, jotka tukevat ajatusmaailmaani. Toisaalta, yksikään puolue ei sellaisenaan minulle sovi.
    Elän ja annan muidenkin elää, se on filosofiani.

    1. Ihan hyvä filosofia sinulla Kalle.
      Mutta perussuomalaiset ovat kuitenkin ainoa eduskuntapuolue, joka ajaa oman eduskuntalaitoksemme ensisijaisuutta Brysseliin nähden, toisin kuin muut puolueet, jotka pala palalta ajaa suomea kaikkinaiseen yhteisvastuullisuuteen ja ”harmonisointiin”jäsenmaiden kesken. ( liittovaltio )
      Kaikkihan ilmoittavat olevansa isänmaan asialla, mutta mitäs isänmaallisuutta sellainen on, että luovutetaan oma itsenäinen päätöksenteko rajojemme ulkopuolelle.
      Hyvinhän nuo EU.n ja rahaliiton ulkopuolellakin pärjäävät itsenäisinä valtioina ja suomi onkin ainoa pohjoismaa, joka myi keskeisinpiin kuuluvan itsenäisyyden kivijalan ( oma valuutta ) Brysselin keinottelijoille.
      Eli, niin kauan kuin muut puolueet ovat suomen suvereniteettia kaventamassa rajojemme ulkopuolelle ( mitä enään on jäljellä ) niin kauan pidän heitä isänmaa vastaisina, puhutaanpa EU.sta kuinka kauniisti hyvänsä arvoyhteisönä.
      Nämä rusinat nyt mitä muista puolueista löytyy, niin heidän Brysselille kumartelunsa sanelee kuitenkin heidän kotimaalleen pyllistelynsä isossa kuvassa.

  2. Olen hiukan ihmetellyt, muka persuja koko Eduskunnassa tarvitaan, kun ne ei saa aikaan muuta kuin hölmöjä otsikoita lehdistössä ? Eikä muutenkaan mitään muuta kuin epäjärjestystä ja epäsopua. Turhake mikä turhake !

    1. Kaiva vaan itsellesi syvä potero kaiken varalta Karjalainen.
      Saattaa nimittäin tulla persukammoiselle hätä seuraavien vaalien jälkeen.

      1. Persuille annettavia muutamaa kourallista ääntä saa etsiä poteron pohjalta.

  3. Olen Arvin kanssa aivan eri mieltä, syytesuojasta ei pidä luopua ja ihan jokaisen suosittelisin miettivän (ilman ennakkoasennetta) onko niin, että se mitä Mäenpää sanoi, oli pahinta mitä eduskunnassa on sen historian aikana sanottu ?

    Samalla olisi hyvä miettiä miksi perustuslain säätäjät ovat halunneet kansanedustajan olevan edustajatoimessa esitettyjen puheiden osalta tavallisen lainsäädännön ulottumattomissa.

    Maailmassa on ollut ja on yhä paljon maita jossa asia on toisin ja sitä vaikuttaa kovin moni tahtovan myös Suomeen.

    Patsaat nurin, kirjat roviolle, erimieltä olevat tuomiolle, mikä voisikaan mennä pieleen ?

    1. Kansanedustajat pitää panna saman lain alle kuin jokainen suomalainen. Ehkä vielä tiukemmankiin, koska puheiden pitää olla esimerkillisiä kansalle.

  4. Kunnioitan mielipidettäsi Mika, mutta jos nämä patsaankaatajat ja kirjarovioiden ympärillä kiljuvat ovat idiootteja, niin näytetään, että me emme sitä ole.

  5. Muutamaan otteeseen olen jo maininnutkin; Arvin jutuissa on, jos paatosta, niin totuuttakin, kunhan vain aina muistaisimme tuon Arvin viimeisen kommentin.

  6. On tullut viimeaikoina selväksi, ettei ironisia lausahduksia kannata eduskunnassa viljellä – ei ainakaan, kun kohteena on jokin muu ihmisryhmä kun suomalaiset.

    Kun eduskunnassa alettiin keskustella vieraslajien (kasvien) torjumisesta, niin varman monella tuli mieleen vuonna 2015 Suomeen tupsahtanut miesten ryhmä. Suurin osa näistä ihmisistä oli varmaan asiallista väkeä, vaikka olivatkin usein lähtökohdiltaan varsin huonosti Suomeen sopeutuvia – ajatellen kieli- ja muita taitoja.

    Jotkut heistä käyttäytyi heti maahan tultua hyvin vieraanoloisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *