Eikö nämä ”elämäntapaintiaanit” herää todellisuuteen unimaailmastaan.

Nyt nämä Rauhanpuolustajat satoine taiteilijoineen ja kansalaistottelem…..eiku kansalaisjärjestöineen vaativat suomea luopumaan hävittäjähankinnoistaan.

Ehdottavat niistä säästyvät varat ohjattavaksi mm. ilmastotekoihin, terveydenhuoltoon ja mailmojen eriarvoisuuden vähentämiseen.

Minusta sotaan valmistautuminen on paras rauhan tae maallemme ja jos maamme olisi näitä hihhuleiden teesejä noudattanut talvi,-ja jatkosodassa, niin nyt voisimme olla osana venäjälle kuuluvaa vankileirien saaristoa.

Saatana että minua sieppaa nämä sinisilmäiset mailmanparantajat ja taivaanrannan maalarit, tämänsorttinen puhe ja esitykset pitäisi laittaa valtakunnanoikeuteen  vihapuheesta suomea ja suomalaisuutta kohtaan.

Iltasanomat tänään.

 

14 vastausta artikkeliin “Eikö nämä ”elämäntapaintiaanit” herää todellisuuteen unimaailmastaan.”

 1. Näkyvät olevan lähestulkoon kaikki sosialistien neulalla rokotettuja.

 2. Mieliipiteensä ja aatoksensa saa vapaasti esittää Suomessa. Eipä se mihinkään johda tässä tapauksessa. Oikeinko sieppaa kun sananvapautta käytetään.

 3. Eipä siitä ole montaa kymmentä vuotta, kun tämän sakin edellinen sukupolvi kutsui muita maita rikollisesti vallanneen neukkulan aseita ”rauhan aseiksi” ja hyväksyivät sokeasti kaiken sen rikoksen ihmisyyttä vastaan, mitä neukkula harjoitti.

  1. Kuvittelin, että Taistolaisuus ei enään koskaan nostaisi päätään maassamme, mutta väärässä olin, nyt sitä tuodaan ikäänkuin keittiön ovenkautta takasin valtakunnan kaapinpäälle, erotuksena että nyt se on verhottu vihreään kaapuun punaisen sijaan.

 4. Poliittisista puolueistamme inhoan syvästi Vihreitä. Tätä puoluetta en äänestä. Kuitenkin voi tulla joskus tilanne jolloin Vihreiden äänestäminen olisi välttämätöntä ellei halua olla kokonaan äänestämättä. Teoriassa esim. presidentinvaalin toisella kierroksella voisi joskus kaksi ehdokasta, Perussuomalaisten ja Vihreiden olisi vastakkain. Tässä tapauksessa äänestäisin empimättä Vihreiden ehdokasta. Tuulentupia rakentelevat tyhjäntoimittajat olisivat sittenkin pienempi paha kuin tämän päivän ”ruskea rutto”. Kiusaus olisi kyllä tällöin suuri jättää ensimmäisen kerran elämässäni äänestämättä.

 5. Suomessahan on kaikki muut puolueet perussuomalaisia lukuunottamatta sairastunut ilmastohysteriaan, joten Viljo, kun sanot inhoavasi vihreitä, niin samalla ihoat kaikkia muitakin puolueita, heidän samankaltaisuudestaan johtuen.
  Itse en ainakaan kykene tekemään eroa, mikä erottaa vasemmistopuolueet vihreiden arvoista ja asenteista, niin samoja lauluja laulavat ja kepu ja kokoomus hönkii taustalla, odottaen pääsyä saman kultapossukeron jäseneksi.

 6. Joillakin on jalat ilmassa. Äärivasemmisto pitää Venäjää jonkinlaisena uutena Neuvostoliittona ja eihän sellaisen rauhantahtoisen maan takia kannata edes armeijaa pitää. Eikä heidän mielestään Suomen armeijalla edes mitään tee koska se ei sodassa pystyisi voittamaan Venäjän armeijaa totaalisesti ja Venäjän armeija ampuisi ihmeaseillaan Suomen armeijan tuusan nuuskaksi parissa päivässä. Sitten ovat Vihreät ja muut hihhulit jotka eivät pidä Venäjästä mutta pitävät silti armeijaa turhana. He ovat kuin rillipäinen pikkupoika joka käy huutelemassa isoille ja pahoille pojille siitä miten pitäisi käyttäytyä. Ruotsi on toiminut samalla tavalla, se on huudellut Venäjälle neuvoja Suomen selän takaa mutta ei ole pitänyt omasta puolustuksestaan huolta. Vihreät ovat Suomen ”ruotsalaisia”.

 7. Mitä persut tästä HX- hankkeesta hihhuloi, koska se ei päätä mistään mitään. Muut puolueet ja edelliset hallitukset sen päättivät toteuttaa jo pitkä aika sitten. Sillä ei ole mitään tekemistä enää puoluepolitiikan kanssa. Valinnan tekee puolustusvoimien ehdotuksesta tämä hallitus ja Presidentti- piste.

 8. Valitaan MiG hävittäjät, ne saadaan ilmaiseksi, olen ymmärtänyt että itäinen naapurimme olisi valmis hoitamaan koko maanpuolustuksemme. Ilmaiseksi!!! Selvää säästöä ja Väyrynen elinikäiseksi presidentiksi. Ois hienoo täräyttää uudella sähkö Ladalla Shotsin rannalle kesälomalle kun työleiriltä pääsee 👍

 9. Mig-hävittäjät on myös helppo korjata. Jos tulee osuma ja reikä niin MIG-hitsauslaitteella se on helppo paikata. Ja taas mennään!

Kommentoi