Terveellinen naposteltava.

Viikottain ja lähes päivittäin kaupoissa on tarjolla banaania, hieman mustunutta, tarjouksessa.

Kenellä edes nyt jonkinlainen kuivuri on olemassa. Kannattaisi ostaa banaania, siivuttaa ja kuivata.

Uskomattoman hyvä snäksi maukas, ei rasvaa .

Meillä näitä on tehty jo vuosia-

 

 

 

 

 

 

 

6 vastausta artikkeliin “Terveellinen naposteltava.”

  1. Tuo linkkisi ei ollut ihan parhaasta päästä, se koski teollisesti kuivattua banaania, yleensä niihin lisätään sokeria, rasvaa ja lisäaineita maustamiseksi.
   Sitä vastoin itsetehtyyn en lisää mitään ja herkullisuus on taattu.
   Olen maistanut joskus noita teollisesti kuivattuja; sanoisin, ei minun mielestäni kovinkaan herkullisia, kovia jauhoisia mössöjä.

 1. Silloin kun vielä kävin kuntosalilla niin söin aina ennen treeniä 2 banaania ja litran mustikkakeittoa. salitreenin jälkeen sitten proteiinipitoisen aterian.

 2. On pitänyt hommata tuo kuivuri jolla saisi kuivata mm banaaneja mutta myös muutakin ruokaa esim sieniä
  Onkos Kallella neuvoja kotiin yhdelle ihmiselle sopivaa ehdotella ja paljonkos niiden hinnat on Tallinnassa en ole sieltä niitä katsellut terv tepivaari

 3. Laitappa Tepi hakusanaksi ”kasviskuivuri”, laitteita löytyy 40€ – 600€ väliltä. Kyllä niillä kaikkein halvimmillakin pärjäilee.
  Minulla on kaksi Marlemin orakasta, maksoivat aikanaan muistaakseni vähän päälle 400€/kpl, ostin suoraan valmistajalta; kuten sanoin, halvemmillakin pärjäilee.

 4. Kiitos Kalle tiedot on tarpeeseen haluan kuivata etenkin sieniä mutta kyllä sillä muutkin kuivuu silloin ne säilyy terv tepivaari

Kommentoi