En tiedä itkisikö vai nauraisiko.

Sanna Marin on paitsi kaunis, niin hän on myös hyvä näyttelijä ja hänelle varmasti myönnetään seuraavassa jaossa sivuosastaan Jussi-patsas.

Tätä teatteria käydään nyt Brysselin ”nukketeatterissa” ja Sannakin vetää roolinsa niin hyvin, että suomalaisetkin luulevat hänen olevan isänmaan asialla.

Pian sieltä näytelmästä marssii ulos vain voittajia ja Brysselin Bolshoiteatteri jatkaa tutun käsikrjoituksen sanomaa yhteisvastuun auvosta.

24 Replies to “En tiedä itkisikö vai nauraisiko.”

  1. Kalle,-mitä kukin sitten pitää onnistumisena.
   Kuten jo edellä mainitsin, niin lopputulos tiedetään.

   1. Punaisten puolue puuttuu seuraavana hx hävittäjäkauppoihin, niitä supistetaan tai koko asiaa siirretään.

    Trump purkaa parhaillaan NATO yhteistyötä pois Yhdysvaltojen ohjelmasta, Putin odottaa kuin lapsi joulua että Trump valittaisiin myös seuraavaksi kaudeksi harjoittamaan EU:n ja NATO:n .

    Myös Turkki pääsisi hajoavan EU:n haaskalle Venäjän tavoin.

    Tähän vaikuttaa myös nyt tehtävät Eurooppaa hajoittavat lainapäätökset.

    Italian mafiallakin on tässä bisnes menossa liittyen nyt ilmaiseksi jaettavaan rahaan, googlatkaapa vähän…

    1. Marko,- jos joku saa EU.n savijalat kaatumaan, tulipa se sitten idästä tai lännestä, niin toivotan terve tulleeksi, se olisi pitkässä juoksussa suomenkin etu, kun eduskunta palaisi kansanvaltaan Brysselin valvontakomission alaisuudesta.

    2. Siinä sitä nyt taas katsaus suurvaltojen päämiesten ajatuksista ja toimista, aitoa sisäpiirin tietoa.
     Aika voimakas tuo ”punaisten puolue” (mikähän sekin lienee) kun pystyy koko hx-hankkeen torppaamaan.

 1. Minä en sitä lopputulosta kyllä tiedä, enkä aio ennustaakkaan.
  Uutisointia kun seuraa; Marinin hallitus tuntuu nauttivan ei pelkästään koti maassa vaan ulkomaillakin sanoisin ansaittua arvostusta.
  Väärä puolue siinä kait eniten tökkii.

  1. Päätöksiä tekee se puolue jonka kansalaiset ovat valtaan äänestäneet, onko se ”väärä puolue”, on jokaisen omassa harkinnassa.
   Minä en suosimmuuksia jaa siitä, että on onnistunut velan kasvattamisessa vajaassa vuodessa 20 miljardilla. Toki korona tarvitsi miljoonansa, mutta nyt sen varjolla rahoitetaan niitä, jotka eivät kykene menoja ja tuloja asemoimaan neutraaliksi niin koti,-kuin ulkomaillakin.

 2. Marin on nätti päältä, sisäisesti poliittinen vasemmistolainen. Tulemme saamaan vielä ison laskun…

 3. Siinähän toinen ennustaja ja vielä parhaasta päästä.
  Muuten mikäs vika siinä vasemmistolaisuudessa jos teot ja toimet ovat oikeita ja oikeaksi todettavia.

  1. Henkilökohtaisuuksiin mennään kun asiatiedot loppuvat. Voin kyllä kertoa Sinulle, etten ole koskaan ollut edes vappumarssia katsomassa, saatikka marssilla. Minkään puolueen jäsen, kuten kertonutkin olen, en ole ollut ja tuskin tulen olemaankaan. Siis, minulla ei näinollen voi ollakkaan mitään poliittista aatesuuntaa eikä joukkoja, ei omia jos ei vieraitakaan.

    1. Eikös sekin Kalle ole jonkinsortin ennustamista, kun kumoaa toisten ennustajien ennustukset.

     1. No, kumonnuthan en kenenkään ennustusta ole kun en itse osaa ennustaa ja kun niitä asiatietojakaan minulla ei ole. Siis en ennustele tulevia kun en tiedä; vasta jälkikäteen sitten selviää; esim Venäjä ei vieläkään ole hyökännyt Suomeen, koronan toista aaltoa ei ole tullut … ainakaan vielä jne, kyllä niitä ennustuksia näillä sivustoilla riittää.

 4. Pääministeri Marin ei ole antanut yhtään täsmällistä lausuntoa siitä, missä menee Suomen ehdoton raja siinä, mihin Suomi voi suostua.

  Marin on halunnut tehdä selvän pesäeron ns. ”nuukanelikkoon”. Miksi? Tuon nelikon tavoitteet ovat aivan oivalliset Suomenkin kannalta.

  Kompromisseja toki joudutaan tekemään, mutta ellei mitää perälautaa ole siinä, mihin suostutaan, niin kyllä silloin voidaan sanoa, että olemme laiva, jota muut (Saksa, Ranska) ohjaavat.

 5. Mitenkäs se onkaan JuhaU, onko Sinulla ehkä sisäpiirin tietoa? Tietääkseni kokous, jossa päätökset tehdään, jatkuu iltapäivällä. Siis ei vielä päätöksiä ole ilmeisestikkään tehty.

  1. Millä 13 miljardin maksu ja takaisinsaatava n.3 miljardia pystytään muuntamaan voitoksi.

   1. Olen vuosia sanonut että 1. Suomi Natoon 2. Suomi pois EU:sta.

    Nyt vain näyttää että kaikki murenee, NATO on liipasimella, Yhdysvallat on aloittanut puolustusliiton alasajon toveri Trumpin käskystä. EU hajoaa erimielisyyksiin. Itärajalla Putin esikuntineen odottaa marssikäskyä hajoavan EU:n rajavaltioille ja Turkki pääsyä Eurooppaan jatkamaan uskonsotaansa. Ne on Ottomaaneja, ei ne ole miksikään muuttuneet.

    Maailmaa odottaa kaos…

  2. Ei ole sisäpiirin tietoa, vaan kerron mietteitäni siltä pohjalta, mitä ole saanut mediasta lukea.

   Kaksi ensimmäistä lausettani kommentissani ovat sitä, mitä on uutisoitu. Ei tarvitse ennustaa eikä omata sisäpiiritietoa.

   Kolmannessa totean sen, mikä on pitkälti ollut totta jo aiemminkin. Suomi peesaa Saksan eli Merkelin linjauksia.

 6. Kompromissiksi nuuka-maat ovat ehdottaneet 350 miljardia ilmaiseksi ja saman verran lainaksi.
  Julkisten tietojen mukaan ne olisivat saamassa alennuksia jäsenmaksuihinsa, mitä Suomi ei saa, koska ei oman (= Marinin) ilmoituksen mukaan kuulu tuohon ryhmään.
  Koko homma olisi pitänyt muuttaa pelkästään lainoiksi eikä asiansa hoiteneiden maiden maksettavaksi.
  Valitettavasti näyttää siltä, että Suomen ”takalaudat” tulevat maksamaan suomalaisille paljon.

 7. Ei oikein osaa itkeä, eikä nauru auta, 750 miljardia euroa on kamala paikka. Se on niin monta nollaa, että en osaa niitä edes lukuna laittaa.

Kommentoi